-
March 18th, 2016, 15:06
پاسخ : مشکل در دریافت از زرین پال

نوشته اصلی توسط
yastheme
در خصوص تیکت ها حق میدم؛ منم قبلا بعضی وقت ها شاکی می شدم؛ خیلی دیر جواب میدادن, اما خدا رو شکر این چند وقت اصلا مشکل تیکت نبوده.
شما اگه تراکنش براتون 2 روز طول کشیده ؛ برای ما سه رو زهم بوده ! البته 4 روز که یه روز تعطیل بوده و شده 3 روز کای .
برای همین از زرین کارت استفاده می کنم؛ تسویه به زرین کارت واقعا سریع تر هست؛
منم سنگ کسی رو به سینه نمیزنم ولی زرین پال با وجود تمام سختی و مشکلات به نظرم خوب سرویس دهی کرد؛
اما در خصوص درگاه مستقیم هم فکر خوبیه؛ همه باید کم کم به فکر باشند درگاه مستقیم هم داشته باشند؛ هر روز مسئولین یه سیاست گذاری جدید دارن؛ نمیشه به هیچ چی اعتماد کرد
بنده هم اوایل که زرین پال دریافت کردم واقعا راضی بودم
اما بعد چند وقت ... (زرین کارت داشتیم) تقریبا از هر 20 تراکنش 5 تاش آنی وارز میشد
در هر صورت ، زرین پال جدیدا داره رفتار غیر حرفه ای از خودش نشون میده ، که واقعا کاربرا دارن اذیت میشن
-
-
March 18th, 2016 15:06
# ADS
-
March 18th, 2016, 15:14
عضو انجمن
من نمی تونم بخاطر یک مشکل کل خدماتشون رو منکر بشم . من که توی این چند سال راضی بودم البته جا داره برای بهتر شدن .
-
-
March 18th, 2016, 15:33
من حدود 1 میلیون تو حساب زرینپال داشتم هی میخواستم سوال کنم ه میشه به حساب کسه دیگه ریختو اینا
بعد هی با چس ناله جواب میدادند همشم لج میکردند
و منم بهشون گفتم خیلی گند شدید و حسابمو برای همیشه بستند و من باید برم محضر امضا تاییدیه بگیرم :|
-
-
March 18th, 2016, 15:52
عضو دائم
زرین پال به غیر این مسایل که به نظرم برا هر کسی می تونه پیش بیاد یا فکر کنه آدم بزرگیس به شدت از اخلاق دور و دور تر شده .
-
تعداد تشکر ها از asrhosting به دلیل پست مفید
-
March 18th, 2016, 17:05
تو تلگرام یه کمپین مخالفت با زرین پال تشکیل شده! اسناد جالبی دارن میذارن توش از ناجوانمردی زرین پال و برادران امیری.
-
-
March 18th, 2016, 17:39

نوشته اصلی توسط
e.siahposh
تو تلگرام یه کمپین مخالفت با زرین پال تشکیل شده! اسناد جالبی دارن میذارن توش از ناجوانمردی زرین پال و برادران امیری.
لطفا لینک و برام خصوصی بفرستید
-
-
March 18th, 2016, 17:44
برای منم ارسال کنید لطفا لینکشو
جهان پی از همه بهتر بود با مسعولای تیکتشون رفیق شده بودم خیلی مهربود بودن هرکار میخواستم میکردن برام دمشون گرم امیدوارم دوباره از ***** در بیان
-