سلام
هنوزم هست؟
سلام
هنوزم هست؟
عمق فاجعست وقتی که بیداری و سکوت با هم متحد میشن
انجام انواع کانفیگ + کانفیگ های خاص
تکمیل آموزش کانفیگ و مدیریت سرور
آموزش جامع html-xhtml
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
یک سرور از ایشون تحویل گرفته شد سرعت بسیار مطلوبی داره عدم اورسل برای حفظ کیفیت از اولویت های من برای خرید از ایشون بود ضمن اینکه با حوصله جواب سوال های من رو دادن.. امیدوارم که پایدار باشه هم کیفیت سروراشون هم خوش برخورد بودنشون منکه خیلی راضیم ... موفق باشید
با سلام
خواهش میکنم دوست عزیز زمانی که حرفی زده میشه با سند برابری میکند اگر کاربران قرارداد شرکتی بخواهند قرارداد تقدیم میشه و تضمین عدم اورسل داده خواهد شد.
عکسی تهیه کردم از پنل مدیریت سرور که میزان رم + پردازنده + هارد + تعداد کلی آی پی کل سرور و تعداد مانده نشان می دهد.
همانطور که در عکس معلوم هست کلا سرور 16 عدد ای پی دارد که 14 عدد پر شده با این تعداد ای پی 22 گیگ رم پر شده از 32 گیگ که باقی خالی هست. و نیز پردازنده نیز که 32% درگیر هست و باقی آزاد ! و فقط 2 سرور مجازی یعنی حداکثر میشه 26 گیگ رم پر می شود و باقی سرور تا 32 گیگ رم هست خالی می ماند. و این سرور تکمیل خواهد شد.
کیفیت حرف اول از روز اول ما شروع به ارائه سرور اختصاصی و مجازی کردیم داشته و دارد.
و سرور بعدی با 2 برابر قیمت فعلی برای سرور جدید در خدمت دوستان خواهیم بود انشالله.
Diakoweb.png
ویرایش توسط websazha : February 17th, 2016 در ساعت 16:09
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)