نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

موضوع: سرور VDS پریمیوم هایبرید ▆ Joe's DC -Missouri ▆ Premium Quality ▆ SSD - SAS -HDD و Nobis DC Arizona ▆ یک روز تست رایگان ▆ تخفیف ویژه ۲۵ درصد دایمی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    31
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    13 پست

پیش فرض پاسخ : سرور VDS پریمیوم هایبرید ▆ Joe's DC -Missouri ▆ Premium Quality ▆ SSD - SAS -HDD و Nobis DC Arizona ▆ یک روز تست رایگان ▆ تخفیف ویژه ۲۵ درصد دایمی

من از ایشون یک سرور 512 آمریکا خریدم
    پشتیبانی خوبه و سیستم در حد منابع بسیار خوش قیمت هستش
    فقط نمیدونم چرا سرعت انتقال فایل از این سرور مجازی که خریدم به سرور هایی مثل uptobox یا آپلودبوی یا 4upld خیلی کمه به نسبت سرور مجازی هایی که تا حالا داشتم!!!!!!!!!

عضو جدید vpsgroups آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    151
    تشکر تشکر شده 
    2,329
    تشکر شده در
    1,964 پست

پیش فرض پاسخ : سرور VDS پریمیوم هایبرید ▆ Joe's DC -Missouri ▆ Premium Quality ▆ SSD - SAS -HDD و Nobis DC Arizona ▆ یک روز تست رایگان ▆ تخفیف ویژه ۲۵ درصد دایمی

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadjanam98 نمایش پست ها
    من از ایشون یک سرور 512 آمریکا خریدم
    پشتیبانی خوبه و سیستم در حد منابع بسیار خوش قیمت هستش
    فقط نمیدونم چرا سرعت انتقال فایل از این سرور مجازی که خریدم به سرور هایی مثل uptobox یا آپلودبوی یا 4upld خیلی کمه به نسبت سرور مجازی هایی که تا حالا داشتم!!!!!!!!!
    با سلام
    لطف کنید جهت تست آپلود از dropbox و جهت تست دانلود از کش فلای استفاده کنید آپلود سنتر های دیگه امکان داره محدودیت در سرعت ایجاد کرده باشن

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط cyru3 نمایش پست ها
    خوب من تجربه شخصی خودما از خرید ایشون بگم که پشتیبانی ضعیف و سرویساشون خیلی با اون چیزی که میگن تفاوت داره یعنی یک کلام هزینه ای که میکنید مثل دور ریختن پول هست و سرویسشون برای من که دائم قطعی داره
    بیش از ۶ ماه که رو سرور اصلی مون قطعی نداشتیم مگر یکی یا دو بار ریبوت به دلایل لازم ! لذا اگر سرور شما قطع هست یا مشکلی دارد می بایست از طریق بخش پشتیبانی در ارتباط باشید ! در حال حاظر هم من تیکتی بی جواب نمی بینم ! و البته من نمی دونم شما چه سرویس از ما داری یا چه مشکلی داری !! - در هر حال نظرتون محترم موفق باشید
    وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور‌ مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
    پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)