نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: کمک برای رفع مشکل پر شدن بی دلیل مکرر هاست وردپرسی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    تشکر شده %1$s بار در 1 پست

پیش فرض پاسخ : کمک برای رفع مشکل پر شدن بی دلیل مکرر هاست وردپرسی

نقل قول نوشته اصلی توسط syncronet نمایش پست ها
    نمونه ایمیلی که اشاره کردین بهش یک ایمیل اسپم هست که از طریق یک اسپم بات بر روی سایت شما ارسال شده. این موضوع نشون میده که وردپرس سایت شما هک شده و فایلهای شل بات/اسپم بات روی سایت شما آپلود شده و از سایت شما اسپم ارسال میشه و به احتمال بسیار بالا از سرویس شما در شبکه های بات نت برای انجام فعالیت های مخرب مثل حملات بروت فورس روی سرویس smtp و حملات دیداس سو استفاده میشه. علت پر شدن فضای سرویس هم ایمیلهای اسپمی هست که پس از ارسال برگشت خورده و در شاخه میل در سرویس شما قرار گرفته.

در اولین قدم باید سایت رو به صورت کامل پاکسازی کنین و بعد از اون هم وردپرس و تمامی افزونه های نصب شده روی اون رو بروز رسانی و رمز ادمین وردپرس رو تغییر بدین. بهترین و سریعترین راه برای پاکسازی وردپرس هم نصب دوباره وردپرس جدید و ایمپورت بکاپ دیتابیس وردپرس فعلی در وردپرس جدید هست. بعد از اون هم باید دوباره افزونه ها و پوسته های مورد نیاز خودتون رو دوباره از آرشیو نصب اصلی و سالم اونها روی وردپرس جدید نصب کنین. حتما باید چک کنین که یوزر با دسترسی ادمین به وردپرس سایت اضافه نشده باشه.

در صورتیکه موضوع پیگیری نشه آدرس آی.پی سرور میزبان سایت شما به احتمال زیاد در اینده نزدیک در لیست های اسپم مثل CBL قرار می گیره (اگر قبلا این اتفاق نیافتاده باشه) این موضوع برای هاست میزبان شما هم مشکل ساز میشه.
    اوه اوه این مورد اخری که گفتین چک کنم ادمین های وردپرس رو الان رفتم و دو تا ادمین با نام های Adnim و Adnim0 اونجا هست جلوشون هم نوشته مدیرکل !!! منظورتون چنین چیزیه؟؟ این یعنی هک شدم؟؟
    الان این دوتارو پاک کنم حله یا هنوز باید از اول نصب کنم وردپرس رو

من دسترسی پوشه ایمیل رو گذاشتم روی 111 دیگه هیچ ایمیلی نمیاد خوشبختانه، اما مشکل جدیدی رخ داده فایل فانکشن قالب به کل حذف شده بود و نوشته های مربوط به قالب در سایت ؟؟؟؟ شده بود !! :| قالب رو دوباره آپلود کردم درست شد. با این وجود شاید اصلا هاست من ویروسیه؟؟ اخه اگه وردپرس ویروسی بود چجوری به هاستم دسترسی داشته که بخواد فایلش رو حذف کنه

1. من الان سایتم توی صفحه اول گوگل هست، اگه اینکارو کنم و وردپرس رو از اول نصب کنم از صفحه اول حذف نشم؟
    2. سایت من جوریه که کلا 3 تا پست داره ینی پاک هم شه مهم نیست، با این وجود برای حذف نشدن از گوگل بهتره بکاپ بگیرم از دیتابیس؟ یا نیازی نیست
    ویرایش توسط rojhanweb : April 1st, 2016 در ساعت 02:19

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)