-
January 8th, 2016, 20:26
عضو جدید
سرور VDS پریمیوم هایبرید ▆ Joe's DC -Missouri ▆ Premium Quality ▆ SSD - SAS -HDD و Nobis DC Arizona ▆ یک روز تست رایگان ▆ تخفیف ویژه ۲۵ درصد دایمی
سرور VDS پریمیوم هایبرید ▆ Joe's DC -Missouri ▆ Premium Quality ▆ SSD - SAS -HDD و Nobis DC Arizona ▆ یک روز تست رایگان ▆ تخفیف ویژه ۲۵ درصد دایمی
۲۵ درصد تخفیف دایمی بر روی سرورهای فوق جهت مشترکینی که عضو کانال تلگرام ما یا پیج فیسبوک ما هستند یا در تویتر و یا ایستاگرام ما را فالو می کنند !!
کانال تلگرام ما : https://telegram.me/vpsgroupsinc
https://www.facebook.com/vpsgroups : Facebook
Twitter : https://twitter.com/vpsgroups
https://www.linkedin.com/in/vpsgroups
https://www.instagram.com/vpsgroups
جهت بهره مندی از این تخفیف ویٰژه ابتدا سفارش مورد نظر خود را ثبت نموده و قبل از پرداخت لطفا یک تیکت به بخش فروش درسایت ارسال نمایید و ادی تلگرام که باهاش کانال تلگرام ما رو ادد کردین یا نام کاربری فیسبوک که پیج فیسبوک ما رو لایک کردین یا توییتر خود که صفحه توییتر ما رو فالو کردین یا ایدی ایستاگرام خود که پیچ ایستای ما رو فالو کردین را اعلام نمایید و تقاضای تخفیف ۲۵ درصدی دایمی برای محصول مورد نظر کنید و کمتر از ۳۰ دقیقه تخفیف بر روی محصول شما اعمال شده و می توانید پرداخت کنید .
VMWARE-Arizona || Nobis DC-Phoenix (SSD-HDD Hybrid) Premium Quality
جهت خرید کلیک کنید

KVM SolusVM-Missouri || Joe's DC -Missouri (SAS 12Gb/s) Premium Quality
جهت خرید کلیک کنید

( جهت دریافت تست ۲۴ ساعت رایگان کافی هست ایمیل تون در تاپیک پست کنید و سرور برای شما ارسال می گردد یا مستقیما از سایت تهیه نمایید)
۲۵ درصد تخفیف دایمی بر روی سرورهای فوق جهت مشترکینی که عضو کانال تلگرام ما یا پیج فیسبوک ما هستند یا در تویتر ما را فالو می کنند !!
https://www.facebook.com/vpsgroups : Facebook
Twitter : https://twitter.com/vpsgroups
جهت بهره مندی از این تخفیف ویٰژه ابتدا سفارش مورد نظر خود را ثبت نموده و قبل از پرداخت لطفا یک تیکت به بخش فروش درسایت ارسال نمایید و ادی تلگرام یا نام کاربری فیسبوک یا توییتر خود را اعلام نمایید و تقاضای تخفیف ۲۵ درصدی دایمی برای محصول مورد نظر کنید و کمتر از ۳۰ دقیق تخفیف بر روی محصول شما اعمال شده و می توانید پرداخت کنید .
تمامی سرورها قابلیت انتخاب منابع به دلخواه شما را دارند !

----------------------------------------------------------------
- بیش از ۵ سال سابقه فعالیت مدام و بی وقفه بدون هیچ شکایت و موردی و پشتیبانی ۲۴/۷ و پاسخگویی سریع
- ارایه سرور مجازی و اختصاصی از بهترین دیتاسنترها و تضمین کیفیت و خدمات با تنوع مجازی سازی برای رفع نیاز تمامی مشترکین - استفاده از مجازی سازهای VMware ESXI-vCenter Web Panel و KVM SolusVM با کنترل پنل فول آپشن (دمو)
- اطلاعات تکمیلی در مورد دیتاسنتر های ارایه شده در VPSGroups Inc شامل لینک تست سرعت - ای پی تست - لینک سایت دیتاسنتر و اطلاعات کامل فنی تمام دیتاسنترها
- علاوه بر ۲۴ ساعت تست رایگان امکان بازگشت وجه تا ۱۲ ساعت (در سرور بدون کانفیگ) فراهم می باشد.
