نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: معنای دقیق پورت در سرور چیست؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #6
    عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    محل سکونت
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    نوشته ها
    2,600
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

    پیش فرض پاسخ : معنای دقیق پورت در سرور چیست؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط SixthElement نمایش پست ها
    سلام دوست گرامی


    پورت به معنای بندرگاه یا محل ورود و خروج هستش. تمام مسیر های ورود و خروجی کامپیوتر رو بهش میگن پورت. مثلا پورت خروجی گرافیک، پورت شبکه یا پورت یو اس بی، پورت سریال و پارالل و...

    و اما در حوزه کلاد و شبکه،
    پورت اصطلاح غلطیه که با سوء استفاده از دانش کم ملت ، اون رو بجای عرض باند غالب می کنند. مثلا میگن پورت ۱ گیگا بیته. اما این ارتباط یک گیگابیت دلیل ارتباط شما با شبکه با سرعت ۱ گیگابیت نیست. ممکنه شما با سوییچ واقعی یا مجازی خودتون با سرعت ۱ گیگابیت متصل باشید ولی در راه مسیر سرعت شما به ۱۰۰ مگابیت کاهش پیدا کرده باشه. مثال واقعی که سالهای گذشته برای من اتفاق افتاد و سرویس دهنده زیر بار نرفت این بود که ماشین مجازی که من اجاره کرده بودم با سرعت ۱ گیگابیت به سوییچ مجازی وصل بود ولی کارت شبکه سرور با سرعت ۱۰۰ مگابیت به شبکه وصل بود و اون بنده خدا می گفت سرعت اتصال شما یا به قولی پورت شما ۱ گیگه.

    در انتها به زبان ساده بگم پورت با اتصال شما به شبکه اون چیزی نیست ویندوز یا لینوکس شما به شبکه متصله.

    با توجه به عرض باند ۳۰۰ گیگابیتی ارتباط ایران با بیرون کشور ارتباط با شبکه به دو صورت تقسیم میشه. البته این تقسیم بندی مختص ایرانه و در باقی کشورها به جوک بیشتر شبیه هستش.

    اولین فاکتوری که ارتباط شما با شبکه رو تعریف می کنه ، سرعت ارتباط شما با شبکه داخل کشوره. مثلا میگن پورت اینترانت شما ۱۰۰ مگه . دقت کنید این عدد مطلقا چیزی نیست که آیکون کارت شبکه شما نشون میده. حداقل در ایران با توجه به زیرساخت و امکانات و دانشی که هست این عدد معمولا در خوشبینانه ترین حالت ۳۰ درصد پایین تره. حتی اگر سرویس دهنده وجدان داشته باشه و تمام عرض باند رو در اختیار شما بگذاره جایی باید وجود داشته باشه که امکان پاسخ به درخواست شما رو بده. مثلا شما ماشینی دارید که با سرعت ۱۰۰۰ کیلومتر در ساعت می تونه حرکت کنه. تو جاده پر ترافیکی که ماشین ها بیشتر از ۱۰۰ کیلومتر نمی تونن حرکت کنند، عملا سرعت شما محدود میشه.

    دومین فاکتوری که در ارتباط مهمه به زبان عامیانه خودمون سرعت ارتباط با اینترنت بین المللیه. این فاکتور همون اتوبانه که به دلیل ترافیک سنگین و تعداد خطوط کم (۳۵۰ گیگابیت) عملا شما رو محدود می کنه. مثلا اگر از مرکز داده تبیان بخواین سرور بگیرین، ارتباط با شبکه بین‌المللی رو برای هر یونیت ۲ مگابیت تضمین می کنه و بیشتر رو هر چقدر شانس با شما یار باشه بهتون میده. مثلا برای یک رک کامل تا ۸۰ مگابیت عرض باند رو به شما قول میده که معمولا روی تک سشن امکان پذیر نیست. یا پارس آنلاین این عدد رو ۴ مگابیت اعلام می کنه.

    در نهایت کلاهی که سر ما میره اینه که حجم زیادی از ترافیک داده توی شبکه داخل کشور جابجا میشه و هزینه ای بسیار بسیار پایین تر داره ولی اون بالایی ها و آی اس پی ها پول ترافیک بین المل رو از ما می گیرند.

    پیروز باشید


    Sent from my SM-N910H using Tapatalk
    سلام

    در مورد پهنای باند داخلی متاسفانه حرف شما را قبول نداریم چون چنین مشکلی ندیدیم شاید این مشکل برای شما یا عده ای از کاربران که از عده ای فروشنده تهیه کرده اند اتفاق افتاده و نمیتوان به عنوان یه دانش عمومی برای کل ایران این 30% کمتر را درنظر گرفت و فاکتور عملیاتی در محاسبات آن را حساب کرد.

    استارتر یک سوال علمی در مورد تجهیزات و موارد مربوط به شبکه کرده اند که کلی و استاندارد بوده است بهتره پهنای باند داخل کشور را کلا زیر سوال نبریم تا کسانی مثل استارتر که هنوز وارد این صحبت ها کامل نشده اند دید اشتباه بدی در این موارد پیدا نکنند.

    - - - Updated - - -

    نقل قول نوشته اصلی توسط DeLtAvPs نمایش پست ها
    ممنون
    مثالتون ساده بود اما کاربردی
    و میتونم بگم متوجه شدم
    دست همه دوستان درد نکنه
    یه چیزی را در نظر بگیرید

    پهنای باند 100 مگابیت حدود 30 ترابایت (کمی بیشتر هست حساب نکردم الان) ماهانه ترافیک میتواند مصرف کند حال شما 1 گیگابیت را در نظر بگیرید میشود ماهانه بالای 300 ترابایت


    این حجم بسیار برای یک سایت دانلودی زیاد هست و مطمئن باشید اگر چنین حجم مصرفی داشته باشید خواه نا خواه با توجه به درامدی که داره اینقدر توجیح اقتصادی داره که این ترافیک را بین چند سرور با پورت های مختلف تقسیم کنید

    در اصل به این سطح از خدمات برسه معمولا نباید روی یک سرور باشید و خود به خود دیگر این پهنای باند و ... حساسیت کمتری پیدا میکنند، البته در نظر بگیرید که بنده در حد یک مصرف کننده و میزبان سایت صحبت کردم و طبیعتا در سطح کریر این مورد بسیار متفاوت هست.

    موفق باشید
    ویرایش توسط RoobinaServer : April 1st, 2016 در ساعت 17:05
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون


  2. تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پورت چیست؟ چه کاربردی دارد؟ پورت های معروف کدامند؟
    توسط twinkle در انجمن شبکه های ویندوزی
    پاسخ ها: 3
    آخرين نوشته: June 6th, 2016, 11:16
  2. علت سوختن پورت کاربران اینترنت مخابرات چیست؟
    توسط o935 در انجمن مخابرات مرکز داده
    پاسخ ها: 16
    آخرين نوشته: June 10th, 2015, 05:27
  3. سرور مجازی اختصاصی چیست؟| vds چیست؟
    توسط eskelet-sokhte در انجمن مباحث و منابع آموزشی
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: May 22nd, 2013, 16:27
  4. پورتال چیست؟
    توسط b_pcmaster در انجمن مباحث دیگر
    پاسخ ها: 3
    آخرين نوشته: March 7th, 2012, 22:09

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •