من با اینکه سن کمی دارم اما حدود ۱۰ سال توی این زمینه فعالیت کردم و همیشه هم شکست رو تجربه کردم. بسیار شکست خوردم یا به قول دوستان بسیار تجربه کسب کردم

بزارید تعدادی از روش ها رو بگم:

۱- تبلیعات بنری که معمولا درامدش واسه وب سایت های برتر ایران (جز ۱۰۰۰ سایت برتر) درامد خوبی داره

۲- تبلیعات لینک های فالو و نوفالو که این اواخر درامدش خوب شده

۳- درامد حاصل از تبلیغات پاپ آپ که درآمد بسیار بالایی داره (واسه یه سایت که جز ۵هزار سایت برتر ایران بود ماهیانه حدود ۳۰۰ تومان داشتم...)

۴- فروش محصولات برای دیگر فروشگاه ها با گرفتن درصدی در فروش

۵- در آمد حاصل از فروش نرم افزار ها برای کاربرانی که قادر به دانلود نمی باشند

و...

اما به همینجا ختم نمیشه!!!

مدیر این سایت ها میتونن از این سایت بزرگ و سابقه خود به عنوان رزومه کاری هم استفاده کنند...

مدیران این سایت ها با تجربه ای که کسب می کنند میتونن در بیرون هم بسیاری درامد داشته باشن (از کار ساده مانند نصب ویندوز برای دیگران گرفته تا...)

جدیدا شرکت های اینترنتی هم پول خوبی بهشون میدن برای جذب مشتری (مثلا: دانلود رایگان از سایت آپارات با اپراتور رایتل و...)

در آخر این رو هم فراموش نکنید که چون این سایت ها بزرگ هستن هم تخفیف بالایی در خرید سرور میگیرن و هم شرکت سرور مانند همین عزیزان هاستینگ حاضر میشن مثلا ۱۰٪ از هزینه سرور رو از طرف نگیرن و به جاش پایین اون سایت بنویسن که توسط هاستینگ x پشتیبانی میشه تا مشتری جذب کنن

روش های دیگه ای هم هست که دیگه نمیشه گفت... چون کاربران حرفه ای این سایت بهتر میدونن و سایرین هم حتما در آینده متوجه میشن...