نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 59

موضوع: اجاره فضا از کدام دیتاسنتر ایرانی رو پیشنهاد میدید؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    3,506
    تشکر تشکر شده 
    966
    تشکر شده در
    721 پست

پیش فرض پاسخ : اجاره فضا از کدام دیتاسنتر ایرانی رو پیشنهاد میدید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Nsm1000 نمایش پست ها
    والا بنده پینگ سروراشونو میگیرم هیچ گونه مشکلی برای کاربران خارج کشور ندارند!!!
    درسته این سایتها که گفتین بازدیدشون بیشتر از داخل کشور ولی اکثرا از موتورهای جستجو
    به این سایتها راه پیدا میکنن، اگه اینقدر که شما میگی وضع سرواشون برای کاربران خارج کشور داغونه
    پس گوگل باید پدرشونو در میاورد، من خودم این سایتها رو تماما با قند شکن تست کردم به راحتی و با
    سرعت بسیار مناسبی باز مییشن، در کل هر چی هست کیفیت هاستی دی ال عالیه، من از جاهای مختلف
    تا بحال هاست داشتم اما همشون تو پشتیبانی وکیفیت ضعف داشتن، میهن وب هاست، نگاه روشن پارس
    و نت افراز که کیفیتش اصلا خوب نیس البته نظر بندس اما پشتیبانی خیلی خیلی خوبی دارن.
    در کنار تمام موارد بیان شده باید به آگاهی شما برسونم که شاید قطعی های موقت و زود گذر در شبکه داشته باشند ،و شاید همه اینها تأثیر چشمگیری بر روی بازدید متور های جست و جو و کند و کاو ربات های آنها نداشته باشد ،اما باید به تمام موارد ،بی سوادی به معنی حقیقی کلمه رو نسبت به پشتیبان های شرکتشون به کار برد ،و همچنین تأمین کننده های آسیاتک رو هم اگر ببینید ،متوجه خواهید شد که از تأمین کننده های قدر و دارای کیفیت مطلوب بهره نمی برد و گاه شما می بینید که مسیر های انتخابی آسیاتک ،از کشور هایی می گذرد که شبکه با کیفیت به مراتب پایینتری رو دارند...
    به شخصه پارس آنلاین رو در زمینه مرکز داده حرفه ای تر از آسیاتک می دونم ،آسیاتک هم به دلیل خالی نبودن سبد ارائه خدماتش و به دلیل تبلیغتش،آمده و مرکز داده ای رو راه اندازی کرده چه بسا که سرور های آسیاتک هم ،چندان از سیستم های رایانه های رو میزی من و شما بالاتر نباشد!
    همچنین تبیان هم که دیگر جایی برای تعریف کردن نمی ماند ،چون پیشینه اون ،و همچنین روابط سازمانی اون ،نماینگر توانمندی و سرمایه گذاری بالایی در زمینه مراکز داده هست،هرچند چشم به راه شرکت هوآوی هستیم تا مراکز داده ای رو طراحی و پیاده سازی کنند ببینیم آنها هم از آسیاتک تأمین پهنای باند می کنند و یا شرکت قدر تری رو گزینش خواهند کرد..
    Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedan
    since 2009

2. تعداد تشکر ها از saeed25 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)