سلام
منم نظرم رو میگم:
1.سایت خوبی دارن و دامنه هم عالیه و حتی همین الان هم برای خودش یه برند کوچک تو فضای هاستینگ شده طوری که تو همه انجمن ها و سایت ها تیک وب رو می شناسند.
2.تنها جایی که دیدم معرفتی سرویس فعال میکنن من یه هاست دانلود نیاز داشتم تیکت دادم بهشون گفتم فعلاً پولی در کارتم نیست بعداً پرداخت میکنم ایشون هم یک ماه رایگان برام فعال کردن.
3.سرعت پاسخگویی به تیکت ها از حق نگذریم واقعاً پایینه.مسلماً مشتری های شما بیشتر از شرکت parspack.com نیست اما شرکت پارس پک در عرض کمتر از 5 دقیقه همیشه پاسخ میدن می تونید خودتون تست کنید و اینکه میگید تیکت معمولی داریم و تیکت فوری و... به نظرم حرفتون خیلی غیر منطقیه طبق گفته دوستمون وقتی کسی پول سرویس رو میده هزینه پشتیبانی هم داده شما اگر می بینید با این قیمت ها پشتیبانی براتون سخته قیمت ها رو بالا ببرید اما پشتیبانی رو ضعیف نکنید.راستی بعضی از تیکت ها هم که اصلاً پاسخ نمیدین من الان چند ماهه یه تیکت در حسابم دارم که پاسخ داده نشده که البته دیگه نیازی هم به پاسخش ندارم.
4.متاسفانه یکم نظم کاری شرکتشون پایینه.من دو سرویس داشتم یه هاست دانلود و یه نمایندگی هاست سی پنل هاست دانلود تا سر موعد رسید بدون اینکه مثل همه شرکت ها قبلش 3 تا اطلاعیه رو بدن با همون اطلاعیه اول ساسپند کردن که واقعاً از این کارشون ناراحت شدم البته من قصد تمدید نداشتم اما خدایی این کارشون اذیت کننده است اما حالا جالب این جاست که نمایندگی هاست من خیلی وقت بیشتر از اون هاست دانلود منقضی شده بود اما تا چند ماه بعدش هم همچنان نمایندگی هاستم بدون پرداخت هیچ پولی باز بودالانم نمی دونم شاید الانم نمایندگی هاستم باز هست آخه خیلی وقته دیگه بهش نیازی ندارم و اون موقع هم قصد تمدید نداشتم.به نظرم یکم نظم کاری سایت رو بالا ببرید که سیستم ساسپند و اطلاعیه ها و... برای همه سرویس ها یکی باشه بهتره.
همانطور که می بینید من هم نکات مثبت سرویس شما رو گفتم و هم نکات منفی پس مطمئن باشید هرگز قصد خراب کردن جلوه هاستینگ شما رو ندارم.
فقط خواستم مثل سایر مشتریان نظر خودم رو پس از استفاده از سرویس های شما بگم.