نوشته اصلی توسط
ahmadreza2181
سلام دوست عزیز من با حرف شما کاملا مخالفم بعضی ها هستند مثل مهندس طلوعی که دارند ماهانه از اینترنت میلیاردی کار می کنند شما همین سایت پی سی دانلود که میگید 500 هزار تومن در میاره این سایت داره برای یک بنر تبلیغاتی یک ماهه حد اقل 2000000تومن میگره تبلیغات پاپ اپ بالای 3000000تومن است برای پست ثابت تبلیغاتی هفته ای دو میلون مگیره نویسنده هاش دارن ماهی دو مبلون میگیرن این سایت حد اقل 60 یا 70 میلون حد اقل کسب در امد دارن الان اگر کسب بخواد سایت پی سی دانلود بخر باید بالای 10 میلیارد حد اقلش پول بده این تفکر اشتبه شماست که فکر می کنید کسب در امد از اینترنت یک بچه بازی من خودم یک فروشگاه فایلی دارم با یک فروشگاه بازایابی از سبز گستر و نویسندم در سایت مجله ریتساس دارم ماهانه سه چهار میلون در میارم با روزی پنج ساعت کار و فقط ماهانه 90 هزار تومن پول اینترنت می دم و فوقشم دویست سیصد هزار تومن پول برق و بقیه پول برای خودم همونقدرم پول زیادی الان مهندس طلوعی مغز متفکر اقتصاد ایران اونم در تجارت الکترونیک سایت دی جی کالا الان پر بازدید ترین سایت ایران در گوگل و الکسا هست و روزانه داره بالای 10 میلیارد کسب در امد می کنه الان منخودم 14 سالمه دارم کسب در امد میلونی از اینترنت می کنم خیلی از کارم رازیم شما هنوز با اینترنت اشنایی ندارین دارین این حرف ها را می زنید
با تشکر احمدرضا ملاحسینی