نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

موضوع: دلایل منطقی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    496
    تشکر تشکر شده 
    1,493
    تشکر شده در
    1,179 پست

پیش فرض پاسخ : دلایل منطقی

نقل قول نوشته اصلی توسط alimosavi نمایش پست ها
    با سلام

من تقریبا دارم پلن هام رو با قیمت کم می دم .

از دوستانی که سرویساشونو با قیمت خیلی خیلی ناچیز می دن می خواستم دلایلشونو بپرسم .

شما مگر از کارتون سود نمی خواید ؟ دارید برای رضای خدا کار می کنید ؟

چه رنج سودی شما رو راضی می کنه ؟

مثلا یکی دیدم رم 4 vps رو قیمت داده کمتر از 40 تومن . درسته که سرورتونو ارزون می گیرید ولی هزینه های سایت + پشتیبانی و ... رو چطور حساب می کنید که اینقدر می شه .

اصلا یک نکته ارزون فروختن مگر چقدر در بیشتر فروختن اثر داره ؟ کیفیت چطور ؟

البته بعضیا باز به شعور و سطح فرهنگ ایرانی گیر ندند که این قضیه مربوط به خیلی جاها هست ، نه فقط ایران .
    سلام

شما میخواید پی به این مسئله ببرید که دوستان دیگه چطور سود میکنند؟
    متاسفانه هدف شما از زدن این تاپیک متوجه نشدم ایا تاپیک جو سازی هست یا خبری یا اطلاع رسانی یا آگاه کردن مردم به ارزان فروشی...
    فرضا یک نفر ارزون فروخت چه دخلی برای شما داره؟
    نحوه قیمت گذاری هر سایت و شرکت مطابق با قوانین و سیاست های کاری خودش و کیفیت محصول گذاشته میشه !
    ببخشید اما برام عجیب هست چرا همچین سوالی میکنید!
    جواب سوال شما این هست اکثر افرادی که ارزون کار میکنن نماینده و زیرمجموعه و یا پورسانتی کار میکنند غیر از این نخواهد بود.
    کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
    Telegram: @ramezanniay_mehrshad

عضو انجمن TN Projects آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,134
    تشکر تشکر شده 
    625
    تشکر شده در
    353 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mizban97 نمایش پست ها
    سلام

متاسفانه هدف شما از زدن این تاپیک متوجه نشدم ایا تاپیک جو سازی هست یا خبری یا اطلاع رسانی یا آگاه کردن مردم به ارزان فروشی...
    نحوه قیمت گذاری هر سایت و شرکت مطابق با قوانین و سیاست های کاری خودش و کیفیت محصول گذاشته میشه !
    ببخشید اما برام عجیب هست چرا همچین سوالی میکنید!
    جواب سوال شما این هست اکثر افرادی که ارزون کار میکنن نماینده و زیرمجموعه و یا پورسانتی کار میکنند غیر از این نخواهد بود.
    درود
    پوزش که بجای استارتر پاسخ میدم
    بله دقیقا
    سیاست فروش هر شرکتی میتونه از ایده های مختلفی نشات گرفته باشه و پایین اومدن سطح تعرفه ها هم میتونه جزو این ایده ها باشه
    اما این تاپیک ها جهت به چالش کشیدن این سیاست های مالی و... میتونه خیلی هم مناسب و مفید باشه
    و اگر بخوایم اینجور برخورد کنیم کلا سوال پرسیدن و به چالش کشیدن موضوعی اشتباست !
    و طبق تجربه شخصی خودم اتفاقا خیلی از این افراد خودشون صاحب سرور هستند
    انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
    شما جزو کدام گروه هستید؟

3. تعداد تشکر ها از TN Projects به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    496
    تشکر تشکر شده 
    1,493
    تشکر شده در
    1,179 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط TN Projects نمایش پست ها
    درود
    پوزش که بجای استارتر پاسخ میدم
    بله دقیقا
    سیاست فروش هر شرکتی میتونه از ایده های مختلفی نشات گرفته باشه و پایین اومدن سطح تعرفه ها هم میتونه جزو این ایده ها باشه
    اما این تاپیک ها جهت به چالش کشیدن این سیاست های مالی و... میتونه خیلی هم مناسب و مفید باشه
    و اگر بخوایم اینجور برخورد کنیم کلا سوال پرسیدن و به چالش کشیدن موضوعی اشتباست !
    و طبق تجربه شخصی خودم اتفاقا خیلی از این افراد خودشون صاحب سرور هستند
    حرف شما درست هست.
    اینو هم قبول دارم سایت هاستینگ از تعداد انسان ها هم بیشتر هست و در حال افزایش هست.:دی
    دلیل این بی نظمی این هست که نظارتی بر روی این کسب و کار نیست . نظر من اینه طرف مدیر مسئول باید خودش به این موارد مدنظر قرار بده اگر قطعا اهداف از پیش تعیین بشه مشتری ها هم به همون سمت حرکت میکنند.
    متوجه منظور بنده هستید ؟ متاسفانه در ایران عده ای هستند قوانین کاری مد نظر قرار نمیدن همین باعث بی نظمی میشه و مشتری هم قیمت پایین در مقابل کیفیت بالا ملاک قرار میده و خرید میزنه! و بعد متوجه میشه اینطور نیست .
    امیدوارم تمام مدیران عزیز هاستینگ قیمت های اصولی و با فکر در سایتشون قرار بدن.
    موفق باشید.
    کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
    Telegram: @ramezanniay_mehrshad

5. تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید

عضو انجمن alimosavi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    197
    تشکر تشکر شده 
    658
    تشکر شده در
    392 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mizban97 نمایش پست ها
    سلام

بنده حالت سوالی پرسیدم . آیا واقعا سود بیشتر در ارزونتر فروختن هست ؟ برای اینکه خودم روشن بشم.
    منطق من هم مثل @Sajad هست . می خوام بدونم آیا واقعا ما در اشتباه هستیم ؟!

واقعا ارزون فروختن سرویسها سودی برای وبمستر داره ؟ . اگر هدف کسب سود باشه باید منطقی فکر کنیم .

وقتش نیست دوستان بینی و بین الله پیش خودشون یه حساب کتابی بکنند ؟ این سیکل معیوب تا کجا می خواد ادامه پیدا کنه ؟ همینطور ارزونتر و ارزونتر ، رقابت بیشتر و رقابت بیشتر .
    شاید وقتی برسه به مشتری یه پولی هم بدیم تا بیاد پیش ما .

یک هدف دیگرم از زدن این تاپیک همینه . با لاخره بعضی دوستان که در این بازار هستند اینجا سر می زنند و تاپیک می زارن . این پستو گذاشتم تا یکم پیش خودشون سبک و سنگین کنند .

فکر کنم رقابت رو باید تو شاخه های دیگه مثل افزایش کیفیت . ساپورت قوی تر و ... ببرید تا سود بیشتری داشته باشید . من تجربم در این زمینه همینو می گه .
    به نام او ....

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)