درسته عزیز، هر از گاهی اینچنین تاپیکهایی میزنم تا دورهمی با طرز فکرها و راهحلهای مختلف آشنا بشیم و چیز جدید از هم یاد بگیریم
در مورد enduser هم خواه یا ناخواه به شکلهای مختلف وارد سیستم میشن (تایید میکنم که بیشترین مشکل هم با این دسته افراد هست)
خودم به شخصه چندین سال هست که در سه مجموعه خدماتی به عنوان سیبل مشتریان ناراضی کار میکنم و تقریبا اصول برخورد با این دسته افراد را آشنایی دارم (حداقل رو در رو راضی و قانع میشن، پشت سر چی میگن رو نمیدونم، اما با توجه به تغییراتی که در سن و اطلاعات افراد و روند پیشرفت دنیای مجازی هست نیاز هست که دائما با شرایط جدید وفق پیدا کنیم... رفتاری که چند سال پیش میشد با مشتری داشت الان قابل انجام نیست و طرز برخوردها عوض شده... سطح توقعات عوض شده... دیدگاهها عوض شده... جمعیت جامعه مجازی زیاد شده و عقاید مختلف برخورد میکنیم و ...
اول بهشون توضیح بدین اگر قبول نکرد هاست رو ترمیت و مبلغ رو بازگشت بدید.طبعا این موضوع آخرین انتخاب هست.سرویس و کنسل میکنم و مبلغ و برگشت میزنم
اصلا خودم و درگیر این چنین کش مکش ها نمی کنم
هر سرویسی باشه بنده این کار و انجام میدم
صحبتهای شما تایید میشه، منظور بنده افرادی هست که حتی بعد از این توضیحات همچنان دید صحیحی به مشکل موجود ندارند. به طور مثال شما لینک تست gtmetrix را ارسال میکنید و مقایسه میکنید و توضیح میدید اما همچنان جوابشون این هست که سایت من چشه چرا درست نمیکنید که سریع بیاد بالا