صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 29

موضوع: دلایل منطقی

عضو دائم T.Toosi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    278
    تشکر تشکر شده 
    2,936
    تشکر شده در
    1,329 پست

پیش فرض پاسخ : دلایل منطقی

باسلام بنده فکر میکنم کسانی که سرویس با قیمت پایین تر از معمول ارایه میکنند بیشتر دنبال محبوبیت هستند و حتی حاظر هستند ضرر هم بکنند، البته بنده اینطور فکر میکنم.

2. # ADS

عضو انجمن alimosavi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    197
    تشکر تشکر شده 
    658
    تشکر شده در
    392 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mizban97 نمایش پست ها
    سلام

شما میخواید پی به این مسئله ببرید که دوستان دیگه چطور سود میکنند؟
    متاسفانه هدف شما از زدن این تاپیک متوجه نشدم ایا تاپیک جو سازی هست یا خبری یا اطلاع رسانی یا آگاه کردن مردم به ارزان فروشی...
    فرضا یک نفر ارزون فروخت چه دخلی برای شما داره؟
    بنده حالت سوالی پرسیدم . آیا واقعا سود بیشتر در ارزونتر فروختن هست ؟ برای اینکه خودم روشن بشم.
    منطق من هم مثل @Sajad هست . می خوام بدونم آیا واقعا ما در اشتباه هستیم ؟!

واقعا ارزون فروختن سرویسها سودی برای وبمستر داره ؟ . اگر هدف کسب سود باشه باید منطقی فکر کنیم .

وقتش نیست دوستان بینی و بین الله پیش خودشون یه حساب کتابی بکنند ؟ این سیکل معیوب تا کجا می خواد ادامه پیدا کنه ؟ همینطور ارزونتر و ارزونتر ، رقابت بیشتر و رقابت بیشتر .
    شاید وقتی برسه به مشتری یه پولی هم بدیم تا بیاد پیش ما .

یک هدف دیگرم از زدن این تاپیک همینه . با لاخره بعضی دوستان که در این بازار هستند اینجا سر می زنند و تاپیک می زارن . این پستو گذاشتم تا یکم پیش خودشون سبک و سنگین کنند .

فکر کنم رقابت رو باید تو شاخه های دیگه مثل افزایش کیفیت . ساپورت قوی تر و ... ببرید تا سود بیشتری داشته باشید . من تجربم در این زمینه همینو می گه .
    به نام او ....

عضو انجمن novinvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Sajad نمایش پست ها
    مشتری کمتر، زندگی بهتر

الف: ۱۰۰۰ مشتری دارم ، تعرفه پایین دارم ( هر سرویس ۸۰۰۰ تومان ) ، روزانه ۲۰ تیکت دارم ، لود سرور ۲۰ ، ماهانه ۲۰ مشتری جدید >> سود حاصل ۸۰۰۰۰۰۰ تومان
    ب: ۲۰۰ مشتری دارم ، تعرفه بالا دارم ( هر سرویس ۴۰۰۰۰ تومان) ، روزانه ۵ تیکت دارم ، لود سرور ۵ ، ماهیانه ۵ مشتری جدید >> سود حاصل ۸۰۰۰۰۰۰ تومان

به نظر من:
    در حالت الف غیر از استرس و خستگی چیزی نصیب هاستینگ نمیشه و مشتری هم دائما با لود بالا و درگیری سرور مواجه میشه. مشتری مجبور میشه دائما از این هاستینگ به هاستینگ دیگه کوچ کنه و هزینه‌های انتقال و حتی ضررهای اون رو متقبل بشه. (ضررهایی از جمله افت ارزش سایت و از دست رفتن بازدید و ...)
    در حالت ب کیفیت و خدماتی که نصیب مشتری میشه و انرژی‌ای که هاستینگ میتونه به ازای هر مشتری بذاره بیشتره، چون پولی هم که گرفته ارزش وقت گذاشتن داره و مشتری به ازای پول بیشتری که پرداخت کرده کیفیت بهتری خریده.

سود هاستینگ در هر دو حالت یکی هست... اما به نظر شما توی کدوم حالت سود بیشتری به هاستینگ و مشتری میرسه؟
    سلام
    احسنت افرین
    جا داشت فقط دکمه ی تشکر فقط نزنم براتون
    و اینجا هم ازتون تشکر کنم
    این دقیقا راهی هست که تیم ما در پیش گرفته و واقعا اعصاب راحتری هم داریم
    امیدوارم بقیه هم به این واقعیت برسن بهتر هم هست به خاطر سلامتیشون.

5. تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    649
    تشکر تشکر شده 
    888
    تشکر شده در
    618 پست

رفیقم میگفت ایقد حال میده مشتری اینایی که از -*-*- فیل افتادن رو بگیری

بنابر این جنبه تفریحی داره بیشتر البته ضرر که نمیکنن اصلا !

رو یه سرور رم 32 همین رفیقم حدود 61 گیگ سرور فروخته بود !

++++ حاشیه :: رفیق کیه ؟ نمیخواد و نمیخوام اسمش بره خخخ

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    383
    تشکر تشکر شده 
    845
    تشکر شده در
    696 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alimosavi نمایش پست ها
    با سلام

من تقریبا دارم پلن هام رو با قیمت کم می دم .

از دوستانی که سرویساشونو با قیمت خیلی خیلی ناچیز می دن می خواستم دلایلشونو بپرسم .

شما مگر از کارتون سود نمی خواید ؟ دارید برای رضای خدا کار می کنید ؟

چه رنج سودی شما رو راضی می کنه ؟

مثلا یکی دیدم رم 4 vps رو قیمت داده کمتر از 40 تومن . درسته که سرورتونو ارزون می گیرید ولی هزینه های سایت + پشتیبانی و ... رو چطور حساب می کنید که اینقدر می شه .

اصلا یک نکته ارزون فروختن مگر چقدر در بیشتر فروختن اثر داره ؟ کیفیت چطور ؟

البته بعضیا باز به شعور و سطح فرهنگ ایرانی گیر ندند که این قضیه مربوط به خیلی جاها هست ، نه فقط ایران .
    بارها از این تاپیک ها زده شده و اخرش هم پاک شده.
    هاستینگ کشور به همین صورت هست و چه بخوایم چه نخوایم از این دست افراد بودند و هستند!
    اگر ببنید اکثر این افراد بعد از چند ماه فعالیت کار رو رها کردند و رفتند و بنده ندیدم که فروشنده ای قدیمی و با سابقه جزء این افراد باشند!
    همچنین فقط ایران اینطور نیست و بنده گاها دیدم وبسایت هایی انگلیسی زبان که مثلا رم 6 گیگ با قیمت 10$ فروخته میشه!
    CloudHa
    7079 2842 021
    93 600 73 0913

عضو انجمن soheil869 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    447
    تشکر شده در
    373 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط novinvps.com نمایش پست ها
    سلام
    احسنت افرین
    جا داشت فقط دکمه ی تشکر فقط نزنم براتون
    و اینجا هم ازتون تشکر کنم
    این دقیقا راهی هست که تیم ما در پیش گرفته و واقعا اعصاب راحتری هم داریم
    امیدوارم بقیه هم به این واقعیت برسن بهتر هم هست به خاطر سلامتیشون.
    نقل قول نوشته اصلی توسط yourhosting نمایش پست ها
    هاستینگ کشور به همین صورت هست و چه بخوایم چه نخوایم از این دست افراد بودند و هستند!
    اگر ببنید اکثر این افراد بعد از چند ماه فعالیت کار رو رها کردند و رفتند و بنده ندیدم که فروشنده ای قدیمی و با سابقه جزء این افراد باشند!
    همچنین فقط ایران اینطور نیست و بنده گاها دیدم وبسایت هایی انگلیسی زبان که مثلا رم 6 گیگ با قیمت 10$ فروخته میشه!
    با سلام
    برای خیلی جالبه
    من تو تک سایت های دوستان رفتم و قیمت ها رو دیدم چقدر نظرات جالبی اینجا دادن
    به ترتیب
    نقل قول نوشته اصلی توسط yourhosting نمایش پست ها
    http://cloudha.ir/members/cart.php?gid=19
    200M10,000 تومان سالانه 3G 45000 سالانه
    دوستمون نوین VPS
    http://novinvps.com/
    4 گیگ رم 80 تومن و البته :
    50% تخفیف دایمی مشه همون 40000 تومن
    دیگران هم دیگه جا نیست بنویسم :|

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط joomla2 نمایش پست ها
    سلام.

دقیقا درسته دوستان. منم همیشه این قیمت های عجیب غریب واسم سوال بوده و از خیلی دوستان همین انجمن سوال کردم و دلیل منطقی نداشتند برای کارشون که مثلا هاست اشتراکی ماهیانه 1,900 تومان یا مثلا 2,500 تومان میدن!
    دوستمون novinvps هم درست گفتند کسانی که این سرویس ها رو میخرند بعد یکی دو ماه سایت را انتقال می دهند و میروند سمت سرویس دهنده های با سابقه و آن زمان حاضر می شوند هزینه بالاتر و واقعی یک پلن هاست را بپردازند تا خیالشون راحت باشه.

