به نظر من کنترل پنل زرین پال ساده طراحی شده که این هم می تونه مزیت باشه هم نکته منفی.
از این جهت مزیت میشه که برای هر کاربری با هر سطح دانشی امکان استفاده است اما از این جهت هم عیب حساب میشه که خیلی از تنظیمات به ظاهر جزئی سایر درگاه های واسط رو نداره.مثلاً من هر چی گشتم بخشی برای تنظیم دریافت کارمزد از مشتری پیدا نکردم یا مثلاً بعضی شرکت ها مثل پی لاین امکانات جانبی مثل فروش کارت شارژ دارن که زرین پال نداره.این دوست عزیزمون که میگه امکانات زرین پال کمتره زیاد هم اشتباه نگفته اما منظور این دوستمون از امکانات همین جزئیات کوچک قابل تنظیم مثل کارمزد یا امکانات جانبی مثل همین فروشگاه شارژ هست که زرین پال نداره.
اما به هر حال به نظر من اگر فقط بخواین به عنوان یه درگاه واسطه پرداخت به زرین پال نگاه کنید خیلی هم عالیه زرین پال برای درگاه واسطه کامل بودن امکانات منحصر به فردی مثل زرین کارت داره که سایر شرکت ها اصلاً ندارن اما خب اگر مانند سایر شرکت ها اختیارات و تنظیمات بیشتری دست ما میداد و از امکانات جانبی هم پشتیبانی میکرد مسلماً پیشرفت بیشتری داشت.متاسفانه زرین پال حتی بخش تنظیمات هم نداره چه برسه به اختیارات دیگه.اگر مدیریت زرین پال یکم سادگی کار رو کنار بذارن و حداقل در سطح متوسط اختیارات و تنظیماتی ایجاد کنن خیلی بهتر میشه.
من سعی کردم این پست رو کاملاً بی طرف بنویسم.خودم کاربر پی لاین و زرین پال هستم و بخوام حقیقتاً بگم پی لاین رو کمی بیشتر دوست دارم.
منم پیشنهاد میکنم که یکی از مسئولان زرین پال در سرویس های پی لاین و جهان پی عضو شوند و تا اون جا که می تونن امکانات جانبی و اختیاراتی که اونا به کاربراشون میدن رو اضافه کنن.