نقل قول نوشته اصلی توسط shivahost نمایش پست ها
این یک بحث کاملا حقوقی است و از عهده ما خارج است. اما مهم اینه که اصلا مالک اصلی برند خواستار ir شده یا نه! اگر هنوز نشده ممکنه برای شما که مالک جدید هستید مشکلی پیش نیاد! اما اگر خواستار آن شده و بعد از آن شما دامنه را خریده اید می تواند آن را انتقال سوری تلقی کند! یعنی بگویند برای حذف شدن سابقه آن لوگو و سواستفاده تغییر مالکیت داده اند! و باید دید وکلاشون چقدر می تونن پیش برن!

گفتم ما پرونده کاملا مشابهی داشتیم و درگیر این موضوع بودیم. در هر صورت مسئولیت کاملا با خریدار هست و باید با چشم باز و هدفمند اقدام به خرید کند.
قبل از بنده آقای مهدی تمدن که از همکارهای محترم و معتبر این انجمن هستند این دامین رو خریداری کردن و قبلش هم با سایت های مرتبط هماهنگی کرده بودن و اونها هم یا ذکر یکسری بندها که موجب میشه از اسم hostinger.com سواستفاده نشه بلا مانع بودنش رو تائید کردند.
و نهایتا دامین به بنده واگذار شد.
قبل از اینکه یک بحث حقوقی بشه پشتوانش یکسری بندهای قانونی هست که بنا به اونها تخلفی صورت نگرفته
و حتی اگر جناب تمدن که صاحب قبلی دامین هستند تخلفی هم کرده باشند با واگذاز کردن دامین یعنی به این دامین ربطی ندارن و دامین یک صفحه جدید داره که از اون تاریخ به بعد مسئولیتش مشخص میشه.

- - - Updated - - -

بند های قانونی رو گفتم!

استفاده از لوگوی برند اصلی در سابقه دامین!
اقدام به فروش دامین با قیمتی بالاتر از قیمت واقعی ( همین تاپیک )

به نظر شما این ها تخلف نیست!؟ از همان تخلفاتی که در لینک
http://www.nic.ir/Dispute_Resolution_Policy_ir
بخش 4 قسمت b آمده است!؟
بنده متوجه منظور شما از این حرفا نمیشم
اگر فروش به قیمت بالاتر از قیمت ثبت دامین مشکل داره خب توی انجمن یک بند قانون وجود داشت برای این مورد و بنده همینطور آزادانه تاپیک نمیزدم
اما در خصوص اون لینک آرشیو
عزیز اون مورد مربوط به بنده نیست و فکر نمیکنم مشکلی هم داشته باشه !
چون یک مورد تستی بوده ظاهرا و الان نه اون مورد به صاحب جدید مرتبط میشه و نه مسئولیتش و بنده کاملا اعلام براعت میکنم.