-
February 11th, 2016, 16:30
عضو انجمن
قیمت گذاری روی یک عدد دامین بسیار باارزش هاستینگ
درود
دوستان ممنون میشم روی دامین زیر قیمت گذاری کنید و معیارهاتون رو برای قیمت گذاری بیان کنید.
بعضی از دوستان جهت افزایش پست هاشون مدام اسپم میدن که مثلا ارزش این دامین با همون قیمت که ثبت شده و ..... لطفا اسپم ندین که توسط مدیریت برخورد خواهد شد.
مزیت های این دامین :
+ بسیار رند و کاربردی
+ براحتی بیاد میمونه
+ قابلیت اجرای ایده های بزرگ روی این دامین هست
+ اسم این دامین در دنیا جزو برندهای معروفه
+ کمک در سئو - به علت هماهنگ بودن اسم دامنه با موضوع سایت (هاستینگ)
+ دارای معروفیت اسم دامنه (شرکت هایی مثل hostinger.com و....)
+ این دامین در پسوندهای مختلفی ثبت شده از جمله : hostinger.co.uk و nostinger.nl و hostinger.ae و hostinger.de و ...
+ این دامین نیز در آینده قابلیت نماینده شدن شرکت های اصلی رو هم داره که پتانسیل بالایی رو داره.
اما سوالات و ابهاماتی نیز مطرح میشه :
آیا مشکل قانون کپی رایت نداره؟
آیا شرکت hostinger.com میتونه شکایت کنه؟
هم بنده و هم قبل از بنده (آقای مهدی تمدن) در این خصوص تحقیق کردیم و حتی از سایت های بین المللی این دامین سوال شده
خوشبختانه باتوجه به یکسری بندها که عبارتند از : عدم سواستفاده از نام شرکت هایی مثل hostinger.com و موارد نظیر هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد و مشکلی بابت کپی رایت نیست.
قیمت پایه : حداقل قیمت 200 هزار تومان
این قیمت حداقل قیمت روی این دامینه و "بنظر خودم" باتوجه به موارد بالا ارزش این دامین خیلی بیشتر و دارای پتانسیل بیشتری هست.
راستش قصد فروشش رو نداشتم اما برای حل یکسری مشکلات مالی نیاز به بودجه هست و تصمیم به فروش این دامین و بعضی از پروژه هامون کردم.
دوستانی هم که خریدن و پس از اون خواستند روی این دامین ایده هایی اجرا کنند میتونم به عنوان یک شریک و مجری و ایده پرداز همکاری کنم که بحث بیشتر در این مورد به علت موضوع تاپیک جایز نیست پس در این خصوص اگرم مایل بودین پیغام خصوصی بدین.
ویرایش توسط TN Projects : February 11th, 2016 در ساعت 16:59
دلیل: غلط املائی + قیمت پایه
-
-
February 11th, 2016 16:30
# ADS
-
February 11th, 2016, 16:42
پاسخ : قیمت گذاری روی یک عدد دامین بسیار باارزش هاستینگ
به نظر بنده سعی کنید نگه دارید و به خود شرکت اصلی بفروشید
هم قیمت بالاتری می گیرید و هم دردسر کمتری داره
تازه جدیدا بسیاری از شرکت ها به ایرانی ها هم سرویس دهی رو شروع کردند احتمال داره بیشتر تمایل به خرید این دامین داشته باشند.
در کل با بهتر شدن روابط بدون شک اون ها بیشتر تمایل خواهند داشت تا این دامین رو داشته باشند حتی اگر قصد فعالیت در کشور مورد نظر رو نداشته باشن
-
تعداد تشکر ها از navid2zp به دلیل پست مفید
-
February 11th, 2016, 20:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
navid2zp
به نظر بنده سعی کنید نگه دارید و به خود شرکت اصلی بفروشید
هم قیمت بالاتری می گیرید و هم دردسر کمتری داره
تازه جدیدا بسیاری از شرکت ها به ایرانی ها هم سرویس دهی رو شروع کردند احتمال داره بیشتر تمایل به خرید این دامین داشته باشند.
در کل با بهتر شدن روابط بدون شک اون ها بیشتر تمایل خواهند داشت تا این دامین رو داشته باشند حتی اگر قصد فعالیت در کشور مورد نظر رو نداشته باشن
تشکر که نظرتون رو بیان کردین.
بله درسته
راستش قبلا قیمت چندان برام مهم نبود و روی این دامین یکسری ایده ها رو داشتم. اما متاسفانه در حال حاضر یکسری مشکلات مالی هست.
-
-
February 11th, 2016, 20:40
عضو دائم
سلام .
متاسفانه از نظره بنده ارزش خاصی نداره دامنه .
https://www.google.co.in/search?q=ho...FKjX6ASB14yYBA
-
-
February 11th, 2016, 21:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
درود.
اگر بنده در تاپیک فروش شما شرکت کنم و بگم که محصول شما ارزشی نداره طبیعتا از دکمه گزارش به دو دلیل زیر استفاده میکنید :
اولا بدون دلیل ادعا کردین
دوما شما می تونستید مواردی رو که گفتم زیر سوال ببرید و یک قیمت گذاری بر اساس قیمت پایه داشته باشید نه کلا رد کنید.
