به هیچ عنوان با این گلاهبردار کار نکنید 25 تومن منم خورد مدیرا رسیدگی کنید برای اینکه مکالمهای مشتریهاش تو تلگرام پاک بشه اکنتشو پام میکنه دوباره میسازه !
به هیچ عنوان با این گلاهبردار کار نکنید 25 تومن منم خورد مدیرا رسیدگی کنید برای اینکه مکالمهای مشتریهاش تو تلگرام پاک بشه اکنتشو پام میکنه دوباره میسازه !
ویرایش توسط farssub : February 17th, 2016 در ساعت 11:28
ای بابا یه جور میگه نمیشناسم پیام بده انگار الکی داریم حرف میزنیم ما که پیام میدیم شما مطالع هم میکین ولی متسافانه جوابی نمیاد احتمالا خطا خرابه !!!
اینم عکس مدرک:
ssjtsnykmwzh515b7abv.jpg
من مولتی یوزرم ؟؟؟ هه پس چرا ریپورتم نمیکنی؟ یه حرفی زدی باید پاش وایسی برو ریپورتم کن مدیرا بهتر میتونن برسی کنن و میتونن بفهم شما به خودت سخت نگیردوست عزیز شما بجای مولتی یوزر بودن و اینکه مردم رو بخای تو این انجمن خراب بکنی و اینکه حتی سالی یک بار به این انجمن سر نمیزنی
برای چی دارید به این اقا تهمت میزنید
اگر لینکتون ثبت نشده پیگیری بکنید تا براتون ثبت بکنن
دوست عزیز شما هم ملاحضه بکنید
Snapshot_2016-02-17_120323.png
شما فقط تلگرام پیام دادید چرا تماس نگرفتید؟ چرا یاهو اعلام نکردید
چرا اینجا پخ ندادید؟
ما هدفمون ارائه خدمات سالم هستش و برای اینکه بتونیم این کارو انجام بدیم کلی زحمت کشیدیم
پس نمیایم به خاطر یک ریپورتاژ سابقه خودمون رو از بین ببریم
متن و لینک و عنوانتون رو ارسال بکنید براتون 2 عدد ریپورتاژ ثبت میشه جهت جبران سوالی بود در خدمتم
ویرایش توسط farssub : February 17th, 2016 در ساعت 12:07
موقع پول پرداخت بهر جا باشه اشکالی نداره ؟ ولی موقع تحویل که شد باید بیام یاهو یا زنگ بزنم یا حضوری بیام خدمتتون ؟ وقتی پیام میدم میخونید جوابی نمیدید یعنی چی ؟ یعنی ارزش انقد رو نداشت که بیای بگی بفرما چی میخوای یا اصلا چیکار داری ؟ اونم نه یک بار نه دوبار خواهشا خودتون رو تبره نکنید چون اصلا به نفعتون نیست
منم حاضرم خیلی از این 25 تومنی ها بدم ولی اون روی قضیه برای همه مشخص بشه
دوست عزیز بنده برای 10 امین بار عرض کردم امکان پاسخ نبود
عکس هم ارسال شد براتون زمانی که پاسخی از سوی ما برای شما ارسال نشه
شما میتونستید بله تماس بگیرید اگر بنده جواب نمیدادم و پیگیری نمیکردم اونموقع میتونستید اقدام بکنید
بنده دیگه به شما پاسخی نمیدم تا مدیریت برررسی انجام بدن بنده هم نمیگم مقصر نیستم ولی امکان ارسال پاسخ نبود نه به شما به هیچ یک از مخاطبان و مشکل همچنان پابرجاست
روز خوش
موفق باشید
ویرایش توسط farssub : February 17th, 2016 در ساعت 12:25
اخه دوست من من یکی هی بهم پیام بده که چرا کار منو راه نمیندازی بعد بیاد با اون لعن باهام صحبت کنه یه اس نمیزنی که چی شده یا مشکلت چیه ؟ شما میای پیامارو میخونی عین خیالتم نیست هر چی نوشته باشن اینجوری میشه دیگه
این پیغام خطا هم که شما فرستادی به دلیل اینه که کسی که میخوای براش پیام بفرستی تورو به عنوان مخاطب نداره در حالی که من شمارو به عنوان مخاطب دارم تو همون عکس کاملا مشهوده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)