نقل قول نوشته اصلی توسط Rezash نمایش پست ها
قبل از خرید درخواست نمونه سایت میزبانی شده روی سرور مورد تقاضا رو بدید
لیست وب سایت های میزبانی شده رو استخراج کنید
پینگ سایت ها رو از مناطق مختلف به صورت دستی یا سایت هایی مثل host-tracker بررسی کنید.
سایت های میزبانی شده رو از نظر سرعت بررسی کنید.
با مدیر سایت های میزبانی شده تماس بگیرید و نظرشون رو در مورد کیفیت و سرعت هاستینگ مورد نظر بپرسید.
مطمئن باشید بهترین نظرات رو میتونید از مشتریان هاستینگ بدست بیارید.
ممنون از راهنمایی شما
بغیر از پینگ و تماس با مشتریان اون هاستینگ, بقیه موارد را معمولا تست میکنم

اما حتما این موارد را برای دفعات بعد رعایت میکنم.

ممکن هست در سروری که از سرعت بالایی برخوردارید تعداد یوزر کمتر (خلوت تر ) و در سروری که دارای سرعت مطلوبی نیستید تعداد کاربران بیشتر ( سرور شلوغ تر ) باشد
ممنون دوست عزیز, ولی فکر کنم وظیفه هر شرکت هاستیگ اینه که به همه موارد سرویسهایی که ارائه میده رسیدگی کنه و وضعیت و تعداد هاست های میزبانی شده روی یک سرور را مدیریت کنه که باعث افت نشه!

میتونید با خرید یک سرویس یکماهه با حداقل قیمت، یک ماه هاستینگ مورد نظر رو زیر نظر داشته باشید و خودتون متوجه بشین که آیا پشتیبانی، سرعت، کیفیت و سایر موارد در حدی هستند که رضایت شما رو کسب کنن یا نه...
ممنون از راهنمایی شما
دقیق یکی از راهکارهای من برای خرید هاست خوب همین موضوع بود در چند سال گذشته!
برای هاستی که مشکل سرعت دارم هم دقیقا همین کارو کرده بودم و ابتدا یک هاست 2 گیگ یک ماهه خریداری کردم
خداییش در ماه اول (تست) همه چیز اوکی بود, اما بعداز تمدید و خرید یک ساله بارها به مشکل های جور وا جور خوردم

بارها با پشتیبانی تماس گرفتم, اما متاسفانه فایده ای نداشت
که الان مجبور شدم از اون هاست فقط برای نگهداری بک آپ استفاده میکنم.

- - - Updated - - -

__________________________________________________ _

متاسفانه در انجمن هایی مانند اینجا یا انجمن های دیگه هم تا یه پست کمک برای معرفی یه هاستینگ خوب میزنی, بالافاصله

چندین آفر و تبلیغ هاست با قیمت های مختلف روبرو میشی که بیشتر آدم گیج میشه !

گاهی فقط آفر هست و هیچ استفاده کننده ای نظرشو نمیگه!