سلام از المان با کمترین قیمت ممکن در خدمتیم
http://sarv-it.com/%D9%87%D8%A7%D8%B...9%D8%A7%D8%A8/
سلام از المان با کمترین قیمت ممکن در خدمتیم
http://sarv-it.com/%D9%87%D8%A7%D8%B...9%D8%A7%D8%A8/
ویرایش توسط sarwhost : March 10th, 2016 در ساعت 21:55
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
شما احساس می کنم اصلا ادب نداری درسته ؟
شما اومدین اینجا درخواست آفر کردین . آفر دهنده های اینجا ما هستیم . اونطور که به نظرمون صحیح بیاد آفر میدیم و شما حقی نداری که بگی چطور آفر بدیم
اما در مورد قیمت پیشنهاد میدم از همون سرویس استفاده کنید
3 ترابایت فضا خاک بخوره بهتر از این هست که با این قیمت 26 تومان بخواد به شما عرضه بشه
این عادت رو ترک کنید که شما به فروشنده قیمت بدین و قیمت تعیین کنید . فروشنده قیمتش رو اعلام میکنه با شرایط شما جور بود می تونید بگیرید جور نبود می تونید به سادگی از کنار پیشنهاد فروشنده بگذرین
ارائه هاست با هارد فول SSD و وب سرور لایت اسپید و کانفیگ فوق سرعتی و امنیتی
گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات 98 میزبان
تلفن : 05135010908 - پشتیبانی تلگرام : mizban98_support
اولا ادب رو شما نداری که از بالا پست ها رو نخودی دسپا نشسته افتادی وسط..
بنده هیچ قیمتی در استارت ندادم .. در جواب یکی از دوستان قیمت محل فعلی فایلام رو گفتم .... که اون شخص اصلا از جای دیگه دلش پُر بود شروع کرد به سخنرانی ..که قیمت تعیین نکن ..
من درخواست دادم.. حتی اگر قیمت پیشنهادی هم بدم شما دوست نداری اصلا داخل تایپیک نیا .. در صورتی که همون قیمت هم ندادم و فقط قیمت محل فعلیم رو گفتم..
در هر صورت سعی کنید به چیزی که به شما مربوط نیست ورود نکنید ..
- - - Updated - - -
نه دوست عزیز من دنبال چنین قیمتی ارزون نیستم .. اگر بودم همونجا میبودم ..ولی قاعدتا اندازه جیبم کیخوام سرویس انتخاب میکنم
دوستان اگر افری دارن بدن ..
با تشکر
ویرایش توسط milad.kazemi : March 11th, 2016 در ساعت 21:45
درود دوست گرامی
بنده حرف بدی به شما زدم که اینچور جواب مارو دادید؟
اولا به شما مربوط نیست که بیشتر از حد پیشنهاد دادن نظر بدین!! ...-
بنده هم عرض کردم خدمتتون با قیمتی که شما مد نظر دارید سرویس مناسب گیرتون نمیاد شما خودتون اعلام کردید
میدونم قابل مقایسه نیست .. ولی میتونید برید چک کنید ...ارزون تر از اون 26 هزار تومان
بنده ارزونتر میخوام...
2ترابایت فضای بک اپ هزینه ایی مشخص دارا هست نه اون قیمتی که شما اعلام کردید!!
ویرایش توسط farssub : March 11th, 2016 در ساعت 21:44
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)