دوستان عزیز بجز دیتاسنتر، بحث مدیریت سرور و کانفیگ هم هست که هاست دی ال این کار رو خوب انجام میده
دوستان عزیز بجز دیتاسنتر، بحث مدیریت سرور و کانفیگ هم هست که هاست دی ال این کار رو خوب انجام میده
به ترتیب بهتون پیشنهاد میشه.
آسیاتک - بشخصه مشکلی نداشتم و ندارم ، و سایت های بزرگی رو میزبانی میکنه اما ، اما داره (جدیداً یه سری از سایت ها دان شدن که حتی بک آپی هم برای بازگشت نداشتن)
پارس آنلاین - به نظر من ارزونتره ، کیفیت خوبی هم داره. پشتیبانیشون هم خوبه
افرانت - با اینکه ارزونتره ولی آی پی هاش مشکل داره البته برای من اینطوری بود و یه چند جای دیگه همین مشکل آی پی رو برای این دیتاسنتر مطالعه کردم
طراحی قالب PSD با بهترین کیفیت
به این سایتها راه پیدا میکنن، اگه اینقدر که شما میگی وضع سرواشون برای کاربران خارج کشور داغونه
پس گوگل باید پدرشونو در میاورد، من خودم این سایتها رو تماما با قند شکن تست کردم به راحتی و با
سرعت بسیار مناسبی باز مییشن، در کل هر چی هست کیفیت هاستی دی ال عالیه، من از جاهای مختلف
تا بحال هاست داشتم اما همشون تو پشتیبانی وکیفیت ضعف داشتن، میهن وب هاست، نگاه روشن پارس
و نت افراز که کیفیتش اصلا خوب نیس البته نظر بندس اما پشتیبانی خیلی خیلی خوبی دارن.
در کنار تمام موارد بیان شده باید به آگاهی شما برسونم که شاید قطعی های موقت و زود گذر در شبکه داشته باشند ،و شاید همه اینها تأثیر چشمگیری بر روی بازدید متور های جست و جو و کند و کاو ربات های آنها نداشته باشد ،اما باید به تمام موارد ،بی سوادی به معنی حقیقی کلمه رو نسبت به پشتیبان های شرکتشون به کار برد ،و همچنین تأمین کننده های آسیاتک رو هم اگر ببینید ،متوجه خواهید شد که از تأمین کننده های قدر و دارای کیفیت مطلوب بهره نمی برد و گاه شما می بینید که مسیر های انتخابی آسیاتک ،از کشور هایی می گذرد که شبکه با کیفیت به مراتب پایینتری رو دارند...
به شخصه پارس آنلاین رو در زمینه مرکز داده حرفه ای تر از آسیاتک می دونم ،آسیاتک هم به دلیل خالی نبودن سبد ارائه خدماتش و به دلیل تبلیغتش،آمده و مرکز داده ای رو راه اندازی کرده چه بسا که سرور های آسیاتک هم ،چندان از سیستم های رایانه های رو میزی من و شما بالاتر نباشد!
همچنین تبیان هم که دیگر جایی برای تعریف کردن نمی ماند ،چون پیشینه اون ،و همچنین روابط سازمانی اون ،نماینگر توانمندی و سرمایه گذاری بالایی در زمینه مراکز داده هست،هرچند چشم به راه شرکت هوآوی هستیم تا مراکز داده ای رو طراحی و پیاده سازی کنند ببینیم آنها هم از آسیاتک تأمین پهنای باند می کنند و یا شرکت قدر تری رو گزینش خواهند کرد..
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
دیتاسنتر جایگاه بسیار ارزان قیمت هست ، قیمت کلوکیشن هر یونیت سرور 90 هزار تومان. و نه یونیت سرور 450 هزار تومان.
http://jaygah.ir/
ویرایش توسط alivw71 : January 25th, 2016 در ساعت 17:26
سلام.
به قول خود شما مردم حرف زیاد می زنند. شما کارتو بکن!
برید از هاست دی ال که مد نظرتون هست سرویس بگیر ماهیانه هم که هست! اگه راضی بودی بمون نبودی هم عوض کن برو یه سرویس دهنده دیگه.
دوستان اعصاب خودتون هم خورد نکنید!
هیچکس نمیتونه بگه کی خوبه کی بده. توی کیفیت هاست خیلی از عوامل دخیل هست، فقط بحث دیتاسنتر نیست. پس هیجکس نگه چون سرور من از آسیا تک بوده باهاش مشکل داشتم قطعا دیگری هم مشکل خواهد داشت و یا چون از پارس آنلاین گرفتم خوب بود قطعا برای دیگری هم خوب خواهد بود!
عوامل موثر در کیفیت هاست تا حدودی به ترتیب:
دیتاسنتر
سخت افزار سرور
کانفیگ سرور
مدیر سرور!
مورد استفاده از هاست!
خود مشتری که هاست خریده!
سرویس اینترنت استفاده کننده مشتری! (مخابرات، شاتل، آسیاتک، پارس آنلاین و...)
و...
اگه بخواهید ریز بشید و وارد جزئیات شویم صدتا دلیل میشه اورد که دیگه برای تاثیر کیفیت نهایی هاست عامل دیتاسنتر احتمال 1 درصد رو داره!
یا علی
هاست پر بازدید 1 گیگ فضا ما بقی امکانات نامحدود ضد دیداس پشتیبانی 24 ساعته بک گیری منظم ماهی 13 تومن 7 روز تست در صورت نارضایتی هزینه عودت داده میشه سرویس ها هم مال تیم امنیتی فاتح گر هست حرف نداره 2 تا بخری یکی هم رایگان داده میشه
ادرس : http://www.fatehgarhost.ir
ادرس تیم پشتیبان امنیتی: http://www.fatehgar.org/cc
صفحه خرید: http://clients.fatehgarhost.ir/cart.php?gid=5
فروش استثنايي هاست های پربازدید فاتح گر هاست یک گیگابایت فضا شروع قیمت از 13 هزار تومان تمامی امکانات نامحدود ضد دیداس
ویدیو تست انتی دیداس بودن سرویس ها
سلام بچه ها! در مورد بحث بهینه سازی سایت لطفا راهنمایی کنین
http://naslebartar.co/
درود بر شما
مصرف ترافیک و نوع ترافیک اپلود ، دانلود با تفکیک ذکر کنید
- - - Updated - - -
بنده داخل پردیس پارس انلاین 2 عدد پورت گیگ دارم که از خارج هم بالای 500 مگابیت سرعت دارند ( به راهتی200 مگابایت را میده )
- - - Updated - - -
تعداد ای پی کم میدن ، پشتیبانی هم در حد جلبک ،
در کل فقط سرور های که داخل زیرساخت کولو شدن خوب هستن که تنها شرایطی که اونجا بفرستن شمارو ترافیک بالای 100 ترا هست . در غیر اینصورت میفرستن شهرزاد و ... که اشغال هست
- - - Updated - - -
دلیلش قیمت پایین و اسپانسری و کولو شده در زیرساخت هست همین
- - - Updated - - -
اسیا تک اصلا دیتاسنتر ندارهکلا 4 تا سرور روم داره که اسمش رو گزاشته دیتاسنتر اسیا تک ، 2 تا داخل ساختمان های خودش ، یکی شهرزار ، یکی زیرساخت ،
تمامی سایت ها بزرگی که میزبانی میکنه در دیتاسنتر زیرساخت میزبانی شده . به مشتری عادی سرویس اونجا نمیده ، حداقل 100 ترا ترافیک باید داشته باشی
- - - Updated - - -
بله بی سوادی رو درست میفرمایید کاملا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)