نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 173

موضوع: اخذ مالیات از کلیه کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی (حقیقی و حقوقی)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    245
    تشکر تشکر شده 
    628
    تشکر شده در
    488 پست

پیش فرض پاسخ : اخذ مالیات از کلیه کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی (حقیقی و حقوقی)

با سلام خدمت دوستان عزیز

من چند سالی هست که با دارایی و مالیات دستو پنجه نرم می کنم

چیزی که تا الان تجربه کردم اینه که اگه کسی نره پرونده تشکل نده معافیت مالیاتی بهش تعلق نمی گیری
    کسی که نره اضهار نامه مالیاتی پر نکنه معافیت مالیاتی بهش تعلق نمی گیره

در مورد 9% مالیات بر ارزش افزوده بگم : شماهایی که شرکت هستید و فعالیت خود را از شرکت آغاز کرده اید مالیات بر ارزش افزوده باید بدید

کسایی که حقیقی هستن این مالیات فصلی را نباید پرداخت کنن به شرطی که شب بخوابی صبح رئیس مالیاتی کشور خوب از خواب پاشده باشه

کسی هم که نره کدملی تو دارن خودشون برات درامدت 5 میلیونه میزنن 10 میلیون می ندازن تو فرمول + جرمه عدم اضهار نامه + عدم معرفی خود به دارایی را می زنن تنگش بجایی که بزنن 200 تومن مالیات 3میلیون باید پخ کنی بشون

امسال کسی که درامدش زیر 12 میلیون باشه معاف می شه اگر برات مالیات بزنن و تو اضهار نامه پر کنی اگه مالیات برات ببرن رئس حوزه مالیاتی می تونه 50% بت تخفیف بده

این چیزی که من باهاش برخورد داشتم

ولی برای سایت هایی که دارم تا الان بهم رنگ نزدن شاید بخواطر اینکه پرونده دارم اونجا

- - - Updated - - -

راسی اینو بگم دوستان

اگه براتون مالیات زدن تخفیف نهایی رو گرفتی سال دیگه خواستی اضهار نامه پر کنی از توافق استفاده کنید

اگه مثلا 200 تومن مالیات بزنن پرداخت کرده باشی بگی با من توافق کنید +20% مالیات جدیدت رو می زنن که به نظرم بهترین گزینه هست

من دو سال پیش درامدو زدم 5 تومن سال بعدش زدم 7 تومن توافق نکردم خودشون 7 تومن منو کردن 12 تومن 2 تومن مالیات زدن

حالا پیدا کن میوه فروش را به کرکی هم می گم می گه من نبودم برو با فلانی - فلانی می گه برو رئیس - رئیس می گه برو کمیسئون خلاصه داستان ادامه دارد

2. تعداد تشکر ها از scary-x2 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)