-
March 30th, 2016, 15:36
عضو جدید
شما خودتون قضاوت کنید ... راه حل چیه؟
ویرایش توسط Democratic : March 30th, 2016 در ساعت 18:47
دلیل: افزودن مدارک
-
تعداد تشکر ها ازDemocratic به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2016 15:36
# ADS
-
March 30th, 2016, 15:40
عضو دائم
پاسخ : شما خودتون قضاوت کنید ... راه حل چیه؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2016, 15:44
تو اینجور موارد که مبلغ کم هست آدم بیخیال شکایت میشه چون هم هزینه بیشتری باید بدین هم دوندگی داره اما منم پیشنهاد می کنم شکایت کنین تا ادب بشه.
-
تعداد تشکر ها ازEdwin به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2016, 15:50
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
viasky
شکایت کنید
باید برم دادسرا اونجا شکایت پر کنم واسه پنجاه تومن !!!!!
اونا هم اگر با امور اینترنتی آشنایی کافی داشته باشند و حداقل حداقل یک ماه طول میکشه به فتا ارجاع بدن
فتا هم اگر پیگیری کنه !!!! کلی رفت و آمد داره
پنجاه تومن چیزی نیست و بدون شک اونجا هم همه مسخره میکنن و فکر میکنن من واسه پول اومدم و فقط خودم شرمنده میشم.
راستش قبول دارم که اشتباه کردم که به ایشون کار سپردم اما
قبل ایشون با یه یوزر دیگه فعالیت داشتن
و ظاهرا سر خیلی های دیگه کــلاه گذاشته اما متاسفانه چند ساعت پیش فهمیدم
-------------------------
بنده بهشون راه حل هم دادم اما .....
اگر مدیرها خواستن من بهشون یوزرش رو معرفی کنم . چون مولتی یوزرن
-
تعداد تشکر ها از Democratic به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2016, 15:51

نوشته اصلی توسط
Democratic
اونا هم اگر با امور اینترنتی آشنایی کافی داشته باشند و حداقل حداقل یک ماه طول میکشه به فتا ارجاع بدن
پنجاه تومن چیزی نیست و بدون شک اونجا هم همه مسخره میکنن و فکر میکنن من واسه پول اومدم و فقط خودم شرمنده میشم.
من خودم شخصاً تجربه داشتم. فتا توی موارد کلاهبرداری و این جور چیزها خیلی پیگیره، هزار تومن هم ازتون به اصطلاح ریپ کرده باشن، پرونده تون رو به جدّیت رو پیگیری می کنن.
-
تعداد تشکر ها از Edwin به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2016, 15:52
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Democratic
مبلغ و کارت به کارت کردید؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2016, 15:56
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Edwin
من خودم شخصاً تجربه داشتم. فتا توی موارد کلاهبرداری و این جور چیزها خیلی پیگیره، هزار تومن هم ازتون به اصطلاح ریپ کرده باشن، پرونده تون رو به جدّیت رو پیگیری می کنن.
والا مد نظر دارم اما میترسم برم اونجا مسخره بشم و فکر کنن بخاطر پول اومدم

نوشته اصلی توسط
viasky
مبلغ و کارت به کارت کردید؟
نه تو سایتشون پرداخت کردم.
-
-
March 30th, 2016, 16:00
عضو دائم
بنده 5 سال پیش بخاطر 80 هزار تومان از شخصی شکایت کردم
نتیجه داد
اصلا نگران نباشید - قانون برای این بنا شده که حق شما خورده نشه
میزان حق مطرح نیست - باید به تمام حق و حقوق خودتون برسید و با ایشون هم برخورد خواهد شد در صورت عدم رضایت شما
معمولا مبلغی به عنوان خسارت در نظر گرفته میشه
البته قبل از اون یک فرصت به ایشون داده خواهد شد که موارد مورد نیاز شما را برطرف سازند
بنده پیشنهاد می کنم حتما پیگیری بفرمایید و نگران هیچی نباشید
اینجا بحث پول نیست -حتی لازم هزینه کنید ولی اجازه ندید که خدایی نکرده کسی شما را....
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2016, 16:09
پلیس فتا پرشیا سرورو که همه میشناسن به اسم رضا کل ایران ازش شکایت کردن سایتش هنوز سر پاس هنوز داره کلاهبرداری میکنه من پرونده دارم تو فتا اما انگار نه اینگار ، کلیم رفتم گفتم چرا رسیدگی نمیکنید ، خودشون گفتن طرف کلاهبرداره اما کاری نمیکنن ، معلوم نیست طرف کیه دقیقاً
-
تعداد تشکر ها از live به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2016, 16:16
عضو جدید
اشتباه شما خیلی زیاده ..
یکیش اینکه شما حتی از همون 50 هزار تومن هم دارید گذشت میکنید، همین کارا رو میکنید بعضی ها بلا نسبت اینترنت رو به لجن کشیدن , شما دارید به اون طرف فرصت میدید که دفعه بعدی به جای 50 تومن ، از یه نفر دیگه 100 تومن ، به همین ترتیب قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود ..
شما کافی یه افر بدید در هر موردی ، ماشالله دوستان هر کی از ننه و باباش قهر میکنه میاد هاستینگ میزنه ، طراح قالب میشه ، کانفیگ سرور انجام میده و ...
تمامي جرايم داراي جنبه عمومي اند و برخي جرايم علاوه بر جنبه عمومي داراي جنبه خصوصي نيز هستند. براي مثال جرايم رانندگي بدون پروانه يا حمل مشروب الکلي يا عبور غير مجاز از مرز و .. صرفاً جنبه عمومي دارند ولي جرايمي چون قتل عمدي ، کلاهبرداري اینترتی ، سرقت و... علاوه بر جنبه عمومي داراي جنبه خصوصي نيز مي باشند
کافیه شما فقط با یک مشاور حقوقی اونم از طریق تلفنی صحبت بکنید , ازش مشورت بگیرید شکایت خصوصی تنظیم و تقدیم دادسترای محل زندگی تون رو بکنید ، من این تظمین رو به شما میدم چون این مورد رو خیلی زیاد واسه خودم پیش اومده
که طرف رو 72 ساعته دست بسته تحویل شما میدن ، بعد اون موقع شما باید رضایت بدید ...
خیلی ها کلا این مباحث رو نه براشون پیش اومده و نه سواد حقوقی دارن ، هر چی رو میشه میگن برو فتا .... حتما شما از طریق دادسرا اقدام بکنید سریع تر به جواب خواهید رسید.
-
تعداد تشکر ها ازkarwan125 به دلیل پست مفید