نوشته اصلی توسط soheil869 زیرساخت از زیر ساخت دارم الان ده تا اصلا مناسب نیست مخصوصا این دو روز آخر که سرویسشون بالا نمیاد و پاسخگو هم نیستن - - - Updated - - - نوشته اصلی توسط Statyab سلام از افرانت سرور دارم و کاملا راضی هستم پورت ، پشتیبانی همه چیز عالی افرانت سرویس دهنده مناسب میشناسید ازش سرور اختصاصی بگیرم؟قبلا افرانت داشتم مشکلی نداشت،قیمت ترافیکشون چطوریه؟
خدمات ارزی بین المللی (ویزا کارت،مستر کارت پی پال وریفای شده)
نوشته اصلی توسط filasufya از زیر ساخت دارم الان ده تا اصلا مناسب نیست مخصوصا این دو روز آخر که سرویسشون بالا نمیاد و پاسخگو هم نیستن من تا الان هيچ مشكلي نداشتم Sent from my iPhone using Tapatalk
شرکت هوش برتر خطیر پارسیان ارایه دهنده سرویس های حرفه ای ضد دیداس لایه 7 با حرفه ای ها همراه باشید https://support.hoshebartar.com/cart.php
نوشته اصلی توسط soheil869 من تا الان هيچ مشكلي نداشتم Sent from my iPhone using Tapatalk 5.160.243.158 این آی پی با جند تای دیگه الان دست منه ولی ده دقیقه طول میکشه تا بالا بیاد (البته از دیروز اینطوری شد)
نوشته اصلی توسط filasufya از زیر ساخت دارم الان ده تا اصلا مناسب نیست مخصوصا این دو روز آخر که سرویسشون بالا نمیاد و پاسخگو هم نیستن - - - Updated - - - افرانت سرویس دهنده مناسب میشناسید ازش سرور اختصاصی بگیرم؟قبلا افرانت داشتم مشکلی نداشت،قیمت ترافیکشون چطوریه؟ بنده مستقیم خرید کردم بدون واسطه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن