من از همکاران خواستم بر اساس دامنه DeLtAvPs جستو کنن.
باز اگر شما ميگيد اشتباه از ما بوده خوشحال ميشيم بگيد بر اساس چی جستجو کنيم تا بتونيم نظر شما رو هم جلب کنيم.
طبق توضيحی که بالا دادم زرين پال هر هفته در حال تغيير هست و قطعا با زرين پالی که شما سه سال قبل در اون عضو شديد متفاوت هست.
اما باز هم خوشحال ميشيم نظر شما رو بدونيم و بتونيم نظر شما رو جلب کنيم.
نه اينکه وقتی از شما نظر ميخوايم بگيد من وقت ندارم ولی در عمل شاهد تخريب بی دليل باشيم.
ما واقعا خوشحال ميشيم اگر چيزی هست به جای اينکه بيابون و کوه رو مثال بزنيد با مستند و دقيق بگيد تا ما هم بتونيم نقص و خلا رو در صورت وجود رفع کنيم.
البته که اعتبار جشنواره وب پوشيده نيست و چند تا از سايت هایی که شما داريد اونها رو خوب خطاب ميکنيد هنوز عنوان های کسب شده در چند سال گذشته رو به عنوان افتخارات خودشون تابلو کردن و گوشه بيابون نصب کردنکافی هست به وبسايت هاشون سر بزنيد.
زرين پال در استارت آپ استانبول عنوان منتخب مردمی از بين 100 استارت آپ شرکت کننده رو دو سال پيش کسب کرده.
با اين حال ما دوست داريم و تلاش ميکنيم که بتونيم نظر همه عزيزان رو جلب کنيم و خيلی خوشحال ميشيم حالا که وقت داريد و پاسخ ما رو ارسال ميکنيد چند نمونه از امکانات مد نظر خودتون رو که در زرين پال وجود نداره بگيد تا در برنامه توسعه قرار بديم. (چون وقت داريد و پاسخ های ما رو سريع ميديد اميدوارم اين درخواست ما رو بی جواب نزاريد.)
- - - Updated - - -
من ميتونم چند سوال از شما کنم تا دقيقا مشخص بشه چه کاستی هایی وجود داره ؟
-- آخرين ورود شما به پنل زرين پال چه زمانی بوده ؟
-- آيا شما از زرين کارت استفاده کرديد ؟
-- آيا شما از اپليکيشن موبايل زرين پال استفاده کرديد ؟
-- آيا شما از سرويس USSD زرين پال استفاده کرديد ؟
-- پرداخت درون سايتی زرين پال رو مشاهده کرديد ؟