صفحه 9 از 18 نخستنخست ... 5678910111213 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 173

موضوع: اخذ مالیات از کلیه کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی (حقیقی و حقوقی)

عضو انجمن da6276 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,355
    تشکر تشکر شده 
    2,292
    تشکر شده در
    1,400 پست

پیش فرض پاسخ : اخذ مالیات از کلیه کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی (حقیقی و حقوقی)

نقل قول نوشته اصلی توسط nginxweb نمایش پست ها
    بله به منم گفتم کپی کارت ملی کپی شناسنامه به همراه کپی سند مجل کار رو بیارید.... پرونده تشکیل بدید و اگر نیاین متضرضر زیادی خواهید شد...

نظرتون چیه؟
    بنظرم تهدید هست که بترسونن ! حالا من فردا همینو میپرسم اگه اقدام نکنیم خودشون میتونن برامون پرونده تشکیل بدن یا نه ، اگه تشکیل بدن که خب میتونن بر علیه ما شکایت کنن ولی اگر نتونن بعید هست بتونن بزور بگیرن ، فوقش میخوان چکار کنن؟ ***** میکنن یا درکاه قطع میشه یا نماد رو کنسل میکنند ، که البته هیچکدوم از اینا به نفعشون نیست و بعیده اینکارو بکنن.
    شماهم بپرسید اگه به نتیجه رسیدید همینجا اعلام کنید.
    سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
    دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
    TEL : 09355971597 site : abarserver.net

2. # ADS

عضو دائم kool آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    646
    تشکر تشکر شده 
    1,280
    تشکر شده در
    1,024 پست

پیش فرض پاسخ : اخذ مالیات از کلیه کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی (حقیقی و حقوقی)

نقل قول نوشته اصلی توسط da6276 نمایش پست ها
    مملکت نیست که ...
    بله در برخی جهات اینطوری هست متاسفانه!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط larsa.soft نمایش پست ها
    خوب یکی بخواد کنسل کنه اینمادشو باید چیکار کنه؟
    چند ماه پیش از طریق خود پنل درخواست دادم حذف کردن. الان نمیدونم تفاوتی کرده یا خیر! خوبه حالا برای حذفش سند و ضامن و هزینه درخواست نکردن

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط peym@n نمایش پست ها
    توجه کنید کل در آمد نه کل سود
    بله دیگه اینجا ایرانه. کاری نداره که سود چقدر هست. اصلا سود چی هست حالا؟
    چون به فکر شما هستن و می خوان زیاد درگیر حساب و کتاب نشید میگن کل گردش حساب شما رو در نظر میگیریم... خیلی هم خوب و مفید !
    یعنی با این وضع حاجی ارزونی ها که خودمون هم یکیش میشیم... مثلا هر 100 هزار تومان 2000 تومان سود هست مالیات اینم میشه 9000 تومان یعنی 7000 سود/زیان/نامعلوم/....
    ویرایش توسط kool : January 27th, 2016 در ساعت 06:39

4. تعداد تشکر ها از kool به دلیل پست مفید

عضو دائم nginxweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    4,236
    تشکر شده در
    2,247 پست

دوستان دیگر اگر تجربه ای دارن در این مورد یا اخیرا مراجعه کردن دارایی خوشحال میشیم نظراتشونو به اشتراک بزارن
    :: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
    :: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
    :: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    245
    تشکر تشکر شده 
    628
    تشکر شده در
    488 پست

با سلام خدمت دوستان عزیز

من چند سالی هست که با دارایی و مالیات دستو پنجه نرم می کنم

چیزی که تا الان تجربه کردم اینه که اگه کسی نره پرونده تشکل نده معافیت مالیاتی بهش تعلق نمی گیری
    کسی که نره اضهار نامه مالیاتی پر نکنه معافیت مالیاتی بهش تعلق نمی گیره

در مورد 9% مالیات بر ارزش افزوده بگم : شماهایی که شرکت هستید و فعالیت خود را از شرکت آغاز کرده اید مالیات بر ارزش افزوده باید بدید

کسایی که حقیقی هستن این مالیات فصلی را نباید پرداخت کنن به شرطی که شب بخوابی صبح رئیس مالیاتی کشور خوب از خواب پاشده باشه

کسی هم که نره کدملی تو دارن خودشون برات درامدت 5 میلیونه میزنن 10 میلیون می ندازن تو فرمول + جرمه عدم اضهار نامه + عدم معرفی خود به دارایی را می زنن تنگش بجایی که بزنن 200 تومن مالیات 3میلیون باید پخ کنی بشون

امسال کسی که درامدش زیر 12 میلیون باشه معاف می شه اگر برات مالیات بزنن و تو اضهار نامه پر کنی اگه مالیات برات ببرن رئس حوزه مالیاتی می تونه 50% بت تخفیف بده

این چیزی که من باهاش برخورد داشتم

ولی برای سایت هایی که دارم تا الان بهم رنگ نزدن شاید بخواطر اینکه پرونده دارم اونجا

- - - Updated - - -

راسی اینو بگم دوستان

اگه براتون مالیات زدن تخفیف نهایی رو گرفتی سال دیگه خواستی اضهار نامه پر کنی از توافق استفاده کنید

اگه مثلا 200 تومن مالیات بزنن پرداخت کرده باشی بگی با من توافق کنید +20% مالیات جدیدت رو می زنن که به نظرم بهترین گزینه هست

