-
January 27th, 2016, 19:06
عضو دائم
پاسخ : سنگ اندازی دولت و ... و آوردن فشار بر روی سایت ها بلاخره منجر به بسته شدن تمامی سایت ها میشود

نوشته اصلی توسط
gigarayaneh
یعنی توی دنیا همچین قانونی نداشتیم!
ایران همواره در تلاش بوده تا با کل جهان متفاوت باشد! پس نرمال هست... مثلا داشتن شبکه محدود . مزخرف . سرعت لاکپشتی . با قطعی های غیرقابل حساب !
فکر کنم دیگه فعلا کاری که باقی مونده زیاد گیر نداشته باشه چوپانی هست... البته تا یکی دو سال که اون هم ساماندهی کنن و به ازای هر نفس کشین حیوان از شما مالیات و قبوض مصرف منابع و پهنای باند روده حیوان نیز هست !!!
والا من چندین موضوع و پروژه در نظر داشتم اجرا کنم (بی ارتباط به فضای مجازی) ... کلا با این رفتارها و تدابیر برخی مسئولات بیسواد که نمیدونن چه قانونی نیاز هست و جای اجرا داره یا نداره ... کلا بی خیال شدم ... نصف بیشتر موهام سفید شده بقیه اش هم نمیخواد به خاطر اینا سفید کنم ...
اگه بخوام فعالیتی کنم میرم کشوری که قانون 50 به 50 داشته باشه حداقل .. نه که بگه به جهنم که کار دشوار هست یا ریسک داره یا درآمد داره یا نداره! سهم زوری ما رو بده بیاد!
-
-
January 27th, 2016 19:06
# ADS
-
January 27th, 2016, 19:10
پاسخ : سنگ اندازی دولت و ... و آوردن فشار بر روی سایت ها بلاخره منجر به بسته شدن تمامی سایت ها میشود

نوشته اصلی توسط
pardishosting
همه این کار ها برای این است که فقط یک عده بتونند این مجوز ها رو بگیرن و انحصار شکل بگیره و سود های کلان ببرند.
الان می دونید شرکت های isp به خاطر انتقال سرور ها به ایران چه پولی به جیب می زنند ؟
ترافیک رو می خرند هر stm35 ملیون بالای 160 ملیون می فروشند.
ترافیک داخلی هم که رایگان براشون در می اد به همون قیمت می فروشند .
چرا ؟ چون انحصار است.
نکته خوبی بود
مسئله اینجاست که تو این مورد نتیجه مشابهی نخواهند گرفت
شما همین سایت های موجود رو بررسی کنید.
به سختی وبسایتی پیدا میشه که کامل باشه. حتی بزرگترین وبسایت ها توانایی پوشش تمامی محتوی رو ندارند.
حتی سایت هایی که موضوع بسیار اختصاصی دارند باز هم جا میمونن. از طرفی حجم اطلاعات به قدری در حال افزایش هست که واقعا نمیشه مدیریت 100% بر روی محتوای این اطلاعات داشت یا حداقل باعث کندی در رسیدگی بهشون میشه که خود به خود عقب میندازه سایت ها رو.
شما یک موضوع رو در نظر بگیرید و چند سال قبل رو با حالا مقایسه کنید.
شاید چند سال قبل تنها چند محتوی جدید منتشر می شد که نیاز به رسیدگی داشت ولی الان نه تنها با یک رفرش در منابع محتوای جدید رو می بینید بلکه چندین منبع با محتوای مختلف وجود داره.
شاید این مورد برای سرویس های دیگه ای مثل هاستینگ و ... جواب بده ولی مدیریت بر روی محتوای اینترنتی امری غیر ممکن هست. شما نمیتونید تمامی محتوا رو از *****ینگ خاصی عبور بدید و در عین حال کیفیت و سرعت ممکن رو حفظ کنید حتی با در نظر نگرفتن این مسئله که ***** مد نظر شما در نظر کاربران قابل قبول نیست.
از طرفی هر روز سواد کاربران رو به افزایش هست.
