آقا شايد يكي خواست سنتي ازدواج كنه و مامانش براش زن بگيره. حالا اول بايد مامان خودت رو توجيه كني. اون مادر دختره رو. اون هم خود دختره و پدرشو و داداشا و ...
.
.
.
در بين اين همه نقل و قول تحريف روايات فك كنم در حدود 99% باشه.
درضمن من كار اصليم فروش پنل پيامك هست. وقتي ب يك فهيم توضيح ميدم درمورد كارم... آخرش ميگه بيكاري ميشيني واسه مردم اس ام اس ميفرستي!؟
سلام.
مشکل در واقع این است که افراد در درون تخصص ما نیستند. دوم اینکه در جامعه اینکه کسی در خانه اش کار کند پذیرفته شده نیست(از دید آنها امکان پذیر نیست).
البته این فقط مشکل شما نیست. حتّی یک تاجر هم تقریبا همین مشکل را دارد. یک فرد مهندس معماری یا نقشه کش یا گرافیست و... نیز همین طور.
تنها راهکار این است که یک دفتر کار تهیه کنید و صبح ها به آنجا بروید و عصرها به خانه بیایید. بالای دفتر کار هم تابلو بزنید شرکت فنّی مهندسی ... شبکه های کامپیوتری-طراحی سایت-برنامه نویسی و... چون اصولا به دلیل رواج نیافتن صنعت فناوری اطلاعات در ایران، ذهن مردم در دنیای فیزیکی و آن چیزی که لمس میکنند میچرخد. مثلا اینکه اکثر مردم حتّی ثانیه ای فکر نکرده اند که نرم افزاری چون ویندوز، آفیس و... را که تقریبا رایگان به دست آورده اند، صدها نیروی فنّی و مهندسی بر روی آن کار کرده است.
شما مشکلتان این است. من مشکلم این است که وقتی به یک نفر میگویم رشته نرم افزار در دانشگاه خوانده ام. بلافاصله کمی فکر میکند و میگوید بهتر نبود میرفتی سخت افزار؟ درآمدش و کارش بهتره.(در ذهن طرف مهندسی کامپیوتر گرایش سخت افزار برابر است با مونتاژ و فروش قسطی کامپیوتر و نهایتا لپ تاپ است. تازه پیشنهاد دهنده مهندس ساختمان یا کارمند است)
علت اصلی این است که کشور ما یک کشور صنعتی نیست. بدتر از آن صنعت فناوری اطلاعات در آن به بلوغ نرسیده. شرکتهای بزرگ فناوری اطّلاعات و بطور کلّی فناوری محور بسیار کم هستند. یعنی در بخش فناوری اطلاعات هیچ تولیدی نداریم و صرفا مصرف کننده تولیدات دیگران آن هم بدون کپی رایت هستیم. خوب معلوم است که هیچ درکی از این که فناوری اطلاعات هم میتواند یک صنعت باشد و درآمد زا در بین مردم نیست.
مردم روزانه بارها از نرم افزارهای مختلف پیام رسان مانند واتس اپ، یا Office یا... استفاده میکنند یا به سایتهای مختلف تفریحی، خبری، خدماتی و... سر میزنند امّا لحظه ای هم در ذهنشان نیست که این سایتها خود به خود نمی آیند بلکه صدها نیروی فنّی در پشت آن است.
نتیجه اینکه دیدگاه اکثر مردم به سمت دو چیز میچرخد: 1-کارمندی(مسئول بخش آیتی اداره...) 2-مغازه داری(فروش سیستم یا رایت CD)
علّت اصلی همه این موارد این است که به علل مختلفی چون نبود کپی رایت و... مردم ایران تاکنون هیچ وقت در زمینه ای غیر از سخت افزار کامپیوترشان هزینه قابل توجهی پرداخت نکرده ند(مثلا برای خرید یک نرم افزار، نرم افزار موبایل و...)
ویرایش توسط mri_6889 : April 14th, 2016 در ساعت 00:54
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)