نقل قول نوشته اصلی توسط shakib zero نمایش پست ها
درود

از این موارد های تشابه اسمی و شکایت هایی که از سمت شرکت های بزرگ مطرح شده زیاد دیدیم نمونش همین همیار وردپرس که بخاطر تشابه اسمی که داشت ازش شکایت شد و مجبور به عوض کردن دامنشون شدن ...

دامنه فوق هم در نهایت باید روش هاستینگ یا یک چیز مرتبط ایجاد کرد و نمیشه روش سایت تفریحی زد و احتمال اینکه بهش گیر بدن هم هست !!

http://hamyarwp.com/%D8%AA%D8%BA%DB%...E%D8%B1%D8%B3/
درود
دوست گرامی
مثل اینه که شما تاپیک فروش سرور زدین بنده خرابی سرور شرکت های دیگه رو برای شما مثال بزنم !
دامین های دیگه به ما مرتبط نیست .... بلکه بندهای قانونی مرتیطه
خب طبیعتا هم تاپیک شما بهم زده میشه و هم نتیجه ای نخواهد داشت
ببینید عزیز خیلی ساده بگم خدمتتون
وردپرس یک اختراع محسوب میشه ! بله یک برنامه که نوشته شده و پشتیبانی بین المللیش فقط یکیه و مال خود وردپرسه و شکایتشون نشات گرفته از یکسری بندهای قانونیه
اگر یک دامین با اسم هوادارن وردپرس می بود هیچ وقت این اتفاق نمی افتاد
اما پشتیبانی وردپرس صرفا در قالب دامین های ملی جایزه که وردپرس شکایت نکنه.
یکی از دوستان بنده در کردستان عراق هم همین مورد براش پیش اومده بود و خیلی منطقی جوابش رو داده بودن.

اما حالا بریم سراغ بحث ما !!!!!!!!!
1- عزیز جان سایت ما یک سایت ملیه در درجه اول
2- دوما دومین مشکل که ممکنه جهت نقض کپی رایت و.... صورت بگیره اینه که ادعای کذب کنید که نمایندگی فلان شرکتیم یا مثلا پشتیبانی فارسی شرکت hostinger.com هستیم ! که با این دو مورد هر دو شرط لازم برای فعالیت قانونی فراهم هست.

جالب اینجاست اون دوستمون هم در بالا این مورد رو پذیرفتن ! اما در آخر برای اینکه یه چیزی رو ثابت کرده باشند فروش دامنه رو بهونه کردن که همه میدونیم اصلا ربطی به این مورد نداشت.

الان یک لحظه توجه کنید بنده چند بار این موضوع رو تکرار کردم !
توی پست اول هم یکسری توضحات نوشته بودم و حتی نوشتم که خود سایت دات کامش هم مشکلی نداره با این مورد که قابل تحقیقه و خریدار میتونه اقدام به این پرسش از سایت .com کنه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ! Omid StaR ! نمایش پست ها
رضاجان
با شناختی که از شما دارم
پیشنهاد میکنم چنین مسائلی رو در این سایت مطرح نکنید
بلانسبت وجود بعضی اشخاص متشخص
متاسفانه بعضی اشخاص وجود دارند که به خاطر
خبث نیت و پلیدی ذات سعی در بی ارزش کردن تاپیک فروش
یا به حاشیه کشیدن شما میکنند
و عملا تنها سود تاپیک برای شما کوچک شدن شماست
انشالا که نسل چنین اشخاصی منقرض شود
اما تا انموقع پیشنهاد میکنم اعصاب خود را بازیچه عده ای ... نکنید

ارسال اسپم را هم پاسخ ندهید و فقط گزارش کنید
مدیران برخورد میکنند انشالا
درود
میلادم
امید جان متاسفانه آدم مجبوره جواب بده چون تاپیک فروشه و ممکنه خریدار فکر دیگه ای بکنه.
متاسفانه چند مدتیه مدیریت بشدت ضعیف عمل میکنه
بعضی از دوستان برای اثبات خودشون یا یک حرف حاضرند که تاپیک فروش یک نفر دیگه رو خراب یا منحرف کنند
اگر واقعا بر اساس یکسری بندهای قانونی این بحث رو کنن خیلی هم خوشحال میشم چون که هم بنده آگاه میشم و هم مشتری
اما تمام بحثشون فلان شرکت و فلان شرکته
در حالی که کلی دامین بین المللی هست که دامین های ملیشون چه ایرانی و چه در کشورهای دیگه وجود داره و هیچ مشکلی هم نیست.
پس نمیشه بر اساس تجربه فلان دامین و.... بحث کنند چون از جزئیاتشون خبری نداریم
و اگر قرار باشه یک بحث مشخص و منطقی برقرار باشه باید بر اساس بندهای قانونی سوال کنند نه بحث های حاشیه ای.