- ارایه انواع کانفیگ های رایج به رایگان و نصب و کانفیگ اولیه دایرکت ادمین و سی پنل رایگان می باشد
- پشتیبانی فول تایم از طریق تیکت و ایمیل و چت و وایبر و تلگرام و پیام کوتاه و تماس تلفنی
----------------------------------------------------------------
سرویس های ما در یک نگاه:
- سرور VDS پریمیوم هایبرید (SSD - SAS -HDD) آمریکا
- سرور مجازی VDS هلند ECATEL (تحویل فوری کنترل پنل فول SolusVM - KVM)
- سرور مجازی VDS آمریکا لس انجلس Enzu (تحویل فوری کنترل پنل فول SolusVM - KVM)
- سرور مجازی VDS آلمان MyLOC (تحویل فوری کنترل پنل فول SolusVM - KVM)
- سرور مجازی VDS آمریکا و کانادا BHS- OVH (تحویل فوری کنترل پنل فول SolusVM - KVM)
- سرور مجازی VDS اروپا OVH (تحویل فوری کنترل پنل فول SolusVM - KVM)
- سرور مجازی VDS آلمان Hetzner (تحویل فوری کنترل پنل فول SolusVM - KVM)
- سرور مجازی (هارد HHD) هلند - ecatel - بدون هیچ کونه مشکل کپی رات و غیره کاملا آزاد
- سرور مجازی (هارد HHD) آمریکا - CentriLogic
- سرور مجازی (هارد SSD) هلند
- سرور مجازی هارد بالا (۵۰۰ گیگ تا ۴ ترا مخصوص File Storage)
- فروش مستقیم سرور ابری SSD* VDS* از DigitalOcean در ۵ لوکیشن (سنگاپور - لندن -آمستردام هلند - نیویورک آمریکا - سنفرنسیسکو آمریکا )
- فروش مستقیم سرور ابری SSD* VDS* از VULTR.com در ۱۴ لوکیش (ویندوز و لینوکس):
- Asia:Tokyo, Japan-AU:Sydney, Australia-EU:Amsterdam, NL-EU:London, UK-EU:Paris, France-EU:Frankfurt, DE-Los Angeles, California-Silicon Valley, California-Seattle, Washington-Miami, Florida-Dallas, Texas-Chicago, Illinois-Atlanta, Georgia-New York / New Jersey
- سرور اختصاصی امریکا - اروپا
- سرور مجازی با کانفیگ ویزه
- سرور مجازی با کانفیگ ویژه گلدن
- هاست دایرکت ادمین کلود بدون هیچ کونه مشکل کپی رات (تحویل فوری)
- پنل نمایندگی هاست دایرکت ادمین بدون هیچ کونه مشکل کپی رات (تحویل فوری)
- پنل نمایندگی فروش وی پی اس اروپا OVH و آمریکا و کانادا BHS-OVH و آلمان Hetzner و هلند Ecatel با پهنای باند نامحدود رایگان پنل SolusVM
- پنل نمایندگی فروش وی پی اس آمریکا و کانادا BHS-OVH با پنهای باند نامحدود و ای پی نامحدود رایگان- پنل SolusVM
- فروش Master Card مجازی و اکانت پی پال وریفای شده
- فروش لایسنس انواع کنترل پنل SolusVM+WHMCS-Cpanel-Directadmin-Cloudlinux (فعال سازی و تحویل فوری)
- فضای FTP پر سرعت + پنل وب سرویس با امکانات کامل مدیریت
- پنل ارسال ايميل انبوه ( ايميل گروهي ) ايميل مارکتينگ
- سامانه ایمیل سرور حرفه ای نامحدود + SMTP Server مخصوص ارسال ایمیل انبوه
- سرویس افزایش بازدید سایت - hitleap (ارایه اکانت پریمیم)
- ماژول های فروشگاه فرییر Freer (تحویل فوری)
- فروش گواهینامه معتبیر SSL با قیمت بسیار مناسب - تحویل سریع
- سرور SMTP نامحدود فول کانفیگ مخصوص ارسال ایمیل انبوه + سامانه حرفه ای ارسال انبوه ACYMAILING ENTERPRISE
ویرایش توسط vpsgroups : March 3rd, 2016 در ساعت 01:29
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی --
sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
-
تعداد تشکر ها ازvpsgroups به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2016 20:26
# ADS
-
February 3rd, 2016, 12:04
پاسخ : سرور VDS پریمیوم هایبرید ▆ Joe's DC -Missouri ▆ Premium Quality ▆ SSD - SAS -HDD و Nobis DC Arizona ▆ یک روز تست رایگان ▆ تخفیف ویژه ۲۵ درصد دایمی
سلام لطفا یه تست KVM SolusVM-Missouri || Joe's DC -Missouri (SAS 12Gb/s) Premium Quality لینوکس هارد ssd لطف کنید.
