نوشته اصلی توسط soheil869 از نظر من میخواهید کلاد فلیر کار کنید سرویس ssd سرور مجازی آلمان تهیه کنید و کلاد را به اون وصل کنید یا یک جای دیگر به جز ایران متاسفانه حتما باید سرور داخل ایران باشه و من از دیتانستر آسیا تک سرویس گرفتم - - - Updated - - - سرور هم vps هست مجازی سازی vm هم هست کاملا اختصاصی
نوشته اصلی توسط davood_71 متاسفانه حتما باید سرور داخل ایران باشه و من از دیتانستر آسیا تک سرویس گرفتم - - - Updated - - - سرور هم vps هست مجازی سازی vm هم هست کاملا اختصاصی دلیلتون اینه حجم زیادی از اطلاعات جا به جا می کنید؟ یا دلیل دیگری دارد که نمی خواهید توضیح دهید؟ - - - Updated - - - نوشته اصلی توسط davood_71 متاسفانه حتما باید سرور داخل ایران باشه و من از دیتانستر آسیا تک سرویس گرفتم - - - Updated - - - سرور هم vps هست مجازی سازی vm هم هست کاملا اختصاصی دلیلتون اینه حجم زیادی از اطلاعات جا به جا می کنید؟ یا دلیل دیگری دارد که نمی خواهید توضیح دهید؟
شرکت هوش برتر خطیر پارسیان ارایه دهنده سرویس های حرفه ای ضد دیداس لایه 7 با حرفه ای ها همراه باشید https://support.hoshebartar.com/cart.php
davood_71
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن