-
February 11th, 2016, 16:30
عضو انجمن
قیمت گذاری روی یک عدد دامین بسیار باارزش هاستینگ
درود
دوستان ممنون میشم روی دامین زیر قیمت گذاری کنید و معیارهاتون رو برای قیمت گذاری بیان کنید.
بعضی از دوستان جهت افزایش پست هاشون مدام اسپم میدن که مثلا ارزش این دامین با همون قیمت که ثبت شده و ..... لطفا اسپم ندین که توسط مدیریت برخورد خواهد شد.
مزیت های این دامین :
+ بسیار رند و کاربردی
+ براحتی بیاد میمونه
+ قابلیت اجرای ایده های بزرگ روی این دامین هست
+ اسم این دامین در دنیا جزو برندهای معروفه
+ کمک در سئو - به علت هماهنگ بودن اسم دامنه با موضوع سایت (هاستینگ)
+ دارای معروفیت اسم دامنه (شرکت هایی مثل hostinger.com و....)
+ این دامین در پسوندهای مختلفی ثبت شده از جمله : hostinger.co.uk و nostinger.nl و hostinger.ae و hostinger.de و ...
+ این دامین نیز در آینده قابلیت نماینده شدن شرکت های اصلی رو هم داره که پتانسیل بالایی رو داره.
اما سوالات و ابهاماتی نیز مطرح میشه :
آیا مشکل قانون کپی رایت نداره؟
آیا شرکت hostinger.com میتونه شکایت کنه؟
هم بنده و هم قبل از بنده (آقای مهدی تمدن) در این خصوص تحقیق کردیم و حتی از سایت های بین المللی این دامین سوال شده
خوشبختانه باتوجه به یکسری بندها که عبارتند از : عدم سواستفاده از نام شرکت هایی مثل hostinger.com و موارد نظیر هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد و مشکلی بابت کپی رایت نیست.
قیمت پایه : حداقل قیمت 200 هزار تومان
این قیمت حداقل قیمت روی این دامینه و "بنظر خودم" باتوجه به موارد بالا ارزش این دامین خیلی بیشتر و دارای پتانسیل بیشتری هست.
راستش قصد فروشش رو نداشتم اما برای حل یکسری مشکلات مالی نیاز به بودجه هست و تصمیم به فروش این دامین و بعضی از پروژه هامون کردم.
دوستانی هم که خریدن و پس از اون خواستند روی این دامین ایده هایی اجرا کنند میتونم به عنوان یک شریک و مجری و ایده پرداز همکاری کنم که بحث بیشتر در این مورد به علت موضوع تاپیک جایز نیست پس در این خصوص اگرم مایل بودین پیغام خصوصی بدین.
ویرایش توسط TN Projects : February 11th, 2016 در ساعت 16:59
دلیل: غلط املائی + قیمت پایه
-
-
February 11th, 2016 16:30
# ADS
-
February 12th, 2016, 11:43
عضو دائم
پاسخ : قیمت گذاری روی یک عدد دامین بسیار باارزش هاستینگ

نوشته اصلی توسط
TN Projects
هزاران دامنه بین المللی مثل فیسبوک و گوگل و ... هم وجود داره که توسط مالکین اصلی پس گرفته شده اند و هیچ کلاهبرداری و سواستفاده ای هم نشده بوده.
ببینید hostinger شرکتی است که دقیقا با دامین های کشورهای مختلف داره کار می کنه و همه رو داره! اما whmcs کاری با بقیه پسوند های دامنه خودش نداشته تا بحال! directadmin کاری با پسوند های دیگه نداشته! اما hostinger به شدت روی آنها فعال و حساس است!
هر شرکتی سیاست های کاری خودش را دارد و متاسفانه سیاست کاری hostinger بطور واضح گسترش لوکال ها می باشد!
کافیه فوتر سایت hostinger.com را برانداز کنید:
Capture.JPG
باز هم میگم ممکنه علاقه ای به ایران نداشته باشند و دردسری برای خریدار پیش نیاد! اما احتمال دردسر هم زیاده! خریدار باید خودش همه این ریسک ها را بپذیرد.
-
-
February 12th, 2016, 12:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shivahost
هزاران دامنه بین المللی مثل فیسبوک و گوگل و ... هم وجود داره که توسط مالکین اصلی پس گرفته شده اند و هیچ کلاهبرداری و سواستفاده ای هم نشده بوده.
ببینید hostinger شرکتی است که دقیقا با دامین های کشورهای مختلف داره کار می کنه و همه رو داره! اما whmcs کاری با بقیه پسوند های دامنه خودش نداشته تا بحال! directadmin کاری با پسوند های دیگه نداشته! اما hostinger به شدت روی آنها فعال و حساس است!
هر شرکتی سیاست های کاری خودش را دارد و متاسفانه سیاست کاری hostinger بطور واضح گسترش لوکال ها می باشد!
کافیه فوتر سایت hostinger.com را برانداز کنید:
Capture.JPG
باز هم میگم ممکنه علاقه ای به ایران نداشته باشند و دردسری برای خریدار پیش نیاد! اما احتمال دردسر هم زیاده! خریدار باید خودش همه این ریسک ها را بپذیرد.
دوست عزیز بنده در پست اول و توی لینکی هم که دادم گفته شد
خود سایت بین المللی تائید کردند و گفتند تا وقتی که سواستفاده از اسم ما نشه ما هیچ مشکلی نداریم.
خود خریدار هم می تونه این مورد رو ازشون بپرسه !!!
- - - Updated - - -
ما کلی هاستینگ با پسوند دات ای ار و پسوند دیگه داریم که همون دامین با پسوند .com برای شرکت دیگه ثبت شده
http://www.securehost.com/
و..........
که همینا دامنه .ir شون هم ثبته
آیا میتونه شکایت کنه ؟
خیر چون نه به حقوق اونا تجاوزی شده و نه شامل قانون کپی رایت میشه.
- - - Updated - - -
الان پست بنده، پست 32 هست که در حال حاضر حدود 1700 بازدید هم داشته اما متاسفانه اکثرا جنبه اسپم داشتند !
و تنها نتیجش صرفا به انحراف کشیده شدن تاپیک بود
-
-
February 12th, 2016, 14:55
عضو انجمن
امیدوارم پست بنده اسپم حساب نشه . نظر خودم رو در این باره عرض خواهم کرد .
قانون حفظ نام های تجاری برای هر کشور جداست . چیزی به نام کپی رایت بین المللی نداریم . یعنی اگر یک برند توی امریکا نام تجاری خودش رو ثبت کرده دلیل نمیشه در ایران اون نام رو کسی برای تجارت خودش استفاده نکنه . شرکت های بزرگ معمولا در تمامی کشور های جهان که قصد فعالیت دارند از لحاظ قانونی باید حق نام خودشون رو در تک تک اون کشور ها و با قوانین اون کشور ثبت کنند .
دوستانی که دامنه خریداری میکنند و به فکر فروش هستند ، معمولا این نکته رو بهش توجه نمیکنند . در مثال فیسبوک ، یک نفر دامنه رو ثبت میکنه ، فیس بوک پیگیری میکنه و میبینه طبق قوانین ایران نام برند فیس بوک ثبت نشده . به عنوان یک شرکت خارجی میاد نام تجاری خودش رو با قوانین ایران ثبت میکنه و سپس اقدام به باز گیری دامنه از ثبت کننده میکنه از طریق نیک و قوانین .
حالا این مورد در آینده هم برای همین دامنه ممکن هست پیش بیاد . پس خریدار بهتر هست اول نزد قانون بررسی کنه که این نام تجاری آیا ثبت شده هست یا خیر . اگر ثبت نشده باشه ، خودش میتونه ثبت کنه و با اختیار کامل و خیال آسوده از این برند در ایران در هر زمینه ای استفاده کنه .
---------------------------------------------------------
اطلاعات بنده این گونه هست ، البته اگر این مورد ها تغییر کرده و بنده خبر ندارم ، دوستان آگاه اصلاح بفرمایند .
-
تعداد تشکر ها از cartman10mpi به دلیل پست مفید
-
February 12th, 2016, 15:18
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
قانون حفظ نام های تجاری برای هر کشور جداست . چیزی به نام کپی رایت بین المللی نداریم . یعنی اگر یک برند توی امریکا نام تجاری خودش رو ثبت کرده دلیل نمیشه در ایران اون نام رو کسی برای تجارت خودش استفاده نکنه . شرکت های بزرگ معمولا در تمامی کشور های جهان که قصد فعالیت دارند از لحاظ قانونی باید حق نام خودشون رو در تک تک اون کشور ها و با قوانین اون کشور ثبت کنند .
دوستانی که دامنه خریداری میکنند و به فکر فروش هستند ، معمولا این نکته رو بهش توجه نمیکنند . در مثال فیسبوک ، یک نفر دامنه رو ثبت میکنه ، فیس بوک پیگیری میکنه و میبینه طبق قوانین ایران نام برند فیس بوک ثبت نشده . به عنوان یک شرکت خارجی میاد نام تجاری خودش رو با قوانین ایران ثبت میکنه و سپس اقدام به باز گیری دامنه از ثبت کننده میکنه از طریق نیک و قوانین .