من دو سال پیش درامدو زدم 5 تومن سال بعدش زدم 7 تومن توافق نکردم خودشون 7 تومن منو کردن 12 تومن 2 تومن مالیات زدن

حالا پیدا کن میوه فروش را به کرکی هم می گم می گه من نبودم برو با فلانی - فلانی می گه برو رئیس - رئیس می گه برو کمیسئون خلاصه داستان ادامه دارد

7. تعداد تشکر ها از scary-x2 به دلیل پست مفید

عضو انجمن yastheme آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    434
    تشکر تشکر شده 
    1,565
    تشکر شده در
    691 پست

هفته قبل با من تماس گرفتن؛
    به صورت اتومات کلیه کسانی که نماد داشتند اطلاعاتشون برای حوزه مالیاتی اونها ارسال شده ؛ من نامه ای که به حوزه های مالیاتی زدند رو دیدم؛
    من پرونده ساختم ولی این که شما پرونده بسازید دلیل بر این نمیشه که حتما مالیات بدید. مخصوصا اگر کسب و کار خانگی باشه.
    سالی یه بار اضهار نامه رو پر می کنید و احتمالا معاف میشید اگه زرنگ باشید اما بالا خره یه حجم پولی داره این وسط جابجا میشه؛ برای جلوگیری از کار های خلاف مثل پولشویی و موارد این چنینی میگن باید مالیات حد اقل پرونده رو داشته باشید.

سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
    █ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )

9. تعداد تشکر ها از yastheme به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    245
    تشکر تشکر شده 
    628
    تشکر شده در
    488 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط yastheme نمایش پست ها
    به صورت اتومات کلیه کسانی که نماد داشتند اطلاعاتشون برای حوزه مالیاتی اونها ارسال شده ؛ من نامه ای که به حوزه های مالیاتی زدند رو دیدم؛
    من پرونده ساختم ولی این که شما پرونده بسازید دلیل بر این نمیشه که حتما مالیات بدید. مخصوصا اگر کسب و کار خانگی باشه.
    سالی یه بار اضهار نامه رو پر می کنید و احتمالا معاف میشید اگه زرنگ باشید اما بالا خره یه حجم پولی داره این وسط جابجا میشه؛ برای جلوگیری از کار های خلاف مثل پولشویی و موارد این چنینی میگن باید مالیات حد اقل پرونده رو داشته باشید.
    کاملا موافقم

عضو انجمن pardishosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    857
    تشکر تشکر شده 
    2,336
    تشکر شده در
    1,451 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط yastheme نمایش پست ها
    اینطوری ها هم نیست.
    مالیات بر ارزش افزوده مشکل ساز است . بابت هر فاکتور باید 9% مالیات از کاربر دریافت کنید و هر فصل پرداخت کنید.
    بعد برای هر کسب و کار سیستم صدور فاکتور الزامی است.
    وقتی فاکتور داشته باشید بر اساس همین فاکتور می ان بررسی می کنند و درامد و ... شما رو محاسبه می کنند. این سیستم طوری طراحی شده که مو لای درزش نمی ره.
    ببینید مغازه دار ها حقیقی هستند ، مالیات نمی دند ؟

عضو دائم nginxweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    4,236
    تشکر شده در
    2,247 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pardishosting نمایش پست ها
    اینطوری ها هم نیست.
    مالیات بر ارزش افزوده مشکل ساز است . بابت هر فاکتور باید 9% مالیات از کاربر دریافت کنید و هر فصل پرداخت کنید.
    بعد برای هر کسب و کار سیستم صدور فاکتور الزامی است.
    وقتی فاکتور داشته باشید بر اساس همین فاکتور می ان بررسی می کنند و درامد و ... شما رو محاسبه می کنند. این سیستم طوری طراحی شده که مو لای درزش نمی ره.
    ببینید مغازه دار ها حقیقی هستند ، مالیات نمی دند ؟
    نظر شما چیه؟ برای افراد حقیقی به نظرتون جتما باید مراجعه کرد و پرونده تشکیل داد؟
    :: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
    :: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
    :: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834

عضو انجمن pardishosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    857
    تشکر تشکر شده 
    2,336
    تشکر شده در
    1,451 پست

به نظرم فعلا برید ببینید چی می گن .. به خصوص در مورد تاریخ فعالیت قبلی شما ... ولی هیچ پرونده تشکیل ندید و تهدیدهاشون هم اعتنا نکنید.
    بعد هم با چند کارشناس مالیاتی مشورت کنید. در انجمن هر کس تجربه و نظر شخصی خودش رو بیان می کنه که از یک حوزه تا حوزه دیگه کلی فرق دارند.

14. تعداد تشکر ها از pardishosting به دلیل پست مفید

عضو انجمن GREAT آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    44
    تشکر تشکر شده 
    216
    تشکر شده در
    182 پست

دوستان نماد رو ریپ کنید
    خودتونو راحت کنید!
    معمولا بازدید کننده ها هم نمیان در مورد صحتش تحقیق کنن فقط ظاهر رو میبینن
    من بزودی 5 ستارشو ریپ میزنم!خخخ

16. تعداد تشکر ها از GREAT به دلیل پست مفید

صفحه 9 از 18 نخستنخست ... 5678910111213 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)