خیلی ممنون
-
-
February 3rd, 2016, 14:54
عضو جدید
پاسخ : سرور VDS پریمیوم هایبرید ▆ Joe's DC -Missouri ▆ Premium Quality ▆ SSD - SAS -HDD و Nobis DC Arizona ▆ یک روز تست رایگان ▆ تخفیف ویژه ۲۵ درصد دایمی

نوشته اصلی توسط
فال
سلام
در هاست وارز کلود دایرکت ادمین (هلند) فرمودید به عنوان هاست دانلود قابل استفاده است و مبتنی بر Nginx می باشد، پس برای نصب ماژول ساخت لینک اختصاصی برای دانلود عمومی مشکلی نخواهد داشت، درست است ؟
لطفا سرعت دانلود را اعلام بفرمایید.
ممنونم
بله به عنوان هاست دانلود قابل استفاده و مبتني بر LiteSpeed Technologies API مي باشد و nginx به عنوار رزرو پروكسي نه وب سرورمشكلي با تصب ماژول نداره لذا توجه كنيد هاست كلود هست و متاسب با مصرف ماژولتون پنل مناسب با منابع مناسب بگيريد چون پنلتون محدود به منابع خريده شده هست تست سرعت در بهش اموزش سايت هست
با تشکر مدیریت وی پی اس گروپ
www.VPSi.it
www.vpsgroups.COM
————————————————
Telegram: @vpsgroups
ای دی یاهو : vpsgroups_co
https://www.facebook.com/vpsgroups
Twitter: @VPSGroups
پشتیبانی: sales@vpsgroups.com
(Viber)شماره تماس شرکت و وایبر:
+1-720-386-1870
ارسال پیام کوتاه پشتیبانی : 30007006000080
سامانه پیام کوتاه : 50002130010133
ویرایش توسط vpsgroups : February 3rd, 2016 در ساعت 14:55
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی --
-
تعداد تشکر ها ازvpsgroups به دلیل پست مفید
-
February 4th, 2016, 00:17
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
aliali021
سلام لطفا یه تست
KVM SolusVM-Missouri || Joe's DC -Missouri (SAS 12Gb/s) Premium Quality لینوکس هارد ssd لطف کنید.
خیلی ممنون
لطفا ایمیل و نوع سیستم عامل درخواستی تون اعلام کنید
www.VPSi.it
www.vpsgroups.COM
————————————————
https://www.facebook.com/vpsgroups
Twitter: @VPSGroups
(Viber)شماره تماس شرکت و وایبر:
+1-720-386-1870
ارسال پیام کوتاه پشتیبانی : 30007006000080
سامانه پیام کوتاه : 50002130010133
پشتیبانی --
-
-
February 4th, 2016, 11:26
من از ایشون یک سرور 512 آمریکا خریدم
پشتیبانی خوبه و سیستم در حد منابع بسیار خوش قیمت هستش
فقط نمیدونم چرا سرعت انتقال فایل از این سرور مجازی که خریدم به سرور هایی مثل uptobox یا آپلودبوی یا 4upld خیلی کمه به نسبت سرور مجازی هایی که تا حالا داشتم!!!!!!!!!
-
-
February 4th, 2016, 17:37
سلام لطفا یه تستKVM SolusVM-Missouri || Joe's DC -Missouri (SAS 12Gb/s) Premium Quality لینوکس centos هارد ssd لطف کنید.
aliashiyane@gmail.com
خیلی ممنون
-
-
February 4th, 2016, 17:51
خوب من تجربه شخصی خودما از خرید ایشون بگم که پشتیبانی ضعیف و سرویساشون خیلی با اون چیزی که میگن تفاوت داره یعنی یک کلام هزینه ای که میکنید مثل دور ریختن پول هست و سرویسشون برای من که دائم قطعی داره
-
-
February 4th, 2016, 18:19
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ahmadjanam98
من از ایشون یک سرور 512 آمریکا خریدم
پشتیبانی خوبه و سیستم در حد منابع بسیار خوش قیمت هستش
فقط نمیدونم چرا سرعت انتقال فایل از این سرور مجازی که خریدم به سرور هایی مثل uptobox یا آپلودبوی یا 4upld خیلی کمه به نسبت سرور مجازی هایی که تا حالا داشتم!!!!!!!!!

