نقل قول نوشته اصلی توسط shadow نمایش پست ها
ممنون از آفر های خوبتون
در نظر دارم آفر اولی رو خرید کنم ولی اگه لطف کنید ماه اول رو هزینه بیشتر بگیرید و مدیریت رایگان رو روش اضافه کنید ( گرچه مشکل حاد نداریم معمولا و تا العان نیازی به مدیریت بعد از چند ماه نداشتیم فقط یک بار httpd رو دوباره مدیر قبلی واسم نصب کرد چون استاپ شده بود )( این رو هم در نظر بگیرید همکارانتون العان دارن رو سرویساشون مدیریت رایگان میدن بدون هزینه اضافی،اسم نمیبرم تبلیغ نشه، که همین العان دارم استفاده میکنم ولی چون خیلی وقته باهتون کار میکنم میخوام مهاجرت کنم اونجا و تمام سرویس هام یکجا باشن )
برای کانفیگ کلی، هم تخفیف بدید بهمون با توجه به اینکه مشتری دائمی هستیم ،ی کانفیگ اولیه داریم که میخوایم nginx کانفیگ بشه کیپ الایو فعال بشه و بشه از حداکثر swap استفاده کرد با توجه با سرعت لود سایت تا 8 گیگ ) و کلاستری که فرمودید اوکی بشه + امنیت آنتی دیداس نرم افزاری و اگه بهینه سازی مد نظر هست ( فایل my.cnf هم با توجه به اس کیو ال سایت بهترین بازده رو داشته باشه ) الان سایت با هارد سرامیکی دو تا سه ثانیه باز میشه ، میخوام رو این SSD سریعتر از اینا باز بشه ، انگار داره از رو سیستم باز میشه
----
لطف کنید هزینه هارد و SSD اضافه و پهنای باند ( بیشتر بازدید ها از داخل هستند ) رو هم بفرماید + آی پی اضافه
فرکانس و نوع سی پیو و مدل رم رو هم بفرمایید
لینک سرور و دیتاسنتر رو هم ذکر کنید
با تشکر
با سلام

پاسخ pm شد.

باتشکر

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hegza نمایش پست ها
نوع پردازنده؟ اختصاصی یا اشتراکی؟
در کدوم دیتا سنتر هستن؟پورت اشتراکی چقدره؟ نمونه آی پی دارید از همین سرور؟
با سلام و احترام

زئون سرور
خیر VDS یا سرور نیمه اختصاصی نیستند VPS با منابع اشتراکی هستند.
پارس آنلاین تهران
10 گیگابیت فیبر نوری زیرساخت شبکه میباشد و پورت های فیزیکی مادربورد های هر کدام از سرور اختصاصی ها نهایتا 1 گیگابیت میباشد.
نمونه برای چه مصرفی ؟ اینترانت (ایران اکسس) یا رنج 10 ؟ اینترنت ؟

نوع مصرفتون را مشخص فرمائید تا از همان شبکه ارائه گردد.

باتشکر