من این 16 صفحه رو نخوندم اما مشت نشونه خرواره پس بر همین اساس چند نکته رو عرض کنم:
برای اینکه مالیات بدین و مشخص بشه درآمدتون چقدر بوده باید برید دارایی و دفتر پلمپ کنید و ریز خرج و درآمدها رو در اون ذکر کنید.
حالا من در حیطه هاستینگ توضیحاتی بدم:
1. طبیعتا سود دامنه خیلی کمتر از سود هاسته پس اونا درصدی از کل فروشتون که نمیگیرند. شما باید فروش ناخالص یک سال رو ذکر کنید
2.حالا خرج کرده ها از کرایه دفتر پول آب برق و تلفن و.. گرفته تا هزینه های جاری دیگه.
اما قسمت سخت مسءله اینه که بخش عظیمی از خرج کردهای شرکت های هاستینک بصورت ارزی هست و شما میبایست رسید تمام تبدیل کردن ارزهاتون رو بیارید. که اگر صرافیه که فاکتور و اگر از افراد دیگه میخرید باید مجوز داشته باشند و یا ریز پرداخت بحساب اونها رو ذکر کنید.
کلا حکایتی داره برای همه

اون دوستانیکه میگن شرکت دارند کل مخارج اعضای شرکت میشه خرج کردهاشون. و نیاز به پرداخت مالیات اضاف تر ندارند. درکل این دارند کاری میکنن که شما بصورت نامشخص اقدام به کسب و کار نکنید.
بلفرض طرف میگه سرور بدم بهت با قرارداد شرکتی ارزش افزوده رو میگیرم و بدون اون نمیخواد بدی .. بله دیگه اینجوریاست

- - - Updated - - -

در مورد ارزش افزوده شما موظفید از مشتری دریافت کنید وگرنه باید از جیب بدین و ضمنا این رو هر 3ماه یکبار باید در سایت دارایی خود اظهاری نماید.
مثل شارژ 10 تومنی که شده 9100 و طلا فروشان و....