خیلی خیلی جالب بود حرفاتون !
یک میزبان رو بنده به عنوان سایت نمونه دادم خدمتتون مگه ؟!
یک میزبان دات کام واسه ای پی های خارجی کلا وازم نمیشه عزیز دل !
در حالی که سرور های گوگل یا ... اکثرا امریکا هستن و اصلا ایران خزنده ای جهانی ای نداره !
لطف کنید با ای پی خارجی به yekmizban.com مراجعه کنید سپس حرف بزنید عزیز !
بنده کی گفتم میخوام واسه این اقا دوست عزیزمون بک لینک یا ... بزنم ؟!
بنده سرم خلوت بود گفتم اگر این اقا نیاز داشته باشند براشون میتونم ایده ای که خیلی وقته اماده دارم و کسی تا به الان نداشته رو پیاده سازی کنم که کاملا هم جوابگو هست ! ( فقط ظاهرش رو مثل اون جایی که بخوان واسشون زده بشه مثلا همون شهر خبر !!! )
اگر توجه کنید بنده گفتم با توجه به هزینه رتبه بین 500 تا 5000 میارم بدون افت یا ... و همه ورودی مستقیم خود سایت هستن !
--
شما خودتون شخصا سایت سایت خبری آل پرسس رو معرفی کردین به عنوان نمونه که اونم توسط فرجاد پیاده سازی شده و اگر قرار به خرید باشه ایشون به خوده سایت اصلی فرجاد مراجعه کنه بهتره >!
بنده کجا یک میزبان دات کام رو به عنوان سایت نمونه معرفی کردم ؟!!!!! یک میزبان یک پنل مدیریت هاست هستش که حتی صفحه فروش هم نیست ! فقط پنل مدیریت محسوب میشه ( چرا ؟ چون ای پی های خارجی بسته هست )
سایت خبرخوان هرچی هم بخواین بزنین اخر وقتی ریپورت داده شد بسته میشه و برای همیشن نمیشه روش تضمین داد و وقتی بنده اومدم تضمین دادم پس از خبرخوان خالی به در هست !
نه بنده هر فرد دیگه هم میتونه ایده بزنه و خروجی خوبی ازش بگیره !
بنده هم مینفندرسکی نیستم که میفرمایین علم و دانش و فلان ! بنده دیپلم ردی هم هستم ! ( محض اطلاع )
اما اگر این اقا نیاز داشتند که میتونستم کمکشون کنم
حقیقتشم الان یه نفر تماس گرفته و میگه میخوام همچین چیزی و الانم ث پیش پرداخت رو هم پرداخت کردند واسه شروع .
در کل شما میگین سایت نمونه تون http://allpress.ir/ این هست : که 2 زارم ارزش ندارد ! و با یک ریپورت ساده ازین هم اوزاش بدتر خواهد شد .
بنده گفتم سیستم اماده یا پابلیک شده ای نیست که بخوام نمونه بدم واسشون نوشته میشه شما درومدین میگی یک میزبان
ای دوباره هم میگم خدمتتون خدمات هاستینگ هستش ...