نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: اینترنت نامحدود کدوم شرکت سرعت بیشتری در تهران داره؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    13 پست

پیش فرض پاسخ : اینترنت نامحدود کدوم شرکت سرعت بیشتری در تهران داره؟

360گیگ یک ساله یعنی ماهانه 30 گیگ های وب با سرعت 8 مگابیت با قیمت 252 هزار تومان که ماهی 21 هزار تومان می افته که البته 9 در صد مالیات رو باید برای تمام سرویس ها حساب کنید. فکر میکنم برای شما هر طور حساب کنید با صرفه تر از نامحدود هایی با سرعت 512 و .. باشه. یعنی اگر 512 رو به صورت مداوم در صورتی که خطوط شما با هیج مشکلی مواجه نباشه چه قدر میتونید با سرعت های یاد شده در طول ماه دانلود کنید با این حساب که چه قدر از وقت خودتونو از دست میدید و اعصابتون خورد میشه
    Untitled.jpg

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    882 پست

پیش فرض پاسخ : اینترنت نامحدود کدوم شرکت سرعت بیشتری در تهران داره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط drcom نمایش پست ها
    360گیگ یک ساله یعنی ماهانه 30 گیگ های وب با سرعت 8 مگابیت با قیمت 252 هزار تومان که ماهی 21 هزار تومان می افته که البته 9 در صد مالیات رو باید برای تمام سرویس ها حساب کنید. فکر میکنم برای شما هر طور حساب کنید با صرفه تر از نامحدود هایی با سرعت 512 و .. باشه. یعنی اگر 512 رو به صورت مداوم در صورتی که خطوط شما با هیج مشکلی مواجه نباشه چه قدر میتونید با سرعت های یاد شده در طول ماه دانلود کنید با این حساب که چه قدر از وقت خودتونو از دست میدید و اعصابتون خورد میشه
    Untitled.jpg

ممنون پیشنهاد عالی هست اما من دل خوشی از های وب ندارم و هرگز دوست ندارم دیگه به های وب برگردم.
    از طرفی هم چون من بعضی ماه ها دانلودم خیلی بالا میره دوست ندارم سرویس سالانه بگیرم من سرویس ماهانه رو ترجیح میدم که اگر یه وقت شرکتش تصمیم گرفت کیفیت سرویس هاش رو پایین بیاره راحت بتونم درخواست جمع آوری بدم و برم شرکت دیگه و منتظر یکسالم نباشم.خودتون که در جریانید که شرکت ها خصوصاً این های وب هیچ پولی پس نمیدن هنوز 32600 تومان منو که پس نداد و 1 روز اینترنت هم بهم نداد یادمه و هنوز که هنوزه میگم حرومش باشه.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)