نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: سایت خبر خوان وردپرس

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    649
    تشکر تشکر شده 
    888
    تشکر شده در
    618 پست

پیش فرض پاسخ : سایت خبر خوان وردپرس

فایده نداره الانم بزنین !!!

مثلا همین که این اقا فرمودند : http://www.alexa.com/siteinfo/allpress.ir

46 هزار ایندکس دارن و دریغ از کمی رتبه ! یا بازدید ! چون الکاسا نشان دهنده بازدیده ...

اینا توسط گوگل شناسایی شدن و خیلی روشای دیگه کلا سایت خبر خوان جدید بزنین فایده ای واستون نداره پیشنهاد میکنم یک دامین با رنک خوب بگیرید اینارو بریزید روش و بک لینک بفروشید یا ...

البته اگر ایده خوب داشته باشید مطمئنا جواب خواهد داد .

در صورت نیاز میتونیم براتون مثل همین شهرخبر که گفتین بیاریم بالا بازدید روز افزونه و با توجه به هزینه رتبه تضمینی بین 5000 تا 500 ایران ( با دوام و اینکه بعد دو روز بپره - تماما بازدیدها مال سایت خودتون هست و هیچگونه بک لینک یا ... بهتون زده نمیشه )

خواستین در خدمتیم : تیکت ارسال کنید : http://www.yekmizban.com/ --> ذزیافت پشتیبانی .

موفق باشید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    608
    تشکر تشکر شده 
    585
    تشکر شده در
    432 پست

پیش فرض پاسخ : سایت خبر خوان وردپرس

نقل قول نوشته اصلی توسط smhnw نمایش پست ها
    فایده نداره الانم بزنین !!!

مثلا همین که این اقا فرمودند : http://www.alexa.com/siteinfo/allpress.ir

46 هزار ایندکس دارن و دریغ از کمی رتبه ! یا بازدید ! چون الکاسا نشان دهنده بازدیده ...

اینا توسط گوگل شناسایی شدن و خیلی روشای دیگه کلا سایت خبر خوان جدید بزنین فایده ای واستون نداره پیشنهاد میکنم یک دامین با رنک خوب بگیرید اینارو بریزید روش و بک لینک بفروشید یا ...

البته اگر ایده خوب داشته باشید مطمئنا جواب خواهد داد .

در صورت نیاز میتونیم براتون مثل همین شهرخبر که گفتین بیاریم بالا بازدید روز افزونه و با توجه به هزینه رتبه تضمینی بین 5000 تا 500 ایران ( با دوام و اینکه بعد دو روز بپره - تماما بازدیدها مال سایت خودتون هست و هیچگونه بک لینک یا ... بهتون زده نمیشه )

خواستین در خدمتیم : تیکت ارسال کنید : http://www.yekmizban.com/ --> ذزیافت پشتیبانی .

موفق باشید
    سلام و درود.
    یک سوال دارم.الان سر قالب بود یا سر سئو یا رنک؟
    این رو نگاه میکنید که دامنه چند هفتست که باز شده؟به این هم نگاه کردین که اصلا تبلیغات نشده و در حال راه اندازیه؟
    شما میگید بازدید.درسته؟ایشون قالب و گفتن.ماهم قالب و گفتیم.شما رفتین سر سئو و دامنه و اینکه دامنه خوب بفروشید.
    منم 4 تا دامنه خوب دارم با رنکینگ و همچنین واسه همین آل پرسس,بازدید واقعی از همین الان میتونم خیلی راحت بفرستم شما دو هفته دیگرو ببینید.
    خیلی واسم جالبه.سایتی که هنوز قالبش یک هفته آوردیم بالا,هنوز قسمت های دیگش مونده,هنوز تبلیغی نشده,هیچ تبلیغی نکرده و داره قسمت هاشو آماده میکنه,میاین با یک دامنه با رنک خوب مقایسه میکنید؟
    واسم جالب بود وقتی دیدم بنده خدا قالب میخواد.شما میزنی تو سر سایت که رنک نمیگیره.حداقل چک میکردی ببینی اصلا کی سایت فعال شده.چند مدته این قالب اومده بالا.یکم چک حداقل میکردی.نمیومدی با یک سایتی که چندسال زحمت کشیده و بک لینک هاشو خورده و رنک گرفته مقایسه کنی.
    irist.ir رنک دو گوگل داره.مطلب هم نداره.دو ساله که بسته هستش.میخوای روی همین,با همین قالب بیارم بالا بعد یک ماه ببینم بازم واسه اینکه چیزی رو بفروش برسونی بزنی تو سر یک سایتی که تازه اومده بالا؟

پس اولا طی تاپیکی که زدن برین جلو.دوما اگه اطلاعاتی میذارید کامل هم بذارید.ایشون قالب میخوان و واسه قالب گفتن.
    وگرنه اگه به سئو باشه یا رنک باشه یا چیز دیگه,بازم حرف واسه گفتن داشتم.
    حیف که هیچوقت برای سایت هام از برنامه هایی که مینویسم استفاده نمیکردم.وگرنه برنامه افزایش بازدید واقعیمو بزنم روش,بعد یک ماه الکسا رو میدیدین.هیچ بک لینکم نمیزنم.هیچ تبلیغیم نمیکنم.یک سایت میگیرم تضمینی یک ماهه رنکینگ الکسا رو همچنان واقعی پایین میارم که دیگه به 5 هزار هم فکر نکنی.اما عزیز دل برادر.بهتره یک سایت روند طبیعی خودشو ببره جلو.
    مثل همین سایت وب هاستینگ تالک.مدیرشون بیاد بگه.ماه اول رنکینگتون چقدر بود؟چند ساله دارید زحمت میکشید که الان شدین این؟
    اگه میخوای واقعا به این استارتر عزیز خدمت کنی,راه واقعی رو نشون بده.وگرنه بازدیدکننده فیک رو خواهرزاده 4 سالمم بلده.خودمم بازدید کننده واقعی خود ایران میارم بدون هیچ برنامه.
    حرفت جالب بود.
    یک نصیحت برادرانه,اگه میخواین سایتی بزنید,به فکر رنکینگ الکسا نباشید.زحمت بکشید و خوب بذر بکارید که خوب برداشت کنید.وگرنه برنامه افزایش رنکینگ الکسا رو رایگان تو همین فروم میتونی پیدا کنی.توی نت هم زیاد ریخته.
    حالا بازم میخواین از رنکینگ الکسا بگین یا گوگل؟
    خوشمم میاد اول میزنه تو سر سایت.بعدش میگه واست طراحی میکنم.خوب همون اول بیا بگو واست طراحی میکنم و رنکتم میارم بالا که باز من نیام این همه تایپ کنم که ملت قضاوت کنن.
    امیدوارم که هم استارتر و هم دیگران یکم به نکات توجه کنن.آموزنده و جالب و یکم خنده دار.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)