22-3: ارسال هرگونه پست مبنی بر تائید/رد کردن ، تعریف ، تمجید ، شکایت از سرویسهای قبلی ، تشکر ، تملق گویی و موارد از این قبیل در تاپیکهای این بخش ممنوع می باشد.( جهت استفاده تشکر از استارتر و نیز نشان دادن نظر مثبت خود نسبت به ایشان تنها از دکمه تشکر استفاده فرمائید.)
ویرایش توسط TN Projects : February 11th, 2016 در ساعت 21:30
دلیل: افزودن یک بند از قوانین
-
-
February 11th, 2016, 21:42
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
TN Projects
درود.
اگر بنده در تاپیک فروش شما شرکت کنم و بگم که محصول شما ارزشی نداره طبیعتا از دکمه گزارش به دو دلیل زیر استفاده میکنید :
اولا بدون دلیل ادعا کردین
دوما شما می تونستید مواردی رو که گفتم زیر سوال ببرید و یک قیمت گذاری بر اساس قیمت پایه داشته باشید نه کلا رد کنید.
22-3: ارسال هرگونه پست مبنی بر تائید/رد کردن ، تعریف ، تمجید ، شکایت از سرویسهای قبلی ، تشکر ، تملق گویی و موارد از این قبیل در تاپیکهای این بخش ممنوع می باشد.( جهت استفاده تشکر از استارتر و نیز نشان دادن نظر مثبت خود نسبت به ایشان تنها از دکمه تشکر استفاده فرمائید.)
22-3 : اين قانون براى مواردى كه در تايپيك ها براى مثال ميان فروشنده رو تاييد ميكنن يا ميگن فلاني تاييد ميشه فلانى تاييد نميشه در قوانين انجمن ذكر شده .
بنده دليل حرفم رو بر اساس جست و جوى گوگلى كه كردم خدمت شما گفتم.
اگر ناراحت شده ايد بنده پست ها رو پاك ميكنم .
موفق و پيروز باشيد
-
تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید
-
February 12th, 2016, 01:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
22-3 : اين قانون براى مواردى كه در تايپيك ها براى مثال ميان فروشنده رو تاييد ميكنن يا ميگن فلاني تاييد ميشه فلانى تاييد نميشه در قوانين انجمن ذكر شده .
بنده دليل حرفم رو بر اساس جست و جوى گوگلى كه كردم خدمت شما گفتم.
اگر ناراحت شده ايد بنده پست ها رو پاك ميكنم .
موفق و پيروز باشيد
درود
از همکاران محترم و با سابقه انجمن هستید بنده ناراحت نشدم اما پستتون مشکل داشت.
منظورتون رو از "جست و جوی گوگل نفهمیدم"
ممنون میشم دلیل صحبتتون رو واضح تر بیان کنید.
همچنین در بالا یکسری نکات رو ذکر کردم اگر بنظرتون اونا هم اشتباهی درشون هست یا نظری در مورد نحوه قیمت گذاری دارید خوشحال میشم بیان کنید.
پوزش اگر در پست بالا یه خورده تند برخورد شد.
-
-
February 12th, 2016, 02:02
عضو دائم
ببینید اگر از این دامنه به عنوان هاست فروشی استفاده کنید دقیقا سواستفاده از برند مذکور شمرده میشه و می تونه مشکل دار بشه! مخصوصا که این برند دارای شعبات و دامین های مختلف مثل in و ru و tr و ... هست!
-
-
February 12th, 2016, 02:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shivahost
ببینید اگر از این دامنه به عنوان هاست فروشی استفاده کنید دقیقا سواستفاده از برند مذکور شمرده میشه و می تونه مشکل دار بشه! مخصوصا که این برند دارای شعبات و دامین های مختلف مثل in و ru و tr و ... هست!
درود
تشکر بابت نظرتون اما این مسئله در این مورد صدق نمیکنه
چرا سواستفادست؟
قانون کپی رایت برای جلوگیری از تجاوز به حقوق صاحبان یک اثره
شما قبلش ببینید آیا فروش با این دامین تجاوز به حقوق شرکت hostinger.com هست؟
طبیعتا نه
درصورتی میتونن شکایت کنند که صاحب دامین خودش رو نماینده این شرکت یا از اسم شرکت اصلی به نفع خودش سواستفاده کنه.
این مورد هم از خود شرکت پرس و جو شده و همین مورد تائید شده
این مورد قابل تحقیقه
ممنون میشم دلیلتون رو برای حرفتون بگید
-
-
February 12th, 2016, 02:15
عضو دائم
دلیل واضحه: فروش سرویس های هاست و انجام کار تقریبا مشابه با برند اصلی! کاملا سواستفاده از نام برند هست. هیچ بحثی هم درش نیست! کافیه سایت اصلی بخواد کاری کنه! اگر نخواد مشکلی نیست!
ما پرونده داریم در مورد دامین بیکار realtimeregister.ir که اصلا برای رفع قضیه کاربرد دیگری مثلا برای آن تعریف کردیم! وگرنه تصاحب کرده بودند!
-