مشکل اصلی من این هست که آیا دائم باید نماد توی سایت نشان داده بهشه؟ یا اینکه درگاه رو گرفتم میتونم نماد را از توی سایت بردارم؟
هدف من از گرفتم نماد فقط دریافت درگاه بانکی هست.
از درگاه های واسط نمی خوام استفاده کنم.
مشکل اصلی من این هست که آیا دائم باید نماد توی سایت نشان داده بهشه؟ یا اینکه درگاه رو گرفتم میتونم نماد را از توی سایت بردارم؟
هدف من از گرفتم نماد فقط دریافت درگاه بانکی هست.
از درگاه های واسط نمی خوام استفاده کنم.
آپلود انواع فایل بر روی سرورهای ابری: ParsLoka.com
امکان آپلود از لینک و افزایش آنی فضا
ویرایش توسط hostorder : April 20th, 2016 در ساعت 19:15
آپلود انواع فایل بر روی سرورهای ابری: ParsLoka.com
امکان آپلود از لینک و افزایش آنی فضا
اره ما هم نماد داریم اداره مالیات امروز مدارک رو تکمیل کردیم
کارکنانش آشناست گفت به من مثلا ماهی 1میلیون تراکنش داری 12 15درصدش رو سود میزاریم برات که معاف میشی فقط کمی ارزش افزوده حساب میکنن که اونام با تخفیف خیلی کمتر میشه
- - - Updated - - -
داشتم فاکتورهامم میدادم به من گفت واسه خودت مدرک سازی نکن اظهار نماه پر میکنی حل میشه میره
درود
فعال بودن یا نبودن نماد شما در سایت تفاوت چندانی از لحاض مشمولیت پرداخت مالیات ندارد .
مهم این است که شما از تاریخ فلان پرونده نماد تشکیل دادید و از تاریخ فعال شدن پرونده نماد (اعطا نماد) تا زمان فسخ مشمول پرداخت مالیات هستید.
- - - Updated - - -
درود
مالیات ندایم و نخواهیم داد .
بله ماموره اداره مالیاتی 2 بار درب منزل بنده تشریف آورند و خواستار مراجعه به اداره جهت تشکیل پرونده شدند .
- - - Updated - - -
بله متاسفانه باید مالیات بدیم .
و به قول مامور اداره مالیاتی می گفتند شما اگر ادعا دارید هیچ فروشی انجام نشده باز هم تشکیل پرونده بدید ما راستی آزمایی انجام بدیم و طبق ساساست های فلان ادره ای از حساب بانکیتون اسعلام بگیریم و..
نمی دانم این حرفشون جنبه شخصی داشت یا حقوقی .
توصیه میشود به هیچ وجه تشکیل پرونده ندهید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)