مثلا قیمت 200 مگابایت هاست حداقل زیر 50 تا 60 تومن نباید باشه!! طرف اومده زده 12 هزار تومان یک سال!
    http://www.iranweb.co/host/iran.html
    این هم شما خودتون میگین زیر 50 60 اشتباهه خودتون میدین 40 :|
    شرکت هوش برتر خطیر پارسیان ارایه دهنده سرویس های حرفه ای ضد دیداس لایه 7
    با حرفه ای ها همراه باشید
    https://support.hoshebartar.com/cart.php

عضو انجمن taksis آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    1,152
    تشکر شده در
    549 پست

صنف ندارید آقاجان.هاست یک گیگ رو یکی میده ماهی 50 تومن یکی میده ماهی 5 تومن!!
    یعنی چی این؟؟اگر صنف داشتید،همه قیمتا برابر بود و رقابت میشد بصورت بازاریابی،رقابت سالم.....
    اینطور هم نمیشد هرکی از در اومد تو یه هاستینگ برنه!
    ما برنامه نویسا هم صنف نداریم اما نیاز به داشتنش هم نیست چون چیز از قبل تعیین شده و مشخص نیست
    اما کار مارو هم خیلیا خراب دارند میکنند
    ما تو دانشگاه استاد داشتیم ریاضیات عالی،هندسه مسطحه،هذلولی،دیفرانسیل انتگرال،ریاضیات مهندسی و مجموعه هارو کرد تو مخ ما گفت برنامه نویسی فلسفه محضه
    الان طرف میره یوتیوب 4 تا ویدئو دانلود میکنه میبینه میشه برنامه نویس
    مثل برخی از دانشمندان به یک ایده نه در آزمایشگاه بلکه در حمام دست پیدا کردن ، بعد گفتن یافتم یافتم !در عصر حاضر هم فراوان بودن
    بعد هم امدند گند زدن به این حوزه!

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    880
    تشکر تشکر شده 
    267
    تشکر شده در
    224 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil869 نمایش پست ها
    با سلام
    برای خیلی جالبه

سلام.
    ما سایت رو واگذار کردیم و بنده خدایی که سایت را از ما خریده قیمت ها رو همین دیشب مقداری آورده پایین!
    وگرنه تا دست خودم بود قیمت ها به صورت زیر بودند:

200Mb -------> 65,000
    500Mb ------> 110,000
    1GB -------> 160,000
    و ...

خوبی قیمت های بالا علاوه بر مواردی که دوستان گفتند این است که مشتری حرفه ای و با تجربه خرید میکنه و اینجور مشتریا هم زیاد کاری با پشتیبانی هاست ندارند و خودشون تجربه کافی دارند برای رفع مشکلات عمومی و مگر موارد خاص که نیاز به دسترسی بالاتر داشته باشند تیکت میدهند.
    ما با بیش از 70 مشتری در هفته شاید یک تیکت داشتیم!

عضو انجمن novinvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil869 نمایش پست ها
    با سلام
    برای خیلی جالبه
    به ترتیب

http://cloudha.ir/members/cart.php?gid=19
    200M10,000 تومان سالانه 3G 45000 سالانه
    دوستمون نوین VPS
    http://novinvps.com/
    4 گیگ رم 80 تومن و البته :
    50% تخفیف دایمی مشه همون 40000 تومن
    دیگران هم دیگه جا نیست بنویسم :|

- - - Updated - - -

سلام
    قیمت ها تمام شده هستند ما ۵۰٪ تخفیف دائمی نداریم اشتباه دیدید.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rastindata نمایش پست ها
    دوستان با یک جمله مختصر و مفید مطرح میکنم !

در سراسر دنیا (توی مبحث قیمت گذاری) این مشتری هست که خودشو با فروشنده وفق میده
    اما توی ایران این فروشنده هست که خودشو باید با مشتری وفق بده !

