1-لطف کنید در مورد سرویس کلاستر توضیح بدید و هزینه ؟ و اگه استفاده نشه چقدر در بازدهی تاثیر گذار است
2-در مورد سرویس sata/ssd ترکیبی هم توضیح بدید
--
-وب سایت خبری هست و از 50 تا سایت اخبار میگیره و سرعت دیتابیس خیلی مهمه و کراولر های گوگل ارتباط زیادی با سایت دارن چون مدام و در لحظه سایت هی آپدیت میشه - قاعدتا دیتابیس هم سنگینه
-همین العان از سرویسی در ایران استفاده میکنم که مدیرش حرف خنده داری زد در صورتی که رتبه خیلی خوبی دارن ، بهم گفتن شما نباید swap استفاده کنید و swap فقط برای کرش نکردن سروره ! در صورتی که مستندات خدمتشون دادم که برای رم 2 گیگ حداقل 2 گیگ و حداکثر تا 4 گیگ میشه swap استفاده کرد ( جالبه خودشون واسم کانفیگ کردن که رم swap کاملا اشغال بشه اگه رم فیزیکی نکشید ) زیر بار نمیرفتن 4 گیگش کنن در صورتی که حافظه SSD فرق حاد از نظر سرعت با رم نداره ! و کاملا توجیح پذیره بنسبت قیمت رم استفادش
-بیشتر کاربران ایرانی هستند ( برای پهنای باند اینترنت ) سایت نو پا هستش و فعلا ماهی 100 گیگ ترافیک داره ( بدون دانلود ) سایت دانلودی نیست در کل
پکیج های 2 و 4گیگ رم با فرض اضافه کردن swap تا دو برابر و استفاده کامل ازش بفرماید با شرایطی که در پست قبلی گفتم
من 3 ساله مشتری خودتون هستم ، خواستم اینجا پست بدم تا بقیه دوستان هم ببینن تفاوت سرویس دهی یعنی چی ، ماشاالله شما خیلی حرفه ای و دقیق توضیح میدید و ریز موضوع رو میپرسید و این خیلی عالیه
در ضمن سایت خودتون رو هم دیدم و چون پکیج کاستوم میخواستم اینجا پرسیدم
تعرفه مشتری قدیمی هم لحاظ کنید ، انشاالله با شما سایت رنک خوبی میگیره