به وب ایران و جمع وبمستران ایرانی خوش اومدید ...
همین که هست دوست عزیز
خوشتون میاد بیاد نمیاد هم باید خارج از وب ایران کار کنید
6 سال تجربه بنده ثابت کرده وب ایران نسبت به سایرین اصلا ارزش وقت صرف کردن نداره
به وب ایران و جمع وبمستران ایرانی خوش اومدید ...
همین که هست دوست عزیز
خوشتون میاد بیاد نمیاد هم باید خارج از وب ایران کار کنید
6 سال تجربه بنده ثابت کرده وب ایران نسبت به سایرین اصلا ارزش وقت صرف کردن نداره
تا زمانی که این طرز فکر باشه وضعمون همینه که هست.هیچ خواستن نخوانستن نیست.
خیلی راه ها هستش که میشه انجام داد.اما دیگه وقتی اینطوری باشه که یک عده خوب بزن به جیب بعد برن پیب یکی دیگرو پرپول کنن بعد بیان بگن همینه که هست.معلومه تهش چی میشه
اما وقتی که دیدم این سامانه های پرداخت رو شیلتر کردن و بیانه ای رو دادن که فکر کنم پی لان بود یا یکی دیگه بود.اونو باید همین الان زیر همین پست بذاریم.
یکیش این بود,اگه عدالته باید واسه همه باشه.اگه قرار قانون باشه باید واسه همه باشه.چه کسی که وب ایرانه چه کسی که خودشو جای خارجی ها میزنه و مکانش ایرانه.
اونو تایید میکنم که بخونید.چیز خوبی هستش.
متاسفانه کار از کار گذشته و هر طور تفکری هم که باشه کاری نمیشه کرد.
تجربه ثابت کرده هر قدمی هم که بر می دارند در ابتدا مثبت هست و در نهایت متوجه میشید که هدفی بدتر دارند. نمونش نماد
مشکل اینجاست که که من و شما هیچ کلی آدم با تجربه تر و با سواد تر از من و شما در زمینه وب وجود داره ولی ازشون استفاده نمیشه و یه عده آدم بی سواد شدن تصمیم بگیر این وب.
چند ساله دارن میگن به جای *****ینگ و این هزینه های اضافی فکری برای فرهنگ سازی و آموزش کنید.
مگه فقط کشور ما مطالبی داره که غیر اخلاقی و فلان و ... هست؟ بقیه کشورا ندارن؟ فقط ما مسلمونیم؟ فقط ما اخلاق داریم؟ فقط ما مشکل داریم؟
چطور هیچ کشوری این مشکل رو نداره و فقط ما داریم و فقط هم با فیلرینگ حل میشه؟
دوست عزیز اینقدر دوستان وارد کار و با سواد گفتند و آقایان نفهمیدند یا خودشون رو زدن به نفهم بودن که دیگه همه خسته شدن
تنها راهش اینه وب ایران به جایی برسه که مردم قبل از باز کردن مرورگر فیل*شکن روشن کنن و وبمستر ها هم فعالیتشون رو خارج از ایران ادامه بدن تا نیاز نباشه پاسخگوی قوانین مسخره داخلی باشند و وضع به حدی خراب بشه که چیزی به اسم وب در ایران باقی نمونه تا بلکه آقایان نفهم برند کنار و بعد از اون هم امیدوارم باشیم نفرات بعدی یک مقدار سواد داشته باشند و فکری درست به حال این وضع کنن.
وگرنه با حرف و ... اگر قرار بود مشکلی حل بشه تا حالا شده بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)