با سلام
لطف کنید جهت تست آپلود از dropbox و جهت تست دانلود از کش فلای استفاده کنید آپلود سنتر های دیگه امکان داره محدودیت در سرعت ایجاد کرده باشن
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
cyru3
خوب من تجربه شخصی خودما از خرید ایشون بگم که پشتیبانی ضعیف و سرویساشون خیلی با اون چیزی که میگن تفاوت داره یعنی یک کلام هزینه ای که میکنید مثل دور ریختن پول هست و سرویسشون برای من که دائم قطعی داره
بیش از ۶ ماه که رو سرور اصلی مون قطعی نداشتیم مگر یکی یا دو بار ریبوت به دلایل لازم ! لذا اگر سرور شما قطع هست یا مشکلی دارد می بایست از طریق بخش پشتیبانی در ارتباط باشید ! در حال حاظر هم من تیکتی بی جواب نمی بینم ! و البته من نمی دونم شما چه سرویس از ما داری یا چه مشکلی داری !! - در هر حال نظرتون محترم موفق باشید
پشتیبانی --
-
-
February 7th, 2016, 19:06
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
aliali021
سلام لطفا یه تستKVM SolusVM-Missouri || Joe's DC -Missouri (SAS 12Gb/s) Premium Quality لینوکس centos هارد ssd لطف کنید.
aliashiyane@gmail.com
خیلی ممنون
اطلاعات سرور تست به ايميل شما ارسال شد ، از اين كه تجربه خودتون به اشتراك مي زاريد پيشاپيش ممنونيم
www.VPSi.it
www.vpsgroups.COM
- - - Updated - - -
دوستانی که نیاز به تست 24 ساعت رایگان دارند در همین تاپیک اعلام کنند تست ارسال خواهد شد.
پشتیبانی --
-
-
February 9th, 2016, 01:44
سلام میشه یک اکانت تست برای من ارسال کنید ممنون./
-
-
February 9th, 2016, 08:31
سلام و درود.
من از ایشون یک vps داشتم.ویندوز.بهشون گفته بودم که حتی یک لحظه هم نباید داون شه.خودشون زحمت کرک ویندوز و ... کشیدن.اما در هفته یک الی دوبار داون میشد.
بعد از اینکه چندبار بهشون گفتم,درخواست پنل vmware کردم.پول پنل رو ازم گرفتم و گفتم اشکال نداره.با اینکه جای دیگم میرفتم پول نمیگرفتن.اما گفتم حتما قوانینه.بعد فقط بخاطر این پنل vmware خواستم که ببینم فشاری روی سرور میاد یا نه
بعد از اون دو ماه.فیکس بودم,هیچ قطعی نداشتم.
از سرویس هاشون فقط واسه یک کار راضی بودم.اما پیشتابانیشون یکم دیر جواب میداد و اینکه واسه این کار مهم که روز اول هم گفتم هیچ قطعی نباید داشته باشه,هرچی تیکت میدادم میگفتن مانیتور میکنیم و بعد میگفتن چیزی نیست.
بعد از اینکه پنل vmware گرفتم دیگه قطعی نداشتم.حتی لود روهم میدیدم اصلا هیچ فشاری روی سرور نشون نمیداد.اما نمیفهمیدم چرا قطع میشد.
واسه همین بعد 4 ماه درکل که بود.2 ماه آخریش پون پنل vmware هم خریداری کردم و همیشه روش فشار رو نگاه می کردم,دیگه قطعی ننداشت.
اورسل در کار بود.یهو خاموش میکردن.اما بعد گرفتن پنل که پول کنسول هم میگیرن,دیگه قطع نشد.نفهمیدم مشکل از کجا بود.چطور قبل اون خاموش میشد.اما از وقتی گرفتم خاموش نشد.
پاسخ گویی یکم ضعیف شده.سرویس هاشون خوبه.از حق نمیشه گذشت.اما اورسل بودن و اینکه خاموش کردن و اینکه پاسخ گویی مناسب,این مشکلاتشون بود که احتمالا بخاطر شلوغ بودن سرشون بود.اما هم راضی هستم.از سرور.هم ناراضیم از پشتیبانی.
موفق باشید.
ویرایش توسط IrIsT : March 15th, 2016 در ساعت 19:06
-
تعداد تشکر ها از IrIsT به دلیل پست مفید