-
January 27th, 2016, 00:47
عضو دائم
پاسخ : اخذ مالیات از کلیه کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی (حقیقی و حقوقی)

نوشته اصلی توسط
da6276
دقیقا این حرف رو که زد بنده تو دلم گفتم پس بشین تا من بیام پرونده تشکیل بدم !
جریمه 275 درصدی واقعا سنگین هست ، وقتی پرونده ای تشکیل نشه هیچجا به مشکل نمیخوره !
شما در صورتی به مشکل میخورید که توی دارایی پرونده داشته باشید و نسبت به مالیات دادن بی تفاوت باشید اونوقت برای سند زدن و ... به مشکل میخورید ولی در صورتی که پرونده ای نداشته باشید نمیتونن جلو کارتون رو بگیرن...
مثلا اگر شرکت باشید و مالیات ندید با دستور دادگاه مدیر عامل تحت تعقیب قرار خواهد گرفت و شرکت هم پلمپ خواهد شد ولی برای فرد حقیقی میخوان چکار کنن!
حرف شما کاملا درسته اما با بنده تماس گرفتن گفتن باید بیای پرونده تشکیل بدی وگرنه واست بد خواهد شد.... و با اینکه میدونستن حقیقی فعالیت دارم گفتن تفاوتین میکنه... حالا گفتم اینجا مطرح کنم چون صبح میخوام برم.. از طرفی پرونده تشکیل بدم که هر سال مالیات و.. میخوان ببرن.. خواستم نظر شما عزیزان رو بدونم
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها از nginxweb به دلیل پست مفید
-
January 27th, 2016 00:47
# ADS
-
January 27th, 2016, 00:48
عضو انجمن
پاسخ : اخذ مالیات از کلیه کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی (حقیقی و حقوقی)

نوشته اصلی توسط
nginxweb
حرف شما کاملا درسته اما با بنده تماس گرفتن گفتن باید بیای پرونده تشکیل بدی وگرنه واست بد خواهد شد.... و با اینکه میدونستن حقیقی فعالیت دارم گفتن تفاوتین میکنه... حالا گفتم اینجا مطرح کنم چون صبح میخوام برم.. از طرفی پرونده تشکیل بدم که هر سال مالیات و.. میخوان ببرن.. خواستم نظر شما عزیزان رو بدونم
خوبه شما برید ببینیم با شما چکار میکنن ، اگه کاری نداشتن و باهاتون خوب تا کردن خب ماهم اقدام میکنیم.
-
تعداد تشکر ها از da6276 به دلیل پست مفید
-
January 27th, 2016, 00:51
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
da6276
خوبه شما برید ببینیم با شما چکار میکنن ، اگه کاری نداشتن و باهاتون خوب تا کردن خب ماهم اقدام میکنیم.
اگه پرونده تشکیل بدم تمومه دیگه... و درگیریا شروع میشه... اما خواستم قبل اینکه برم ببینم تجربیات شما چطور هستش و چه کاری صلاح هستش.. اگه پرونده تشکیل نشه به نظرتون اقدام قانونی میکنن وقتی ما حقیقی هستیم؟ چون طرف میگفت از سازمان بازرسی کل کشور نامه اومده...
02191300834
-
-
January 27th, 2016, 00:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nginxweb
اگه پرونده تشکیل بدم تمومه دیگه... و درگیریا شروع میشه... اما خواستم قبل اینکه برم ببینم تجربیات شما چطور هستش و چه کاری صلاح هستش.. اگه پرونده تشکیل نشه به نظرتون اقدام قانونی میکنن وقتی ما حقیقی هستیم؟ چون طرف میگفت از سازمان بازرسی کل کشور نامه اومده...
بنده که فعلا اقدامی نمیکنم ، فکر نمیکنم مشکل بخوره !
بنده کسی رو میشناسم که 4 ساله مغازه داره و بدون جواز داره فعالیت میکنه ، هر دفعه میان بهش گیر میدن سر سال مغازشو عوض میکنه و میره 4 تا مغازه اونورتر ، با اینکه تمام اطلاعاتشو دارن هیچ کاری هم باهاش نکردن تا الان ...
