کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
چون من می خواستم کل سایت را منتقل کنم به سرور بالاتر مگر همون چند گیگ فایلی که توی فایل منیجر هست سر جاشون باشه برای انتقال سایت ها کافی نیست؟
این هاستینگ الان کل سایت ها را منتقل کرده به سرور جدید من ذیگه دسترسی به سی پنل قبلی ندارم
- - - Updated - - -
آخه از دیروز گلا" یک مقدار سرور لود کند شده بود تو whm هم تو قسمت سرعت لود اون پایین که قسمت مربوط به حجم هارد مصرفیه اون صد در صا زده بود علامت هشدار هم جلوش بود.... از صبح کلا" سایت مشکل داشت فکر می کنم راست بگن
من یک بکاپ برای دو ماه پیشه براشون فرستادم چقدر طول می کشه تا مشخص بشه اون بکاپ کار می کنه یا نه؟
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
من خیلی حرفه ای نیستم ولی احتمال خیلی بالا اون بکاپی که دو ماه پیش گرفتم باید کامل باشه چون حجم کل بکاپ با حجم مصرفی تو سی پنل کاملا" منطبق بود
معمولا" انتقال بکاپ و راه اندازی دوباره از نظر ساعتی چقدر طول می کشه چون الان حدود یک ساعته به اینها بکاپ را دادم فقط به من گفتم صبر کن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)