حالا این مورد در آینده هم برای همین دامنه ممکن هست پیش بیاد . پس خریدار بهتر هست اول نزد قانون بررسی کنه که این نام تجاری آیا ثبت شده هست یا خیر . اگر ثبت نشده باشه ، خودش میتونه ثبت کنه و با اختیار کامل و خیال آسوده از این برند در ایران در هر زمینه ای استفاده کنه .
اطلاعات بنده این گونه هست ، البته اگر این مورد ها تغییر کرده و بنده خبر ندارم ، دوستان آگاه اصلاح بفرمایند .
ببخشید ولی هیچ ربطی به ثبت شدن علامت تجاری به داخل ایران نداره و برند بین المللی هست.
لینک زیر رو لطفا همه دوستان مطالعه کنند:
http://www.parhamb.com/notebook/%D9%...5%D9%86%D9%87/
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
February 12th, 2016, 16:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shivahost
نیک عضو ویپو هست و قرار داد داره . الان که قوانین ویپو رو بررسی کردم به یک اشتباه خودم پی بردم . اینکه نام برند خارجی حتما باید در ایران ثبت شده باشه برای شرکت خارجی منتفی هست . ولی در رابطه با اینکه قوانین کشور ایران برتر از قرار داد ویپو و نیک هست در آن شکی نیست .
یعنی اگر قبل از هر اقدامی توسط شرکت خارجی ، شما نام دامنه خود رو مطابق محصول (علامت تجاری ثبت شده) و یا نام شرکت خود بگیرید ، شرکت های خارجی کاری از پیش نمیبرند و شما باید رفع اختلافات خودتون رو در دادگاه محل اختلاف برای ای ار در ایران پیگیری کنید . همانطور که در لینکی که خودتون دادید :
you have no rights or legitimate interests in respect of the domain name;
وقتی قوانین کشور من اجازه ثبت نام اون علامت تجاری یا نام شرکت رو بده ، دیگه کسی نمیتونه حرفی بزنه .
در مثال های زیر میتونید صحت گفته هایم رو مشاهده بفرمایید . (نظر شخصی و یا پست وبلاگ نیست )
http://www.wipo.int/amc/en/domains/d...=1&seq_max=199
دلیل اینکه تعداد ترانسفر ها و کنسل ها زیاد هست همانطور که در بالا اشاره کردم ، خیلی از ثبت کننده ها برای سود این کار رو انجام دادند و فقط به ثبت دامنه بسنده کرده اند و این طبیعی هست .
ولی به نمونه هایی که شکایت قبول نشده توجه بفرمایید . شرکت هایی هستند که واقعا با اون برند در ایران فعالیت دارند و نام و نشانی تجاری آن ها نزد قانون ثبت شده است .
دوست ندارم بیشتر از این تاپیک استارتر رو در این باره شلوغ کنم .
-
تعداد تشکر ها از cartman10mpi به دلیل پست مفید
-
February 12th, 2016, 23:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
cartman10mpi

نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
نیک عضو ویپو هست و قرار داد داره . الان که قوانین ویپو رو بررسی کردم به یک اشتباه خودم پی بردم . اینکه نام برند خارجی حتما باید در ایران ثبت شده باشه برای شرکت خارجی منتفی هست . ولی در رابطه با اینکه قوانین کشور ایران برتر از قرار داد ویپو و نیک هست در آن شکی نیست .
یعنی اگر قبل از هر اقدامی توسط شرکت خارجی ، شما نام دامنه خود رو مطابق محصول (علامت تجاری ثبت شده) و یا نام شرکت خود بگیرید ، شرکت های خارجی کاری از پیش نمیبرند و شما باید رفع اختلافات خودتون رو در دادگاه محل اختلاف برای ای ار در ایران پیگیری کنید . همانطور که در لینکی که خودتون دادید :
you have no rights or legitimate interests in respect of the domain name;
وقتی قوانین کشور من اجازه ثبت نام اون علامت تجاری یا نام شرکت رو بده ، دیگه کسی نمیتونه حرفی بزنه .
در مثال های زیر میتونید صحت گفته هایم رو مشاهده بفرمایید . (نظر شخصی و یا پست وبلاگ نیست )
دلیل اینکه تعداد ترانسفر ها و کنسل ها زیاد هست همانطور که در بالا اشاره کردم ، خیلی از ثبت کننده ها برای سود این کار رو انجام دادند و فقط به ثبت دامنه بسنده کرده اند و این طبیعی هست .
ولی به نمونه هایی که شکایت قبول نشده توجه بفرمایید . شرکت هایی هستند که واقعا با اون برند در ایران فعالیت دارند و نام و نشانی تجاری آن ها نزد قانون ثبت شده است .
دوست ندارم بیشتر از این تاپیک استارتر رو در این باره شلوغ کنم .
درود
تشکر بابت توضیحاتتون
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-