مشکل از اکثر همکاران نیست ، مشکل از مشتریه که هاست مثلا نامحدود رو ماهانه 10 هزار تومان میخواد !
    حالا فلان هاستینگ مجبوره بخاطر اینکه سرویسش فروش بره قیمتشو بکنه 15 هزارتومان ، که مشتری ازش خرید کنه !
    من با خوندن قسمت بولد واقعا متاسف شدم ...
    میتونم بپرسم همه دنیا منظورتون کجاست دوست عزیز؟
    همه جای دنیا قیمت های طوری توسط شرکت ها تایین میشه که مشتری قادر به خرید اون باشه و در کنار این مسئله سودی هم برای شرکت داشته باشه.
    عملا در کل دنیا به جز ایران قیمت توسط مشتری تایین میشه دوست عزیز نه شرکت
    شرکت ها تنها حداقل هزینه رو مشخص می کنند.
    محصولات دیجیتال به عنوان مثال در هر کشور قیمت مخصوص خودش رو داره
    به عنوان مثال استیم رو مثال میزنم که یکی از بزرگترین فروشگاه ها در این زمینه هست :
    در شبکه استیم که بازی، نرم افزار، فیلم و ... به فروش میره قیمت با توجه به کشوری که شما هستید متفاوت هست.
    به عنوان مثال قیمت یک محصول برای خریداران امریکایی حدود 10 دلار در میاد ولی همین محصول برای کشور هایی مثل روسیه تنها 5 دلار هست.

شما به عنوان یک فعال در این زمینه باید بدونید که شما باید خودتون رو با شرایط وقف بدید نه خریدار.
    هیچ خریداری با خرید نکردن از شما زندگیش متوقف نمیشه ولی زندگی شما در این شرایط ممکن هست متوقف بشه.
    در خود بحث هاستینگ اگر در نظر بگیرید شرکت های بزرگ بسیاری هستند که برای کاهش هزینه ها امکانات، دسترسی ها و طرح هایی رو پیاده کردن که به وسیله اون تونستن هزینه پایینتری رو ارائه بدن.
    متاسفانه در ایران شرکت ها بسیار از دنیا عقب تر هستند
    بنده به ندرت دیدم شرکتی در ایران دست به نو آوری زده باشه تا بتونه هزینه های خودش رو کم کنه
    دقیقا انتظار بسیاری از شرکت های ایرانی این هست که یک سرویس دهنده سنتی باشند و کاربر هم بیاد التماسشون کنه.

بنده به خاطر دارم درباره مسئله تست سرور خیلی از دوستان اعتراض کردند که چرا تست میدید و ... ولی بنده همیشه تاسف می خوردم که چرا این دوستان با این ادعاشون متوجه این قضیه نیستند که این مسئله یک شرایطی هست که میتونه فرصتی رو در اختیارشون قرار بده تا پیشی بگیرند از سایرین.
    و بسیار خوشحال شدم که روبیناسرور اومد با راهکاری مناسب امکان ارائه تست رو فراهم کرد که بسیاری از دوستان معترض اون ها رو از شرکت های بسیار معتبر میدونستند.

بسیاری از دوستان انتظار دارند پیشرفتی نداشته باشند ولی مشتری داشته باشند که خوب از نظر بنده خنده دار هست
    به نظر بنده هیچ مشکلی نیست که دوستانی باشن که قیمت های غیر قابل باور بدن. چون به نظر بنده باعث میشه شرکت هایی که قدرت کافی ندارن بلافاصله کنار برند.
    شرکت هایی که نمیوتونن در شرایط سخت اقتصادی فعالیت کنن و با وجود چند سرویس دهنده کم قیمت جایگاه و درامد خودشون رو از دست میدن اصلا نباید جایی در این بازار داشته باشند هرچقدر که توانایی های فنی بالایی داشته باشن.
    حتی به نظر بنده وجود افرادی که سرویس رایگان یا به قول معروف صلواتی هم ارائه بدند هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه چه بسا باعث میشه بسیاری از کاربران که از نظر توانایی مالی در حد بالایی نیستند فرصتی داشته باشن و در آینده به یکی از بزرگان وب تبدیل شدند و سرمایه های آنچنانی رو وارد این زمینه کردند.

بنده بارها گفتم دوستانی که از ارزون فروش ها ضربه می خورن باید به فکر پیدا کردن ایراد کار خودشون باشند نه این که سایرین رو مقصر عدم موفقیت خودشون جلوه بدن.
    به نظر بنده باید بسیار خوشحال بود به خاطر وجود ارزون فروش ها و حتی افرادی که قیمت های غیر منطقی و غیر قابل باور میدن چون شرایطی رو ایجاد می کنن باعث میشه شرکت های معتبر و قدرتمند بالاتر از بقیه قرار بگیرند و بولد تر باشند و همینطور کاربران هم در دسته بندی های مختلفی قرار بگیرند که بشه متناسب با اون ها سرویس های متنوع تری ایجاد کرد و در نتیجه سود بیشتری ایجاد بشه و همچنین این بازار بیشتر از گذشته فعال بشه
    ویرایش توسط navid2zp : February 20th, 2016 در ساعت 00:22

13. تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)