نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 104

موضوع: درگاه پرداخت برای یک سایت می خوام

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

پیش فرض پاسخ : درگاه پرداخت برای یک سایت می خوام

نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
    به نظر من کنترل پنل زرین پال ساده طراحی شده که این هم می تونه مزیت باشه هم نکته منفی.
    از این جهت مزیت میشه که برای هر کاربری با هر سطح دانشی امکان استفاده است اما از این جهت هم عیب حساب میشه که خیلی از تنظیمات به ظاهر جزئی سایر درگاه های واسط رو نداره.مثلاً من هر چی گشتم بخشی برای تنظیم دریافت کارمزد از مشتری پیدا نکردم یا مثلاً بعضی شرکت ها مثل پی لاین امکانات جانبی مثل فروش کارت شارژ دارن که زرین پال نداره.این دوست عزیزمون که میگه امکانات زرین پال کمتره زیاد هم اشتباه نگفته اما منظور این دوستمون از امکانات همین جزئیات کوچک قابل تنظیم مثل کارمزد یا امکانات جانبی مثل همین فروشگاه شارژ هست که زرین پال نداره.

اما به هر حال به نظر من اگر فقط بخواین به عنوان یه درگاه واسطه پرداخت به زرین پال نگاه کنید خیلی هم عالیه زرین پال برای درگاه واسطه کامل بودن امکانات منحصر به فردی مثل زرین کارت داره که سایر شرکت ها اصلاً ندارن اما خب اگر مانند سایر شرکت ها اختیارات و تنظیمات بیشتری دست ما میداد و از امکانات جانبی هم پشتیبانی میکرد مسلماً پیشرفت بیشتری داشت.متاسفانه زرین پال حتی بخش تنظیمات هم نداره چه برسه به اختیارات دیگه.اگر مدیریت زرین پال یکم سادگی کار رو کنار بذارن و حداقل در سطح متوسط اختیارات و تنظیماتی ایجاد کنن خیلی بهتر میشه.

من سعی کردم این پست رو کاملاً بی طرف بنویسم.خودم کاربر پی لاین و زرین پال هستم و بخوام حقیقتاً بگم پی لاین رو کمی بیشتر دوست دارم.
    منم پیشنهاد میکنم که یکی از مسئولان زرین پال در سرویس های پی لاین و جهان پی عضو شوند و تا اون جا که می تونن امکانات جانبی و اختیاراتی که اونا به کاربراشون میدن رو اضافه کنن.
    البته ما در مورد دريافت کارمزد از مشتری توضيحاتی داريم و اعتقادمون بر اين هست خيلی از زمان ها ميشه از زرين پال بدون کارمزد بهره برد. (کاربرانی که از پارسال زرين کارت داشتند و دارن الان بدون کارمزد از زرين پال استفاده ميکنن.) ولی در کل حتما پيشنهادات شما رو ارجاع ميديم و برسی خواهد شد. ممنون ازينکه با ما صادقانه و بدون قصد و غرض صحبت ميکنيد.

در مورد کارت شارژ هم سامان سيستم خودش رو پروژه مجزائی سرمايه گزاری کرده که نام اون شارژ ريسلر هست
    www.chargereseller.com
    امکانات فروش شارژ در اين وبسايت بيشتر از سايت های مشابه هست و قابليت های خيلی بيشتری رو به کاربرانش ميده. (نظير اپليکيشن موبايل اختصاصی و فروش آفلاين)
    البته تنوع محصولات هم بيشتر هست و شارژ ريسلر هدف خيلی بزرگتری رو در اين مسير دنبال ميکنه.
    به خاطر همين دليل بوده که اين قابليت به طور مستقيم در زرين پال توسعه داده نشده و سعی شده در زرين پال تمرکز روی همونن کار اصلی که پرداخت آنلاين هست، باشه.

بازم خوشحال ميشيم اگر پيشنهادی داريد با ما درميون بزاريد.
    ویرایش توسط samansystems : March 26th, 2016 در ساعت 18:59

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)