به عنوان مثال در سال های قبل درصد کاربرانی که روی زبان انگلیسی به اندازه کافی تسلط داشتند بسیار پایین بود ولی حالا این درصد تا حد بسیاری افزایش پیدا کرده و این مسئله باعث میشه تا درصد بیشتری از محتوا و منابع در اختیار کاربران باشه و حق انتخاب بیشتری هم داشته باشند. بدون شک با پیاده سازی قوانینی که دولت مد نظر داره وبمستر های ایرانی با مشکل روبرو خواهند شد.
عده ای به ناچار کنار خواهند رفت و افرادی هم که باقی خواهند موند به دلیل سنگ هایی که جلوی پاشون انداخته میشه با کندی و افت کیفیت روبرو می شند.
حالا شما 1 دلیل برای بنده بیارید که کاربری که میتونه بین یک سرویس دهنده ایرانی (منظور وبسایت های به اشتراک گذاری محتوی) که دارای کیفیت پایین، سرعت پایین، مرجعیت پایین و ... هستند و یا یک سرویس دهنده خارجی که نیازی به رعایت قوانین داخلی کشور نداره، انتخابی داشته باشه، چرا باید سرویس دهنده داخلی رو انتخاب کنه؟
شما اصلا *****ینگ رو هم در نظر بگیرید
کیفیت سرور های خارجی رو هم داخل معادله قرار بدید.
کدوم کاربری توی ایران گیر *****ینگ ایران بوده؟
کدوم کاربری سرور داخلی رو به محتوای بهتر ترجیح داده؟
جدا از این مشکلات خارج شدن ارز و فروش نرم افزار های عبور از *****ینگ که بسیاری از نظر امنیت قابل قبول نیستند و در دسترس بودن اطلاعات ایرانی ها برای سرویس دهنده های خارجی و ... رو هم در نظر بگیرید.
با وجود این موارد حالا یک دلیل برای بنده بیارید که چرا این مسیری که وب ما روش حرکت میکنه منطقی و درست هست؟
ویرایش توسط navid2zp : January 27th, 2016 در ساعت 19:14
-
-
January 27th, 2016, 19:34
عضو انجمن
هیچی پول میخوان،بودجه ندارن بالاخره باید از سایتای اینترنتی هم یه درامد داشته باشن دیگه
اصلا حرومه که تو این مملکت کسی بدون دردسر و پول ریختن تو حلق دولت بتونه کاری انجام بده
همکاری نکنید باهاشون.گفتن نماد بگیر بگو نمیگیرم
گفتن لوگو بگیر بگو نمیگیرم
گفتن سایتو ببند بگو نمیبندم
گفتن ***** میکنیم بگو برو هرکاری عشقته بکن
همه که اینکارو بکنن،بعد شش ماه مسئله حله 
متاسفانه ما ایرانی ها یه اخلاق بدی داریم.اعتراض کردن بلد نیستیم.هرکاری بهمون بگن بکن میگیم چشم فقط بخاطر اینکه خودمون یا کسب و کارمون به هم نخوره.....
یه ایرانی رو دست و پاشو ببندی بندازی تو اقیانوس،آب شش در میاره شنا میکنه اما اعتراض نمیکنه
هروقت جسارت نه گفتن رو پیدا کردیم،هروقت زبان اعتراضمون باز شد،میتونیم ادعای حق بکنیم
-
تعداد تشکر ها ازtaksis به دلیل پست مفید
-
January 27th, 2016, 19:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kool
ایران همواره در تلاش بوده تا با کل جهان متفاوت باشد! پس نرمال هست... مثلا داشتن شبکه محدود . مزخرف . سرعت لاکپشتی . با قطعی های غیرقابل حساب !
فکر کنم دیگه فعلا کاری که باقی مونده زیاد گیر نداشته باشه چوپانی هست... البته تا یکی دو سال که اون هم ساماندهی کنن و به ازای هر نفس کشین حیوان از شما مالیات و قبوض مصرف منابع و پهنای باند روده حیوان نیز هست !!!
والا من چندین موضوع و پروژه در نظر داشتم اجرا کنم (بی ارتباط به فضای مجازی) ... کلا با این رفتارها و تدابیر برخی مسئولات بیسواد که نمیدونن چه قانونی نیاز هست و جای اجرا داره یا نداره ... کلا بی خیال شدم ... نصف بیشتر موهام سفید شده بقیه اش هم نمیخواد به خاطر اینا سفید کنم ...
