نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

موضوع: مشکلات مکرر من + درخواست معرفی هاست با اددان دامنه نامحدود (یا حداقل بالای 10)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن InterServer.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    388
    تشکر تشکر شده 
    793
    تشکر شده در
    500 پست

پیش فرض پاسخ : مشکلات مکرر من + درخواست معرفی هاست با اددان دامنه نامحدود (یا حداقل بالای 10)

نقل قول نوشته اصلی توسط rojhanweb نمایش پست ها
    مشکلات به قدری زیاد شده که من واقعا شک دارم ایراد از فایل های من باشه .. هردفه مشکلات رو حل میکنم مجددا تکرار میشن و هرچند ماه هم یه چیز جدید بهشون اضافه میشه مثه همین عکس بالا !!! پشتیبانیشون هم که ماشالله در حد شموشک نوشهره و هرچی بهشون میگی اقا سایت چرا اینجوریه فقط میگه شما مورد نفوذ هکر قرار گرفتید برین با یه کارشناس امنیتی مشورت کنید ما مشاوره امنیتی نمیدهیم . در حالی که یکی نیست بگه اقا مگه هاستی که قوی و امن باشه به این راحتی مورد نفوذ قرار میگیره؟
    سلام

حرف شما مثال کسی هست که خانه ای رو اجاره کرده و درش رو همیشه باز میگذاره و انتظار داره صاحب خونه نزاره دز-دی به اون خونه وارد بشه .

مشکل هک شدن سایت مشکل مشتری محسوب میشه مدیر سرور موظف به تامین امنیت شما نیست مدیر سرور تنها وظیفه تامین امنیت از سمت سرور رو داره که از سمت دیگر مشتریان هک نشید.

یا هزینه کنید امنیت سایت ها رو افزایش بدید یا خودتون زمان صرف یاد گیری امنیت کنید . اولین کار هم جدا کردن هاست هر سایت هست تا سایتی که باگ داره مشخص بشه.

در مورد بعضی همکاران :
    انصاف رو به چند هزار تومان پول نفروشید وقتی طوری رفتار می کنید مقصر هاستینگ معرفی شه فردا همین مشتری روی سرور شما هک شد آیا قبول خواهید کرد مقصرید؟!
    ویرایش توسط InterServer.ir : April 17th, 2016 در ساعت 07:18

Reliable , High-Performance Hosting
    Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com

2. تعداد تشکر ها از InterServer.ir به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)