سهیل جان، عزیزم
شما از راه برس، بزار عرقت خشک بشه، بعد به بزرگتر ها ایراد بگیر!
سهیل جان، عزیزم
شما از راه برس، بزار عرقت خشک بشه، بعد به بزرگتر ها ایراد بگیر!
اگر منظور به فعالیت است اکانت من خیلی قدیمیتر زا این حرف هاست و این اکانت مخصوص شرکت است
اگر منظور بزرگتر بودن تعداد پست است که به دلیل زمان بدست می آید
اگر منظور از بزرگتر بودن نداشتن اطلاعات است بله شما بزرگترید
جو نگیره خواهشا!! بزرگترها
شما مطبی را بدون علم و اطلاع نوشتید و بنده با سند و مدرک معتبر به شا اثبات نمودن اشتباه می کنید
در این زمان یا بهتر است سکوت کنید و یا از اینکه چیزی آموزش دیدید متشکر باشید که تا پایان عمر در این جهل نمانده اید
البته در یک شهر خاص از کشور تا موس دست گرفتند فکر میکنند مهندسن و ادعایش آنجای ... پا... اما فقط ادعا هستند و ما هم به آنها عادت داریم
موفق و مویید باشید
شرکت هوش برتر خطیر پارسیان ارایه دهنده سرویس های حرفه ای ضد دیداس لایه 7
با حرفه ای ها همراه باشید
https://support.hoshebartar.com/cart.php
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
دوستان فقط میان تز میدن میرن!
این بنده خدا پول یه سرور آشغال هتزنر رو به زور داره میده، اون وقت شما میگید هارد SSD بگیر دونه ای فلان تومن، تازه بیا رید1 هم بکن که اگر سوخت فنا نری!
لازمه بدونید که سامسونگ هاردهاش رو 10 سال وارانتی داده، یعنی اگه تا 10 سال سوخت بیار رایگان عوض می کنیم، می تونید عمق ماجرا رو درک کنید؟
یعنی عملا داره میگه هارد من سوختن تو کارش نیست!
بعد دوستان تز میدن رید1 بکن، برین تو سرعت هاردSSD ،
هاردی که 500 مگابایت سرعت داره با رید1 چقدر افت میکنه؟
هاردی که نمی سوزه چرا باید ریدش کنیم؟
خنده داره والا، هیچ کس نمیگه یه استوریج برای بکاپ بگیر، اما همه میگن SSD رو رید1 کن که اگه سوخت..!
سری که درد نمی کنه دستماش چیه؟!
رید مال HDD 7K هست نه اس اس دی
ما الان داریم p840/4g های اچ پی رو باز می کنیم، (4 میلیون تومان) وقتی قراره اس اس دی بشنه، اونوقت شما میفرمایید اس اس دی رو رید کن؟ که چی بشه؟ که نسوزه؟
بجای این که فکر سوختن باشید، فکر استوریج باشید برا بکاپ!
بنده با شما موافقم که رید یک برای هارد های SSD فایده نداره و باید از سرور بکاپ استفاده کرد
ولی برای رید 0 و 10 داستان فرق میکنه و دیدم دوستی با هارد های SSD (سامسونگ مدل 850 پرو) به سرعت 2.5 گیگابایت در رید رسیده (اگر اشتباه نکنم سرور های ایران دوریس وب که با نام کاربری الفا وی پی اس هستش)
و اینکه هارد های SSD که در بازار هستند بیشتر برای دسکتاپ و هنوز نسخه های حرفه ای سرور و اینترپرایز در بازار کمه (یا بهتره بگم اصلا نیست)
و حتی همین هارد های سامسونگ یه استاندارد خرابی دارند به اسم MTBF : دو میلیون ساعت (البته رقم بالایی هستش که میشه 228 سال! )
لینک مشخصات در دیجی کالا
http://www.digikala.com/Product/DKP-...AA/keyword-SSD
شما استاد بنده هستید ولی RAID رو باید با توجه به نوعش بررسی کرد
ویرایش توسط bigm : March 6th, 2016 در ساعت 19:27
دوست عزیز من روی سرورهایم 3xSSD850 Pro دارم و حتی هارد های سیستم های شرکت نیز از همین مدل است
اما رید کردن و یا رید نکردن ربطی به طول عمر ندارند و همه می دانیم استوریج بکاپ همیشه از اطلاعات عقب است و دیتای زمان واقعی را ندارد و برای بازگرداندن اطلاعات باید ساعت هاا سرور خاموش می باشد
واقعا این مبحث که رید 1 نداریم روی SSD از کجا آمده است؟!!
