نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: سنگ اندازی دولت و ... و آوردن فشار بر روی سایت ها بلاخره منجر به بسته شدن تمامی سایت ها میشود

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن pardishosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    857
    تشکر تشکر شده 
    2,336
    تشکر شده در
    1,451 پست

پیش فرض پاسخ : سنگ اندازی دولت و ... و آوردن فشار بر روی سایت ها بلاخره منجر به بسته شدن تمامی سایت ها میشود

نقل قول نوشته اصلی توسط kool نمایش پست ها
    ایران همواره در تلاش بوده تا با کل جهان متفاوت باشد! پس نرمال هست... مثلا داشتن شبکه محدود . مزخرف . سرعت لاکپشتی . با قطعی های غیرقابل حساب !
    فکر کنم دیگه فعلا کاری که باقی مونده زیاد گیر نداشته باشه چوپانی هست... البته تا یکی دو سال که اون هم ساماندهی کنن و به ازای هر نفس کشین حیوان از شما مالیات و قبوض مصرف منابع و پهنای باند روده حیوان نیز هست !!!
    والا من چندین موضوع و پروژه در نظر داشتم اجرا کنم (بی ارتباط به فضای مجازی) ... کلا با این رفتارها و تدابیر برخی مسئولات بیسواد که نمیدونن چه قانونی نیاز هست و جای اجرا داره یا نداره ... کلا بی خیال شدم ... نصف بیشتر موهام سفید شده بقیه اش هم نمیخواد به خاطر اینا سفید کنم ...
    اگه بخوام فعالیتی کنم میرم کشوری که قانون 50 به 50 داشته باشه حداقل .. نه که بگه به جهنم که کار دشوار هست یا ریسک داره یا درآمد داره یا نداره! سهم زوری ما رو بده بیاد!
    گفتید چوپانی !
    طرف ته کوه گوسفند داره که باید 3 ساعت برید بهش برسید ، از بهداشت رفتند بهش گیر دادند که گوسفند ها باعث مشکلات بهداشتی و ... میشه.
    توی این مملکت فقط باید بیکار و معتاد بود تا کسی باهات کار نداشته باشه

2. تعداد تشکر ها از pardishosting به دلیل پست مفید

عضو دائم kool آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    646
    تشکر تشکر شده 
    1,280
    تشکر شده در
    1,024 پست

پیش فرض پاسخ : سنگ اندازی دولت و ... و آوردن فشار بر روی سایت ها بلاخره منجر به بسته شدن تمامی سایت ها میشود

نقل قول نوشته اصلی توسط pardishosting نمایش پست ها
    گفتید چوپانی !
    طرف ته کوه گوسفند داره که باید 3 ساعت برید بهش برسید ، از بهداشت رفتند بهش گیر دادند که گوسفند ها باعث مشکلات بهداشتی و ... میشه.
    توی این مملکت فقط باید بیکار و معتاد بود تا کسی باهات کار نداشته باشه
    واقعا؟ حیف شد پس از این هم عقب موندیم... آفرین دولت! سودش خوب بود به نظر
    البته به دو مورد بالا د-ز-د هم اضافه کنید اصل کاری فراموش شده!

هر روز چند بار میگم... یکی هم در انجمن بگم ... ای لعنت بر تو ادیسون امیدوارم روحت آرامش نداشته باشه که با اختراع برق کل نظام دنیا رو بر هم زدی !!!

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kool نمایش پست ها
    ای لعنت بر تو ادیسون امیدوارم روحت آرامش نداشته باشه که با اختراع برق کل نظام دنیا رو بر هم زدی !!!
    با اون بدبخت چیکار داری

یکی باروت درست کرد برای ساخت آتیش یکی همون باروت رو کرد اسلحه برای کشتن مردم

یکی تلفن اختراع کرد برای اطلاع رسانی سریع تر یکی تلفن رو تبدیل به ابزار جاسوسی کرد

یکی با چوب های خشک آتش درست کرد یکی جنگل هارو ویران کرد برای ساخت آتشی بزرگ تر

اونی که این وسط روش صلح آمیز رو کرده ابزار قدرت خودش باید روحش آرامش نداشته باشه با اون بنده خدا چیکار دارین آخه

عضو دائم kool آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    646
    تشکر تشکر شده 
    1,280
    تشکر شده در
    1,024 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
    با اون بدبخت چیکار داری
    نه کار کار خودش هست ... درسته که خیلی موارد به نظر آرامش و آسودگی فراهم کرده ولی به ته تهش برید میبینید باعث بدبختی های زیادی هست... شاید پیشرفت تکنولوژی به نظر بسیاری خوب باشه ولی مثلا الان رو حساب کنید با زندگی های قدیم ... مثلا بچه های من بیشتر فامیل های درجه 2 رو هم ندیدن تا به حال !

در هر حال بیخیال این یه موردی بین من و ادیسون هست ایشالا رفع میکنه! لطفا ادامه ندید بعدا میگن تاپیک منحرف شد و ... و نمی خوام مدیران رو هم بیخود اذیت بدیم ... چون واقعا شب تا صبح اینجا درگیر پاک کردن پست ها و ... میشن.
    موفق باشید
    ویرایش توسط kool : January 27th, 2016 در ساعت 21:05

6. تعداد تشکر ها ازkool به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)