نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
ممنون از پیشنهادتون جناب Ramin اما من مطمئنم با این کار هم به جایی نمیرسیم.
شما اول بگو من تو متن شکایت و اینا چطوری ثابت کنم که یه سری سایت ها برام قطع میشن و یه سری وصل هستن؟ در صورتی که همونایی که قطع هستن با gtmetrix.com می تونم چکشون کنم و سرعت لودشون و حتی اسکرین شاتشون رو ببینم.
یه مشکل دیگه هم دارم اون سایت هایی هم که باز میشن باید در نوار آدرس مرورگر چندین بار Enter بزنم تا باز بشن وگرنه با یه بار Enter معمولاً اخطار Server not found میده.
من تا حالا از شرکت های مختلفی سرویس داشتم این مشکل رو فقط تو مخابرات داشتم الان تو خونه دو تا خط دارم یکی فیبر و اون یکی مسی متاسفانه خط مسی شرکت های خصوصی همه شون میگن در مرکز مخابراتی من تا چند ماه بعد از عید پورت خالی ندارن و نمی تونن ارائه بدن منم مجبورم چند ماه با مخابرات رو خط فیبرم تحمل کنم.

اگر تنها همین یک مشکل را دارید . در متن شکایت برای این مورد به صورت دقیق و واضح شرح دهید که در لحظه لود سایت برای شما سایت لود نمی شود و مثلا تست سایت در وب سایت هاست تراکر فاقد مشکل است و یا در همان لحظه با سرویس دیگری تست می گیرید و همان سایت لود می شود.ذکر کنید که مثلا همان سایت پینگ دارید یا ندارید و ......هر چیزی که به ذهنتان می رسد و فکر می کنید مفید باشید برای بیان مشکل در شکایت ارسال کنید و منتظر دریافت پاسخ از اپراتور باشید. دقت داشته باشید. پاسخ اول را اپراتور ارسال می کند. در صورتی که قانع نشدید و مشکل وجود داشت . بازبینی اول را در فرصت موجود پر کنید با ذکر توضیحات. از این مرحله به بعد دیگر اپراتور نمی تواند با ارسال یک پاسخ احتمالا غیر واقع مشکل را تمام کند. زیرا کارشناس سازمان تنظیم پیگیر است و موارد را برای منظقه شما جهت دریافت پاسخ ارسال می کند. در صورت نیاز به دریافت توضیحات بیشنر تلفنی با شما تماس خواهند داشت از مرکز 195 و یا مرکز مخابراتی منطقه شما