"به کسی چیزی بفروش، یک مشتری برای یک روز داشته باش . به کسی کمک کن ، یک مشتری برای تمام عمر داشته باش"
شما میخونید من چی مینویسم احساس میکنم دو زاریتون جای دیگست؟ یا سایت فیلم دارید و دارید خودتونو قانع میکنید ؟ بنده خودم اونجا با کسی که شاکی بودم جلوم نشسته بود این حرف رو زد.
سایت فیلم و سریال بدون سانسور در ایران غیر مجاز و جرم هست و جرم قابل پیگیری و شکایت است.
از نظر قانون سایت فیلم و سریال های بدون سانسور یعنی :
انتشار ، توزیع و معامله محتواي خلاف عفت عمومی. ( مبتذل و مستهجن ) ( بند 2 ماده 6 قانون مطبوعات و ماده 14 قانون جرائم رایانه ای )
موارد بالا فقط بیان کردم که از این راه ها قابل پیگیری و شکایت است که اگر بنده هم همون روز نبخشیده بودند به جرم انتشار فیلم های مبتذل باید میرفتم دادگاه.
اینا جَو نیست واقعیت هست حالا هرچقدر میخواهید استارتر یا خودتون شیر و قانع کنید که قابل پیگیری نیست!
ویرایش توسط T.Toosi : March 4th, 2016 در ساعت 06:26
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
نه آخه این مثال هایی که گفتید و گفته شد، کاملا با صحبت های ایشون در تناقض هستن.
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
آخه من نمیفهمم .
شاکی خصوصی از کجا میاد ؟ مگه کشکه یهویی ببینی شاکی خصوصی داری ؟
مثلا طرف توی اشتراک ویژه اختلاص کرده باشه و طرف بیاد شکایتش کنه ؟ یا توی ***ی زیرنویس ؟ شاکی پیدا کنه .
شما دارید میگید شاکی خصوصی شما مال یک موضوع دیگه هست و اصلا ارتباطی با موضوع سایت فیلم و غیره نداره.
و بنده خدا هم داره در زمینه فیلم این سوال رو میپرسه نه دیگر زمینه ها.
"به کسی چیزی بفروش، یک مشتری برای یک روز داشته باش . به کسی کمک کن ، یک مشتری برای تمام عمر داشته باش"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)