در هر صورت همچنان رید 0 در حال استفاده است و اگر شما 6 عدد هارد روی سرور دارید مگر میشود رید 0 نکنید که 1 هارد با 6 برابر ضرفیت داشته باشید
در هر صورت احساس می کنم همه از مبحث گم شده اند
دوست گرامی ایشون که قرار نیست هارد بخرند اگر بخواهند سرور آلمان اجاره کنند SSD اجاره می کند
جالب بر این است شما خودتان اولین پست گفتید حتما SSD!!
دوست عزیز شما در اینجا دارید در مورد سرچ انجین و ایندکس سوال می پرسید
و نظر خود را به شما گفتم
شرکت هوش برتر خطیر پارسیان ارایه دهنده سرویس های حرفه ای ضد دیداس لایه 7
با حرفه ای ها همراه باشید
https://support.hoshebartar.com/cart.php
ببینید وقتی شما یک سناریو می خواید ارائه بدید، 1001 مولفه توش دخیل هست، که مهمترینش هزینه هست.
هزینه، حجم دیتا، پهنای باند شبکه، پهنای باند هارد دیسک ها، نوع دیتا، تعداد کاربران، بحرانی بودن و نبودن دیتا، میزان حساسیت، نرم افزار ها، شبکه، سرعت رید و رایت، IOps و ....
ما امسال 2 تا اطاق سرور برا شرکت های خصوصی راه اندازی کردیم، 3 تاهم برای سال بعد در مرحله قرارداد هست.
یعنی کاملا از تمام زاویه ها مجبور شدیم به سناریو ها نگاه کنیم. هرجا میریم حرف اول و آخر رو هزینه میزنه، طرف پشت تلفن همچین آرمانی حرف میزنه، اینو میخوام، اونو می خوام فلان باشه، بهمان باشه، بعد میری سرجلسه، هزینه ها و پیش فاکتور ها رو میزاری جلوش، کم کم 60% از خواسته های قبلی عقب نشینی می کنه و آخرش هم میگه هرچی شما بگید، فقط از هزینه فلان قدر بیشتر نشه!
بنده هم رید رو رد یا نقض نکردم، گفتم به درد این دوستمون نمی خوره، چون قبلش تاکید کرده بودم که از اس اس دی استفاده بکنه. طبق تجربه چند ساله نظر بنده این هست که اس اس دی نیازی به رید نداره ( مگر تو شرایط خاص) وگرنه در حالت کلی اس اس دی بدون رید استفاده بشه بهتر هست.
رید صرف نظر از مدلش، اساسا چه امکاناتی در اختیار ما میزاره؟
1- افزایش سرعت
2- افزایش پایداری ( بدون قطعی امکان تعویض هارد معیوب فراهم هست)
معایب:
1- افزایش هزینه ها
2- کاهش حجم قابل استفاده
حالا به نظر شما اس اس دی نیاز به افزایش سرعت داره؟
نیاز به افزایش پایداری چطور؟ با فرض این که حداقل (3 سال از 10 سال) رو بدون کوچکتری مشکلی کار خواهد کرد.
پس چرا باید معایب رید رو تحمل کنیم برای مزایایی که هیچ وقت به دردمان نخواهد خورد؟ ( همون ارزش خرید که تو سایت های فروشگاهی مطرح میشه)
اگر فرضیه شما درست باشد که بانک ها باید بدبخت بشن!همه می دانیم استوریج بکاپ همیشه از اطلاعات عقب است و دیتای زمان واقعی را ندارد و برای بازگرداندن اطلاعات باید ساعت هاا سرور خاموش می باشد
همه ما می دونیم که ایشون دیر یا زود باید بیان ایران، الان شاید یوزر کم هست اما بعد از یه مدت حجم بسیار بالای کانکشن ها کندی بسیار شدیدی ایجاد خواهد کرد، حالا هرچه این کانکشن ها سریعتر جواب داده شوند رضایت بازدید کننده سایت رو فراهم می کند. و رضایت بازدید کننده می تونه منجر به برگشته هزینه بشه.دوست گرامی ایشون که قرار نیست هارد بخرند اگر بخواهند سرور آلمان اجاره کنند SSD اجاره می کند
موفق و شاد باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)