استارتر یک سوالی کرد 10 صفحه فقط کسانه دیگه با هم دیگه بحث میکنند به جای اینکه جواب استارتر را در یک کلمه نام شرکت جایگزین کننده را بدند مدیران یک نگاهی به این پست بندازند قفل کنند یا حذف خوب میشه الکی پست های اینا داره بالا میره .
استارتر یک سوالی کرد 10 صفحه فقط کسانه دیگه با هم دیگه بحث میکنند به جای اینکه جواب استارتر را در یک کلمه نام شرکت جایگزین کننده را بدند مدیران یک نگاهی به این پست بندازند قفل کنند یا حذف خوب میشه الکی پست های اینا داره بالا میره .
حتما به یک روانپزشک مراجعه کن و یک نگاه به تاریخچه خانوادگیت بیانداز
مطمئنا خانه زاد هستید و احتمالا از طباخ خانه فتحعلی شاه ....
ایشان تا اون موقع شب بنده را بیدار نگه داشته بودن تا به نتیجه برسند و همش از دست پست های بیربط و بی دلیل شما که در نوکری و خوش خدمتی به جهان پی سعی در برهم زدن تاپیک داشتید اعتراض میکردند
من هم گفتم طبق قوانین تاپیک مال شماست و اگر کسی تاپیک را برهم زده گزارش کن بیان با لگد بیاندازنش بیرون تا غلط کنه تو کار بقیه دیگه دخالت نکنه
در مورد سیباپال اگر به قول استارتر عقل داشتی میفهمیدی که توهین را به همه پست دهندگان تاپیک کرد و وقتی دلیلش را سوال کردم ایشان جواب ندادن و جواب خودشان را گرفتن و البته پست بنده هم به نوعی راهنمایی بود چون استارتر باید بدانه درسته سیبا پال را دارم پیشنهاد میدم ولی در حقیقت معایب اون را هم بهش میگم و تصمیم دیگه با خودش و اینکه سیبا پال اشتباه کرده را باید استارتر بدانه
در ضمن در اون زمان از سیبا پال استفاده میکردم و تا قبل ***** شدن بسیار هم راضی بودم
ولی ماندم همه اینها به تو چه مربوطه ؟
اولش پرسیدم مگه خرمگس هم پاچه خوار میشه ؟ اما الان با این پستت فهمیدم چرا اسمت را خرمگس پاچه خوار گذاشتند ....
متاسفانه اجازه ندادن به نتیجه برسند و جز شما و چند نفر دیگه کسی درگاه معرفی نکرد و البته متاسفانه کسی هم مزایا و معایب درگاههای که معرفی کرد را نمیگفت
تاپیک را که از اول نگاه کنیم میبینیم که چندین نفر دیگه هم میخواستند از تاپیک و نتیجه اون استفاده کنند که خوب مثل خیلی تاپیک ها یکی منافعش را در خطر دید و نوکرهاش را ریخت تو تاپیک و کل تاپیک را بهم زدن
امیدوارم مدیران از صفحه دو یا سه به بعد را حذف کنند و با نظارت مطمئن بشند تاپیک به نتیجه درست برسه
- - - Updated - - -
دوست عزیز مالک همان شرکت به اصطلاح خارجی یک ایرانی هست پس مشکل از ایرانی بودن نیست
چوب را هر طور تراش بدی به همان شکل در میاد
یه نظر شما من از این تاپیک با وجود امثال DeLtAvPs چطور باید نتیجه بگیرم ؟
اینجا هم انگار کسی نیست رسیدگی بکنه و ببینه این از جان این تاپیک چی میخواد ؟ اصلا حرف حسابش چیه ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)