بحث سر رقابت سالم هست دوست عزیز که این سرویس دهنده هیچ گاه توان نواوری مهم در مقایسه با سایر رقبا رو نداشته
ببینید من زمانی که شروع کردم از درگاه زرین پال استفاده کردم و بعد از چند وقت متوجه شدم که پارسپال تاسیس شده و پشتیبانی بهتری از زرین پال داشت البته سیاست هایشان در اکثر موارد یکی بود
بعد از ان به سراغ پی لاین رفتم که بسیار پشتیبانی قوی تر و واریز های منظفی داشت پشتیبانی که ایشان داشتند رو در سرویس دهنده ی دیگری ندیدم و 15 میلیون تراکنش حدودا در این سرویس دهنده داشتم بدون هیچ مشکلی
حتی یادم هست یک بار سایت پی لاین توسط ای اس پی ایرانسل باز نمیشد تیکت که زدیم بسیار پیگیر بودن تا مشکل حل شود
درگاه اختصاصی سامان را ارائه دادن و یادم هست که قرعه کشی انلاین داشتن و جوایز خوبی هم داشت اما رویه بدی که پی لاین در پیش گرفت کارمزد درگاه اختصاصی را بسیار بالا برد.
از جهان پی استفاده ای نداشتم و فقط عضویت داشتم اما از پشتیبانی این سایت رضایت نداشتم در پاسخگویی به تیکت ها البته این نظر بنده است و اکئر نمایندگان بنده از این سرویس دهنده استفاده میکنن
اما خوب سیباپال نو اوری جدید داشت و توانست با ارائه درگاه اختصاصی علاوه بر سامان از ملی و پارسیان و ارائه تسویه انی در سیستم خود کاربران خود را جذب کند
پی لاین و سیبال و جهان پی سعی کردن با نواوری نسبت به جذب کاربر اقدام کردن و با رقبا به صورت سالم رقابت کردند
اما زرین پال به صورت ناجوانمردانه اقدام به گزارش سایت های ممنوعه سایت های فوق کرد و سعی کردن با کم کردن کارمزد عدم خلاقیت خود در نواوری را جبران کنند!
گر چه که گزارش کردن رقبا غیر قانونی نبود!
- - - Updated - - -
درسته که گزارش کردن اون ها غیر قانونی نیست ولی زرین پالی که ادعای دلسوزی برای تجارت الکترونیک رو داره ایا به جای گزارش کردن به *****ینگ نمیتوانست به مدیران سایت های ارائه دهنده درگاه گزارش دهد تا فروشندگان ممنوعه خود را غیر فعال کنند؟
سوالی که ما هم داریم چطور این هست که زرین پال و پارسپال که سیاست یکسانی داشته اند حتی در مراحل عضویت پارسپال کمی سختگیر تر است تا زرین پال
اما زرین پال مشکلی نداشته و 40 هزار کاربر پارسپال به مشکل میخورند!