اگه بخوام فعالیتی کنم میرم کشوری که قانون 50 به 50 داشته باشه حداقل .. نه که بگه به جهنم که کار دشوار هست یا ریسک داره یا درآمد داره یا نداره! سهم زوری ما رو بده بیاد!
گفتید چوپانی !
طرف ته کوه گوسفند داره که باید 3 ساعت برید بهش برسید ، از بهداشت رفتند بهش گیر دادند که گوسفند ها باعث مشکلات بهداشتی و ... میشه.
توی این مملکت فقط باید بیکار و معتاد بود تا کسی باهات کار نداشته باشه
-
تعداد تشکر ها از pardishosting به دلیل پست مفید
-
January 27th, 2016, 20:33
بنده خدا ما یک بار این کار را کردم !
جبران ف یل تر شدنش را بعد از 9 سال نتونستیم جبران کنیم!
فکر کردی توی ایران میتونی این کار را انجام بدی هرچی گفتند باید بگی چشم!!!
بنده خدا برای نماد ما سایت دانلود بودیم هرچی گفتیم چیزی واسه فروش نداریم گفتند فقط به فروشگاه نماد می دهیم!!!
به بانک میگی میگه به نماد درگاه میدیم!
ف یل تر ینگ هم هر کسی بیاد تو مملکت برای خودش مجوز بخواهد بده میگه باید بگیری وگرنه میبندیمت!
-
-
January 27th, 2016, 20:35
-
تعداد تشکر ها ازMr.Pouria به دلیل پست مفید
-
January 27th, 2016, 20:45
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
pardishosting
گفتید چوپانی !
طرف ته کوه گوسفند داره که باید 3 ساعت برید بهش برسید ، از بهداشت رفتند بهش گیر دادند که گوسفند ها باعث مشکلات بهداشتی و ... میشه.
توی این مملکت فقط باید بیکار و معتاد بود تا کسی باهات کار نداشته باشه
واقعا؟ حیف شد پس از این هم عقب موندیم... آفرین دولت! سودش خوب بود به نظر 
البته به دو مورد بالا د-ز-د هم اضافه کنید اصل کاری فراموش شده!
هر روز چند بار میگم... یکی هم در انجمن بگم ... ای لعنت بر تو ادیسون امیدوارم روحت آرامش نداشته باشه که با اختراع برق کل نظام دنیا رو بر هم زدی !!!
-
-
January 27th, 2016, 20:57
-
-
January 27th, 2016, 21:00
عضو جدید
با نظرات دوستان موافقم واقعا جای تاسف داره
ای لعنت بر تو ادیسون امیدوارم روحت آرامش نداشته باشه که با اختراع برق کل نظام دنیا رو بر هم زدی !!!
البته ادیسون نمیدونست در آینده همچین بلایی سر ملت ایران میاد وگرنه کلا از زندگی ناامید میشد میرفت روزنامه فروشی رو ادامه میداد ...!!
-
-
January 27th, 2016, 21:03
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
با اون بدبخت چیکار داری

نه کار کار خودش هست ... درسته که خیلی موارد به نظر آرامش و آسودگی فراهم کرده ولی به ته تهش برید میبینید باعث بدبختی های زیادی هست... شاید پیشرفت تکنولوژی به نظر بسیاری خوب باشه ولی مثلا الان رو حساب کنید با زندگی های قدیم ... مثلا بچه های من بیشتر فامیل های درجه 2 رو هم ندیدن تا به حال !
در هر حال بیخیال این یه موردی بین من و ادیسون هست ایشالا رفع میکنه! لطفا ادامه ندید بعدا میگن تاپیک منحرف شد و ... و نمی خوام مدیران رو هم بیخود اذیت بدیم ... چون واقعا شب تا صبح اینجا درگیر پاک کردن پست ها و ... میشن.
موفق باشید
ویرایش توسط kool : January 27th, 2016 در ساعت 21:05
-
تعداد تشکر ها ازkool به دلیل پست مفید