-
-
January 27th, 2016, 01:02
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
da6276
بنده که فعلا اقدامی نمیکنم ، فکر نمیکنم مشکل بخوره !
بنده کسی رو میشناسم که 4 ساله مغازه داره و بدون جواز داره فعالیت میکنه ، هر دفعه میان بهش گیر میدن سر سال مغازشو عوض میکنه و میره 4 تا مغازه اونورتر ، با اینکه تمام اطلاعاتشو دارن هیچ کاری هم باهاش نکردن تا الان ...
اما جریمه میکنن... یهو مالیات چند برابر میشه.. زیاد دیدم از انی موارد و حتی میتونن کل دارایی و حساب هارو توقیف کنن....
02191300834
-
-
January 27th, 2016, 01:03
عضو انجمن
اخه بدبختی اینجاست هرکس یه حرفی میزنه ، من از کارشناس ای نماد هم سوال کردم و گفتن که اصلا به سایت های دارای نماد مالیات تعلق نمیگیره !
ولی خود دارایی میگه تعلق میگیره ، ولی یه چیزی رو که متوجه شدم اینا بدون رضایت خود موعدی نمیتونن کاری بکنن ، هر سوالی میپرسیدم فقط کارمنده میگفت شما تشریف بیارید پرونده تشکیل بدید ما استعلام میگیریم ، آخرش هم با منت گفت نگران نباشید فوقش براتون جریمه رو اقساطی میکنیم که پرداخت کنید =p~
-
-
January 27th, 2016, 01:05
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
da6276
اخه بدبختی اینجاست هرکس یه حرفی میزنه ، من از کارشناس ای نماد هم سوال کردم و گفتن که اصلا به سایت های دارای نماد مالیات تعلق نمیگیره !
ولی خود دارایی میگه تعلق میگیره ، ولی یه چیزی رو که متوجه شدم اینا بدون رضایت خود موعدی نمیتونن کاری بکنن ، هر سوالی میپرسیدم فقط کارمنده میگفت شما تشریف بیارید پرونده تشکیل بدید ما استعلام میگیریم ، آخرش هم با منت گفت نگران نباشید فوقش براتون جریمه رو اقساطی میکنیم که پرداخت کنید =p~
بله همینه دیگه... حریمه میکنن و چند برابر میشه... و اول و اخر این پول رو باید داد... یعنی پرونده تشکیل بشه دیگه گیره آدم...
02191300834
-
-
January 27th, 2016, 01:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nginxweb
بله همینه دیگه... حریمه میکنن و چند برابر میشه... و اول و اخر این پول رو باید داد... یعنی پرونده تشکیل بشه دیگه گیره آدم...
دقت کردید به حرفم؟
گفت تشریف بیارید پرونده تشکیل بدید بعدمالیات و جریمه رو محسابه میکنیم و اقساطی میکنیم و فلان ...
یعنی تا پرونده تشکیل ندیم مجوز ندارن که مالیات بگیرن !
مگرا خودشون برامون پرونده تشکیل بدن ، حالا فردا میخوام همینو بپرسم باز ، ببینم میتونن از پیش خود پرونده برامون درست کنن یا خیر.
-
-
January 27th, 2016, 01:14
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
da6276
دقت کردید به حرفم؟
گفت تشریف بیارید پرونده تشکیل بدید بعدمالیات و جریمه رو محسابه میکنیم و اقساطی میکنیم و فلان ...
یعنی تا پرونده تشکیل ندیم مجوز ندارن که مالیات بگیرن !
مگرا خودشون برامون پرونده تشکیل بدن ، حالا فردا میخوام همینو بپرسم باز ، ببینم میتونن از پیش خود پرونده برامون درست کنن یا خیر.
بله به منم گفتم کپی کارت ملی کپی شناسنامه به همراه کپی سند مجل کار رو بیارید.... پرونده تشکیل بدید و اگر نیاین متضرضر زیادی خواهید شد...
نظرتون چیه؟
02191300834
-
-
January 27th, 2016, 01:26
عضو جدید
خوب یکی بخواد کنسل کنه اینمادشو باید چیکار کنه؟
تلگرام : farshidghanbari@
وب سایت : larsa.ir
-