نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
نوع حملات بسیار متفاوت هست.

اما اگر حملات شما از جایی مشخص باشد و امکان مسدود کردن آن طبیعتا با فایروال باشد میتوانیم این مورد را برای شما انجام دهیم (شما باید برای این مورد با میزبان خودتان در تعامل کامل باشید تا یا اتکر خسته شود یا شما - که طبیعتا چنین حجم سنگینی از اتک از سرور های داخلی ایران معمولا باید انجام شود که تعداد آن محدود هست و با بستن چندین آیپی برای یک مدت باید جلوی اتکرتون از داخل برای مدتی گرفته شود و مجدد همین روال بسته به حال و حوصله و بودجه اتکرتون ادامه داشته باشد)

بر روی اینترانت اتک از خارج دیگر انجام نمیشود.

باتشکر
از پاسخ شما کمال تشکر را دارم.
مخاطب این سرویس ما نوجوانان و جوانان است، در حال حاضر روی یکی از شرکت ها سرورهای بازی داریم که تماما روی اینترانت است.
متاسفانه و متاسفانه، این مخاطبین در بازی به هر دلیلی درگیر می شوند، اقدام به حمله به سرور می کننند !
جالب اینجاست ! پهنای پاند به این بزرگی روی ایران از کجا میاد واقعا جای سوال هست برای بنده !
ضمن اینکه شرکت مذکور فایروال سخت افزاری هم داشته اما الان دچار مشکل شده و در حال رسیدگی قضایی به این موضوع است.
من این سرویس را برای تیم اسپیک می خواهم ! روی خارج هم تست شده و جواب می ده !
فقط می خواهم اخرین باری باشه که سرویس تهیه میکنم ! نمی خواهم باز موضوع اتک رخ بده !
والله به هیچی هم نتوانستم تا الان جلوی آن را بگیرم، نه با فایروال سخت افزاری و نه با نرم افزاری ! چون شبکه را پر می کنه !
اینه که گفتم شاید ! شاید ! اگر ببریم روی خارج مشکل حل شود.