سلام برای انجمن vb مناسب هست؟
از لحاظ وارز و کانفیگ
سلام برای انجمن vb مناسب هست؟
از لحاظ وارز و کانفیگ
با سلام؛
بله مناسب است اما با توجه به منابع اختصاص داده شده، باید ببینید سایت شما چه میزان منابع مصرف می کند و با منابع ارائه شده در پلن ها مقایسه کنید.
در هر صورت وجه تا 7 روز بی قید و شرط قابل بازگشت است.
- - - Updated - - -
سرویس کلود پروتکشن برای سرور ایران به طور کل پیشنهاد نمیشه؛چون کسانی که سرور ایران میگیرند فقط برای پینگ و سرعت لود بیشتر برای کاربران ایرانی ایرن سرور ها را تهیه می کنند.
زمانی که شما از سروریس کلود پروتکشن استفاده می کنید پینگ شما به سرور های ما در آمریکا هست و همچنین سایت شما از سرور های آمریکا لود می شود ؛ حتی اگر کاربر در ایران باشد.چون سرور شما به طور کل از دید کاربران پنهان می شود.
این سرویس برای سرور های خارج از ایران مناسب است.
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
ممنون از پاسختون ولی جواب سوالای منو ندادین
من سرور ایران رو برای این استفاده میکنم که امنیت اطلاعاتم بیشتر باشه و دردسترس باشه
سرور های آمریکا به ایران هم بین 300 تا 500 میلی ثانیه است هر پکت ، یعنی فرق قابل لمسی نیست از نظر یوزر ، مگر اینکه از این خیلی بیشتر بشه ، در حد 3 4 برابر یا بیشتر
که بررسی کردم سرعت لود سایت خودتون خوبه
-
سوال دومم که پاسخ ندادید
کش سرور هم دارید ؟ که مطالب استاتیک یا فایل ها از اونجا لود بشن ؟
نیم سرور اختصاصی هم ارائه می دهیم با هزینه 10.000 تومان که برای یک بار پرداخت می شود و البته فقط برای یک دامین
همانطور که اشاره کردید برای کاربر محسوس نیست؛
برای فایل های استاتیک قابلیت کش در پنلی که در اختیارتان قرار میگیرد وجود دارد که آن را فعال یا غیر فال کنید.
امکاناتی همچون :
Google PageSpeed
Country Blocking
IP Blocking
Whitelist IP
Whitelist URI
Pro Protection
Live Visitors
نیز در این پنل در اختیارتان قرار میگیرد که می توانید در لینک زیر برخی تصاویر و جزئیات آن را ببینید:
http://my.central-hosting.com/art/7/
این امکانات هم برای هاستینگ و هم برای سرویس کلود پروتکشن ما در پنل کاربر قرار میگیرد
ویرایش توسط yastheme : March 12th, 2016 در ساعت 18:44
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)