ببینید من همان اول هم گفتم شما تخصص دارید و من هم ارتباطی به هاست دی ال ندارم ولی این را میبینم که نود درصد هاستینگ های ایرانی از میهن وب هاستینگ ضعیف تر هستند ولی خود میهن دانلود سایتش را به هاست دی ال سپرده ...
میبینم که تمام سایت های پرمصرف و پربازدید که حتی خرید سرور اختصاصی براشون بسیار راحت هست به سمت این هاستینگ پیش میرن
میبینم که همه این سایت ها با افتخار در قسمت فوتر سایت هاشون میزنند که توسط هاست دی ال میزبانی میشوند
دیدم که روزگاری هاست دی ال تعطیل شد و مدیران همان سایت های بزرگ در به در دنبال میزبانی درست بودند تا جایی که تو خاطرم هست مدیر یکی از همان سایت ها نوشت ، خانه به دوش شدیم و ...
دیدم که به محض باز شدن دوباره اون تمام اون سایت ها به سرعت به سمتش برگشتن
به نظر شما دلیل اون چی میتونه باشه ؟
دیگه سایتی را که روزی شش تا بازدید کننده داره را هاست رایگان و مفتی هم میتونه میزبانی کنه ، شرط قدرت اینهایی هست که گفتم
صفحه زیر فقط بخشی از قدرت نمایی این هاستینگ هست
http://hostdl.com/%D9%86%D8%B8%D8%B1...8C%D8%A7%D9%86
در کل وقتی هاستینگی را بزرگ ترین ها انتخاب کردند پس بی دلیل نیست و انصاف هم نیست با بقیه حتی مقایسه بشه
شرمنده ولی پست های شماها به نوعی حسادت را میرسانه ، البته پوزش میخوام چون برای شما احترام زیادی قائل هستم ولی خوب حقیقتی که به راحتی میشه دید و این از خصایص انسان هست
من هم مشتری هاست دی ال بودم و میدانم که هیچ جا مثل هاست دی ال مشکلات کاربرها را به راحتی حل نمیکنه
مطمئن باشید اگر هاستینگی در حد هاست دی ال وجود داشت به دلیل همان تعطیلی هیچ کدام از این سایت ها دوباره مشتری اون نمیشدن ولی قدرت زیاد اون همه اونها را مجبور کرد برای بقا دوباره به هاست دی ال رجوع کنند و این را خودشان هم اعتراف میکنند